Ciutadella Ferries

Ciutadella passager- og færger

Ciutadella passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Ciutadella til Alcudia og Barcellona.

Sammenlign alle tilgængelige Ciutadella færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Ciutadella bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Ciutadella, Alcudia og Barcellona Balearia færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Ciutadella færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ciutadella færge
Billet priser & reservationer


Bog Ciutadella færge billetter
færge billet pris med Balearia færgen linjer for færger sejler fra Ciutadella til Alcudia og Barcellona online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ciutadella passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ciutadella færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Ciutadella

Beliggende på vestkysten af øen, Ciutadella er en stilfuld sted at besøge, som er velkendt for overdådige fisk restauranter tjener den lokale fangst af dagen.

Selv om den City af Ciutadella er tidligere kommercielle og kulturelle centrum af Menorca, tager ofte i dybden historie, kultur og natteliv her besøgende ved overraskelse.

Disse besøgende til Menorca, som aldrig har turdet ud over udvej af søn Bou et besøg i Ciutadella på ekstreme vestkysten af øen vil være en reel eye åbningsbandet og vil forhåbentlig vise, at der er flere til øen end dovne dage brugt af stranden.

Gamle distriktet har skal besøges for det lille gade, steder (Palacio del Conde de Torresaura, Palacio Salort, Palacio Vivo, Palacio oliven). Ciutadella lille havn er en høj turistmæssige steder med det pier med restauranter.

Ferry Port Sunset
Ciutadella historie & turisme

Ciutadella Menorca -Tildelt øgenavnet Vella I Bella ("den gamle og Beautiful"), blev oprindeligt grundlagt af kartaginienserne.Altid i konkurrence med Mahón, Ciutadella var hovedstaden i Menorca (Minorca) under den mauriske besættelse og var på det tidspunkt kendt som Medina Minurqua.Efter bliver generobret af de kristne styrker Alfonso II blev vedlagt Crown af Aragonien og blev en vigtig Mediterranean handel centrum med en travl havn.

Den mest bemærkelsesværdige dato i Ciutadella historie er 9th juli 1558, for det var på denne dag, hvor byen blev invaderet af en stor tyrkiske hær under den berygtede Barbarossa.En Armada 140 skibe, transporterer nogle 15.000 godt forberedt tropper, angreb havnen og belejrede byen i 8 dage.Forsvaret af kun en håndfuld af mænd, Cituadella snart faldt og blev næsten helt ødelagt af de invaderende styrker.Alle Ciutadellas overlevende indbyggere (over 3.000) blev taget til Tyrkiet og solgt som slaver i Istanbul.Den kun bygning af seddel som overlevede denne ødelæggelse var den århundrede katedral, meget af resten blev ikke genopbygget indtil 1600-tallet.

De fleste mennesker vil angive Ciutadella for første gang ad landevej, kørsel forbi den nye statue på rundkørsel på new city bypass.Det er en storslået statue af en opdræt hingst og symboliserer den berømte Ciutadella fiesta "Fiesta de San Juan". Normalt fejrede i slutningen af juni, ikke at være forpasset Hvis du er heldig nok til at være her, når det er på.

Havnen, en smal indløb, er et af de mindste porte i Middelhavet.Her, kan sidder i godt selskab til et af harbourside cafeer, du opleve, mig, hvad Menorca handler om.Afslappet og badet i solskin, watching bådene bob op og ned og folk spadseretur ved - verden vanish bekymringer.En af de bedste steder at se havnen er fra de vigtigste square, Plaza de Born.Centrum af firkanten er domineret af en obelisk som skrevet til minde om forsvaret af byen i 1558, da det blev angrebet af maurerne.

På den ene side af pladsen er rådhuset over dette er Palace Torre Saura.Åbent for offentligheden og til siden af dette er en alley, som fører i den gamle by.

De fleste af gaderne er smalle og typisk Middelhavsområdet.Arches af Ses Voltes give velkommen skygge fra solen mens shopping langs hovedgaden.

Ciutadella  forblev øens hovedstad indtil ankomsten af briterne i 1708, men selv efter dette fortsatte som religiøse hovedstad i Menorca, på grund af afvisning af biskoppen at flytte.

Ciutadella i dag er en attraktiv by med en befolkning på omkring 28,000, det har en maleriske havn og en charmerende gamle fjerdedel, hvilket er en fornøjelse at udforske.Selvom lidt forbliver fra den arabiske besættelse (Courtesy tyrkerne), har Ciutadella stadig masser at tilbyde vejen for arkitektur, pral flere pragtfulde barok og Gothic kirker og nogle overdådige paladser, datering fra en genopretning af byen under 17th og 1700 århundreder.

Den vigtigste firkant -Plaça d'es Born, en tidligere arabiske parade jorden, er foret med imponerende bygninger og er en af de mest attraktive kvadrater i Spanien.I centrum af de firkantede bevoksninger en obelisk til minde om den tyrkiske invasion omfatte andre bygninger af interesse rådhuset, Palau de Torresaura, Palau Salort og Teatre Municipal d'es Born.

Den gotiske katedral i den Plaça de la Catedral blev startet i 1200-tallet på det tidligere websted en arabiske moskeen, det overlevede hærgen tyrkernes i 1558, men ironisk nok lidt mere skade under den spanske borgerkrig (1936-39), når de fleste af dets møbler blev ødelagt, Neo-klassisk foran indgangen datoer fra 1800-tallet.

Der er en række andre pretty firkanter rundt omkring i byen, blandt dem Plaça Libertat, beliggende tæt på et Augustine kloster, dens levende med locals shopping for friske overdækket markeder producere, Plaça Nova, fuld af livlige caféer og barer, Plaça d'es Esplanada og Plaça dels Pins, to grønne firkanter perfekt til al Fresko spisning og Plaça Alfons III, som markerer stedet hvor vejen fra Mahón nåede de gamle by gates.

Attraktive havnen, beliggende på en længe kurvet indløb, er foret med traditionelle fiskerbåde på én side og yachter og fornøjelse fartøjet på den anden, besøg om morgenen og du vil se de fiskere, der ankommer med dage fangsten, frisk og klar til at levere bombeundersøgelser restauranter.Ciutadella harbour er noget lavvandet, dermed den britiske præference for Mahón, det er stadig en travl havn og har en kæde med færge Alcudia i nabolandet Mallorca.

Nogle af kun resterne af den arabiske besættelse kan ses langs den Ses Voltes , en passage, der løber fra katedralen til Plaça Nova, blandt de hvælvede mauriske archways du vil finde nogle fremragende lille souvenir butikker, hvor du kan købe mementos af dit besøg på den smukke Ciutadella.

Den nordvestlige del af Ciutadella vil du finde en formål bygget ferie udvikling kaldet Los Delfines, som tager i resorts Cala n Forcat og Cala n Blanes, i et område med rocky indsugningstragterne og små bugte, er den bedste strand i dette område Cala n Blanes.Syd vil du finde resorts Cala Blanca og Cala Santandria sammen med den lille landsby søn Cabrisses.

 


Bedst rådighed Ciutadella færge billet prisgaranti

Bedste Ciutadella færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Balearia færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Ciutadella.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Ciutadella færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ciutadella færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Ciutadella færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ciutadella Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Ciutadella færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Ciutadella til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Ciutadella og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her