Civitanova færger

Civitanova passagerskibe og færger

Civitanova passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Civitanova til Ancona, Pesaro, Pescara, Ravenna, Rimini og Venedig.

Sammenlign alle tilgængelige Civitanova færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Civitanova bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Civitanova, Ancona, Pesaro, Pescara, Ravenna, Rimini og Venedig med Grandi Navi Veloci eller færgen streger, Grimaldi ferries online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Civitanova færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Civitanova færge
Billet priser & reservationer


Bog Civitanova færge billetter
med Grandi Navi Veloci eller Grimaldi færgen linjer for færger sejler fra Civitanova til Ancona, Pesaro, Pescara, Ravenna, Rimini og Venedig online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Civitanova passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Civitanova færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Civitanova


Civitanova Marche er en stort fiskeri og fritid båd harbour og turist resort beliggende på den adriatiske kyst i Italien omkring ni kilometer NNW havnen af Numana havn af Porto San Giorgio og 15 miles SSE.

Mindre end 30 km syd-øst for italienske havnen i Ancona, Civitanova er en populær og behagelig badested i Italien.Byen er med en smuk Stræk af promenade syd for byen, og nogle utrolige strande overalt i regionen, et af de mest attraktive i landet.

Byen er fuld af Parker og offentlige områder samt flere kunstgallerier, udstillingsvindue nogle af de bedste værker i moderne italiensk kunst i dag.Civitanova er et hotspot for indkøbsposer overalt - det er centrum for den italienske skotøjsindustri.Desværre nogle rejsende vælger at stoppe ved Civitanova Alta, når du rejser til Italien, og dem, der gør normalt kun foretage en kort stop for at se Marchigiani.Andre steder i området kan være mere interessant at udforske.

Civitanova Ferry Port

Civitanova Marche, Italien , har nogle store natteliv og underholdning til valgte fra.Tripwolf hjælper dig med at finde de bedste natteliv og underholdning i Civitanova Marche.Nedenfor anførte vi bedste part natteliv, Homoseksuelle natteliv, dans og natklubber, både for under 21 & 18 og over.

Denne tiltalende badested fordobler også som en farverig fiskerihavn og Center for skoindustrien.Den mest attraktive Stræk promenade og strand ligger syd og har attraktive plantning og en rolig luft.Byen selv centre rundt bred Piazza XX Settembre og tilbyder masser af smarte window-shopping og grønne offentlige haver.Omkring 4 kms indlandsskibsfart fra byen står den middelalderlige bakketop borgo af Civitanova Marche alta, stadig delvis afgrænset sine gamle mure og værd at en spadseretur - blandt de smukke antikke paladser og kirker er en usædvanlig god moderne italiensk kunstsamling i civic Galleria d'Arte Moderna.

Den mest attraktive Stræk promenade og strand ligger syd og har attraktive plantning og en rolig luft.Byen selv centre rundt bred Piazza XX Settembre og tilbyder masser af smarte window-shopping og grønne offentlige haver.

Omkring 4 kms inde i landet fra byen står den middelalderlige bakketop borgo af Civitanova Marche Alta, stadig delvis afgrænset sine gamle mure og værd at en spadseretur - blandt de smukke antikke paladser og kirker er en usædvanlig god moderne italiensk kunstsamling i civic Galleria d'Arte Moderna.

En af de Marche tidligste og mest charmerende kirker, Santa Maria en Piè di Chienti, ligger 6 km indlandsskibsfart langs SS 485.Dette smukt konserverede romansk bygning blev bygget i det niende århundrede.Dobbeltdækkerbusser i form, den øverste etage er bygget inden kirken i yderligere slutningen af den høje centrale kirkeskib.1300-Tallet freskomalerier i Apsis ovenfor øvre alter er mere effektive i deres slående kontrast med resten af kraterets simpel mursten.

Nord for Civitanova Marche er Porto Potenza Picena  -meget en variation af det samme tema som mange af de sydlige Marche mindre resorts.Et sted at gå til en dag på en sandstrand, hvis du holder dig overtidsbudgettet indre vandveje i nærheden.

Et par kilometer indlandsskibsfart, er imidlertid en Italien få resterende århundrede haver med en smuk rød-mursten ædle villa (lukket for offentligheden) på Giardino Bonaccorsi.Værd at besøge hvis er du i området.

 


Bedst rådighed Civitanova færge billet prisgaranti

Bedste Civitanova færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Grandi Navi Veloci eller Grimaldi færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Civitanova.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Civitanova færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Civitanova færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Civitanova færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Civitanova Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Civitanova færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Civitanova til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Civitanova og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her