Chania færger

Chania passagerskibe og færger

Chania passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Chania toPiraeus.

Sammenlign alle tilgængelige Chania færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Chania bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Chania, Piræus med Blue Star Ferries eller Anek færgen streger færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Chania færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Chania færge
Billet priser & reservationer


Bog Chania færge billetter
færge billet pris med Blue Star Ferries eller Anek færgen linjer for færger sejler fra Chania toPiraeus online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Chania passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Chania færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Chania

Chania , eller Chania, er den vestligste af de fire præfekturer af den græske Ø Kreta.

Hovedstaden er den smukke by Chania hvor moderne, venetianske, tyrkiske og traditionel arkitektur er blandet sammen i en perfekt harmoni, oprette en unik og attraktive billede.Forskellige arkæologiske steder, landsbyer, kirker, huler, Slugters og vidunderlige strande forskønne området charmerende.

Chania har en stor historie og kulturelle arv, dels fordi det konfronteres mange erobrere gennem tiden, således at være åben til påvirkninger af forskellige civilisationer.Chania har mange monumenter i byzantinske periode, venetianske periode, osmanniske periode og moderne historie samt ser værd museer, ligesom den nautiske Museum af Kreta, Chania arkæologiske Museum, El hus.Venizelos, War Museum i Chania.

Chania Ferry Port, Crete

Færgedrift  fra Athen (Piræus havn) til Chania (Chania) anker på den nærliggende havn Souda.Daglige færger, én almindeligt med ANEK og én hurtig katamaran med Hellenic Seaways.Der er også super hurtig færger året rundt rejser til og fra Chania i om 4.5 timer, forlader 4. 30 PM og ankommer 8. 30 pm.

Chania turisme

Chania er en smuk by.Den mest smukke på Kreta, man selv kan sige i hele Grækenland.Chania har en naturlig, privilegeret, beskyttet skønhed.Søvnløs Vogternes syd stå gigantiske Madares bjergene i alle deres urokkelige, panoramisk herlighed.Strækker sig de mangefarvede betydning af havet af Kreta, omfavnede ved dens gorgeous, lange-bevæbnede pjækkerter mod nord.Og rundt omkring ligger dens jord, den karminrøde og grøn-håret, tilsået med vilde sølv Slugters.

Chania og den lange række af beach resorts strække 20 km mod vest langs strandene i den Chania bay er en godt besøgt destination til Scandinavian charter ture.Chania, bliver den nærmeste by, er en attraktiv destination for sightseeing og shopping for mange turister.Her er masser af muligheder for at spise og drikke på græske Taverner og moderne caféer, der er åbne i natten.

Hjertet af Chania er stadig den gamle by, med dens smalle, labyrintisk gange og opført bygninger datering fra forskellige perioder, hvor du kan nyde romantiske strolls.Mange af disse bygninger har været forvandlet til små hoteller, restauranter, butikker eller hjem.

Tøv ikke med at vandre runde baner af den gamle bydel, på udkig efter de dejlige billeder, der venter dig.Kameraet skal være din uadskillelige følgesvend, Chania er en af de mest-fotograferet byer i Grækenland.

Den gamle bydel strækkes ud parallelt med den venetianske harbour, fra Firkas fæstning og Maritime Museum til "Pyli tis Ammou" (Gate af Sand eller Koum Kapi på tyrkisk) øst for arsenaler.Dette er del af byen inden for de venetianske vægge og omfatter byzantinske Chania, én gang omgivet af mindre omfattende vægge.

Den Byzantinske vægge beskyttet Kastelli, bakken som blev først beboet i den yngre stenalder periode fæstningen.

Kastelli Hill stiger til over tyrkiske moskeen i venetiansk havnen.Her stod Akropolis af antikke Kydonia, den minoiske Chania.Der blev også bygget den første byzantinske fæstning, Kastelli, omgivet af mure med mange tårne og bastioner.Stormænd etablerede deres hovedkvarter i 1252, bygning Rektors-bopæl (rektor var guvernør Chania), mens det samme websted var sæde for pashaerne under den tyrkiske besættelse.

I løbet af de sidste år af tyrkiske regel boede det kristne aristokrati inde i Kastelli.Desværre de fleste af distriktet blev ødelagt af bombningen under anden verdenskrig, og dens middelalderlige aspekt var tabt for evigt.I dag kun base af den nordlige væg er fortsat.Der er også den vigtigste vej, der en gang kørte gennem Kastelli, moderne Kanevaro Street med sin imponerende palæer.

Der findes et væld af naturlige og historiske steder udforskes og en forskelligartet række aktiviteter og udflugter.Ingen besøg i Chania dog ville være fuldstændig uden en spadseretur gennem det centrale marked – sortiment af friske lokale produkter, ost, kød og skaldyr er garanteret til at gøre din mund vand!Langs de smalle gange vil du opdage bittesmå workshopper, at fortsat at besejle traditionelt kunsthåndværk såsom cobblery, keramik, træ arbejdstid og tønde making, stol snøring og broderier og vævning.

 


Bedst rådighed Chania færge billet prisgaranti

Bedste Chania færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star Ferries eller Anek færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Chania.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Chania færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Chania færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Chania færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Chania Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Chania færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Chania på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Chania og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her