Cherbourg færger

Cherbourg passagerskibe og færger

Cherbourg passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Cherbourg Poole, Portsmouth og Rosslare.

Sammenlign alle tilgængelige Cherbourg færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Cherbourg bil og passager-færge billetter sejler til og fra Cherbourg, Poole, Portsmouth og Rosslare med Brittany Ferries, Celtic hyperlink, Irish Ferries eller Condor færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Cherbourg færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Cherbourg færge
Billet priser & reservationer


Bog Cherbourg færge billetter
med Brittany Ferries, Celtic hyperlink, Irish Ferries eller Condor færgen linje for færger sejler fra Cherbourg Poole, Portsmouth og Rosslare online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Cherbourg passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Cherbourg færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Cherbourg

Cherbourg , placeret på spidsen af Cotentin halvøen er en den travle by, der har været en vigtig flådebase siden Napoleons gange og er en populær gateway til regionen storslåede i Normandiet.

Den gamle del af Cherbourg er centreret omkring den gamle fiskerihavn, og fra Fort Fort du Roule, er der en panoramaudsigt over byen.Cherbourg selve er ikke den smukkeste af Norman byer, men det har en række attraktioner, herunder et imponerende nye akvarium og fred mindesmærker mindes anden verdenskrig.

Om sommeren holdes festivaler i Plage Verte parken, indgangen til som er mærket af Napoleon monumentet.

Trods nogle optaget gågader og livlig barer, byen selv mangler noget af væsentlig interesse, og der er nogle meget mere tiltalende steder inden for en meget få kilometer til begge sider.

Cherbourg Ferry Port

Havnen i Cherbourg , er beliggende på den nordlige spids af Cherbourg halvøen, i et område med Frankrig kendt som Haute Normande.Cherbourg er placeret i en meget beskyttede harbour med ikke mindre end to lange bølgebrydere.

Udover at være en attraktiv harbour, Cherbourg er også en transatlantisk havneby, en vigtig flådebase, et fiskeri Center og har en stor marina.Det er også et Center for fremstillingsvirksomhed.

Som en færge havn er Cherbourg meget praktisk med omkring 6 afsejlinger en dag til og fra Portsmouth og Poole med traditionelle færge eller hurtig håndværk drives af P & O færger og Brittany Ferries . Traditionelle færger tager omkring 5 timer på dagen og 8 timer natten over samtidig, hvis hastigheden er af essensen, P & O Ferries hurtig håndværk Portsmouth Express tager blot 2 timer og 45 minutter.

At gøre & se i Cherbourg

Cité de la Mer
Cité de la Mer er en fantastisk akvarium, opstaldet i gendannede transatlantiske terminalen.Besøgende kan udforske et ocean dykning areal og en tidligere atomubåd.

Fort du Roule
Gåtur eller drevet til Fort du Roule, som giver en kommanderende visning af porten.Dette huser også Musée de la Libération, mindes D-Day og befrielsen af Cherbourg i anden verdenskrig.

Shopping
Det livlige Cherbourg marked afholdes hver torsdag foran teatret.For dem, ønsker at materiel op, er der også flere hypermarkeder på kanten af byen.

Ravalet Château
Ravalet Château i Tourlaville er et pragtfuldt eksempel på typografien renæssance.Beliggende i en lille dal, er Château angivet i en enorm park med damme.

Nærliggende
To af Frankrigs unmissable attraktioner er en kort køretur fra Cherbourg.Berømte Bayeux-tapetet er et fantastisk stykke arbejde fra the 11th century, afbilder Slaget ved Hastings.Mont St. Michel er et websted, verdensarv, og dens Benediktiner kloster er en udsøgt og magiske syne, skomagerens øverst en rocky islet stiger dramatisk fra havet.

Spise & drikke
Mange af Cherbourgs bedste restauranter ligger portside, mens nice cafeer kan findes på sted de Verdun.Prøv Café Pompon for at nyde lækre desserter såsom kaffe parfait for te.Til frokost eller middag, hoved for Brasserie Du Commerce, og som har fremragende service, meget god mad og generøse portioner.Le Cotentin, på Caligny de Quay overser den Avant Port, har også lækre retter og en stor visning fra sin første sal restaurant.

Introduktion til Cherbourg Ferry Port

Cherbourg er en af de best-connected færge porte i Frankrig.Brittany Ferries sejl til Cherbourg fra Poole-Portsmouth og tilbud hurtigste tilgængelige passage til denne port via vores høj hastighed færge tjeneste fra Poole.

I bil
Tage N13 til Caen og D901 til Cherbourg.En gang i Cherbourg, det er let at finde den port, som er klart afmærket.

Med taxi
Taxier kan normalt findes uden for terminalen.Hvis der findes ingen taxier, rådes passagerer til at kontakte desk oplysninger Brittany Ferries i terminalen.

Med bus
Nærmeste busstoppestedet er på "Boulevard Maritime" nær biografen..

Med tog
Rutekørsel operere fra Cherbourg train station til Caen, Rouen, Paris St Lazare (via Caen) og Rennes (via Lison). Cherbourg train station er beliggende i centrum af byen og er en 5 minutters taxi rejse fra ferry terminal.

Til fods
Det tager ca. 10-15 minutter at gå til byens centrum og i 40 minutter til togstationen fra terminalen.

Der er en parkeringsplads beliggende foran terminalen.Parkering her er gratis men for korte ophold kun.Der er også et område nær terminalen hvor biler og campingvogne kan parkere for natten.Også nær terminalen er der sikker parkering for længere ophold.

Cherbourg historie

Gamle Cherbourg sandsynlig er bygget på webstedet af den romerske lejr af Coriallum, selv om ingen synlige ruiner fortsat.Navnet på Cherbourg optrådte første gang i 1026 når Duke Richard II doneret slottet til sin fremtidige kone.

Udvikling af Cherbourg som en port blev væsentligt hjulpet efter oprettelsen af den Anglo-Norman stat i 1066 efter Vilhelms sejr ved Hastings.I 1204 overtog konge af Frankrig, Philip-Auguste, kontrollen af Normandiet.

Franco-engelsk forbindelser forringet og i 1295 engelsk foretaget først af mange razziaer i Cherbourg, og satte ild til byen.Kun slottet holdt virksomhed og det var senere befæstet flere gange.I 1337, hundrede år krigen begyndte og Cherbourg blev en strategisk trumf med byen ændre suveræne seks gange.

I 1563 og i 1574 blev protestanter af Normandiet, forsøgte at erobre Cherbourg, men byen femårsfrist forsvaret af Jacques de Matignon hvis efterkommere efterfølgende reguleres Cherbourg indtil midten af 1700-tallet.

Gav Vauban mulighed foreslog vigtigt forsvar værker i 1686, men disse blev aldrig afsluttet.På tidspunktet bestod havnen af en naturlig lagune hvor fyrre fartøjer kunne forankre men med ingen beskyttelse som vist af eftervirkningerne af 1692 slaget kendt som La Hougue.

Fra 1739 til 1744, efter ordre fra Louis XV, fik byen en kommerciel havn, i 1758, blev helt ødelagt, da briterne igen erobrede Cherbourg.Disse blev gendannet i et langsigtet projekt påbegyndt i 1770s og udfyldte midten af 1800-tallet.

I 1940, tyskerne besatte Cherbourg og udviklet porten som en base til ubådene - beskyttet af massiv beton "penne". 

 


Bedst rådighed Cherbourg færge billet prisgaranti

Bedste Cherbourg færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Brittany Ferries, Celtic hyperlink, Irish Ferries eller Condor færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Cherbourg.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Cherbourg færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Cherbourg færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Cherbourg færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Cherbourg Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Cherbourg færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Cherbourg til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Cherbourg og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her