Chios færger

Chios passagerskibe og færger

Chios passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Chios Cesme, Kalymnos, Kos, Lesvos, Mytilini, Sigri, Piræus, Rhodes, Samos, Karlovassi og Thessaloniki.

Sammenlign alle tilgængelige Chios færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Chios bilen og passager færgen sejler til og fra Chios, Cesme, Kalymnos, Kos, Lesvos, Mytilini, Sigri, Piræus, Rhodes, Samos, Karlovassi og Thessaloniki med Erturk færgen linjer, Blue Star Ferries eller Hellenic Seaways billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Chios færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Chios færge
Billet priser & reservationer


Bog Chios færge billetter
med Erturk færgen linjer, Blue Star Ferries eller Hellenic Seaways færger, der sejler fra Chios Cesme, Kalymnos, Kos, Lesvos, Mytilini, Sigri, Piræus, Rhodes, Samos, Karlovassi og Thessaloniki online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Chios passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Chios færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Chios

Chios (også stavet Hios) er en del af øerne i det nordøstlige Ægæiske Hav.

Chios er en populær sommer udvej blandt grækerne, men det har ikke for mange udenlandske turister.Som en konsekvens heraf får du en smag af reelle Grækenland her, og hvis du beslutter at udforske øen på din egen, vil du opleve nogle fantastiske lidt landsbyer og strande synes fuldstændig uberørt.

Folk på Chios lever af turismen til en vis grad, men det er ikke deres store indtægtskilde.En af øens vigtigste ressourcer er mastiksharpiks, hvorfra du foretage tyggegummi eksempelvis og andre lever af fiskeri, opdræt eller arbejder på skibe.

Denne smukke træbevoksede ø tilbyder en traditionel kultur, en international konferencecenter, sand strande, vandrestier og mange uspolerede landsbyer.Det kan også prale milde vejr i vinteren.Det er også opfattelsen af nogle at være den bedste ildelugtende græsk ø af alle!

Chios Ferry Port
Hvad du skal se i Chios

Der er en sten på øen kaldes Homers stone (Petra Omirou), hvor digteren sad og arbejdede ifølge dem, der mener, han var herfra.

Agia Markella er et åbent for besøgende kloster, og er placeret udenfor landsbyen Volissos.Saint fejres på juli 22nd.

Nea Moni  er en anden kloster, og måske den mest besøgte af to.Det daterer sig tilbage til the 11th century.

Den således kaldesMastikochoria er i området hvor mastiksharpiks træet vokser.Det har en særlig form for sap, der bruges i at gøre tyggegummi, tandpasta og lokale slik.Her er der også et 1400-tallet slot, nogle gamle kirker og ruinerne af en antikke tempel til Athena

Bemærk: Hvis du vil besøge klostrene, Sørg du er klædt ordentligt: lang nederdel og overdækket skuldre for kvinder, lange benklæder til mænd... 

Hvad du skal gøre i Chios

På Chios kan du nyde forskellige vandsport.Hvis du vil virkelig sætter pris på øen, bør du prøve at udforske øen en smule, da den har nogle virkelig rart steder ikke at gå glip af.

Chios strande Mest populære stranden er sandsynligvis Karfas, men der er også veludviklet strande omkring Chios by.Til mere fred og ro, kan du gå til stranden Kato Fana, for eksempel, men det er også en god idé at forsøge at finde dine egne placere ved at leje et køretøj og drev omkring.

De fleste barer og diskoteker ligger i Chios by og Karfas.Nattelivet er ganske godt udviklet, og du kan nyde alle former for musik og typografier.

Der er mange nice steder i Chios by samt landsbyerne.En særlig slags blå ost foretages på øen kaldes "kopanisti" og derefter er der naturligvis forskellige slik lavet af mastiksharpiks.

Du kan finde forskellige Souvenir af øen, men det anbefales, at du tage nogle mastiksharpiks med hjem.Du kan også købe keramik og lokale vin.

Ankomst og ca. 

De fleste vælger at flyve til Athen og derefter tage en flyvning til Chios, eller tage færgerne til Chios.Øen har også båd forbindelser med øer som Lesbos, Kos og Rhodes og Thessaloniki på fastlandet.Der er busser og taxier på øen, samt adskillige bil huslejer.Det er en meget god idé at leje et køretøj her, da øen er meget interessant og værd at undersøge.

Chios historie

Dette er ifølge nogle, hvor Homer var født og levede engang omkring det ottende århundrede før vor Tidsregning.Naturligvis er der mange flere øer, der hævder det samme, og da vi ikke selv kender, hvis han var en faktiske person, de spekulerer er lidt forgæves.Navnet på øen kan komme fra det græske ord for sne, (chioni), siden øens protektor Gud Poseidon blev født under snevejr.

Antikke år øen var ganske rig på grund af dens mastiksharpiks og vin, og dette var også det første sted i Grækenland, hvor de havde slaveri.Chios kæmpede sammen med Athen mod perserne i det femte århundrede f.kr., og var senere udelukkes ved makedonerne, romerne, stormænd og tyrkerne.

Det var under den tyrkiske regel øen led en af de værste massakrer i Grækenland.Fordi øen var blevet tvunget til oprør, tyrkerne straffet det ved at indstille et eksempel: dræbte 30 000 og enslaving resten.Denne brutale ødelæggelse af øen rørt mange europæiske personligheder litteratur og kunst som Victor Hugo, Eugene Delacroix, hvem malet den berømte maleri af massakren på Chios, der nu er i Louvre museum i Paris.

Øen tog del i uafhængighedskrigen, begyndt i 1821, og det var at blive en del af Grækenland i 1912.

 


Bedst rådighed Chios færge billet prisgaranti

Bedste Chios færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Erturk færgen linjer, Blue Star Ferries eller Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Chios.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Chios færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Chios færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Chios færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Chios Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Chios færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Chios til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Chios og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her