Ceuta færger

Ceuta passagerskibe og færger

Ceuta passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Ceuta til Algeciras.

Sammenlign alle tilgængelige Ceuta færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Ceuta bilen og passager færgen sejler til og fra Ceuta, Algeciras med Acciona færger, færger, Nautas, Balearia eller FRS-færgen linjer billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Ceuta færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ceuta færge
Billet priser & reservationer


Bog Ceuta færge billetter
med Acciona færger, færger, Nautas, Balearia eller FRS-færgen linjer for færger sejler fra Ceuta til Algeciras online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ceuta passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ceuta færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Ceuta

Ceuta er det ideelle sted at bo, tilbringe din ferie eller weekenden pause.

Ceuta er en by, hvor du kan slappe af solbadning på nogen af sine smukke strande eller på den enorme solterrasse på Parque Marítimo del Mediterráneo, eller slentre eller cirkulere gennem sine skove; nyde nogle "tapas", glæde i storslåede køkken eller tage i nattelivet i Landkreis "Poblado Marinero", et populært mødested af Ceutas ungdom.

Hvis du bor, eller er på ferie i Marokko, Ceuta er mindre end en time fra Tetuan eller Tanger, og et besøg i Ceuta er et must, ikke kun at lære at kende byen, men også for shopping.

Ceuta er hjem for et bredt spektrum af europæiske og internationale virksomheder, der tilbyder mærkenavn varer til utrolig pris, takket være en særlig beskatningsordning.Kulturprogrammet er også pakket med begivenheder året rundt: musik og dans festivaler, teater og open air biografer.

Ceuta Ferry Port og byen
Ceuta klima & geografi

Klimaet er typisk Middelhavsområdet, mildt og fugtigt, med øst og vest vinde og lejlighedsvis vinde fra Sahara.Gennemsnitlige temperaturer i Ceuta er 13ºC (55ºF) i vinteren og 24ºC (75ºF) i sommeren.Der er mere end 300 solskinsdage om året og knappe nedbør, som affald.

Den vestlige del af fritagelsen af Ceuta er domineret af foothills af Sierra Bullones mountains, med de højeste punkter i byen: Anyera Mount (345 meter – 1134 fødder) og Renegado Mount (329 meter – 1079 fødder). Disse foothills flyder mod den østlige del op til det laveste område i byerne kerne, som krydser gennem de Foso reelle mod halvøen Almina.På disse to bjergrige områder, flora udgjorde ved 500 arter, typiske Mediterranean: pines, korkeg, buske og eukalyptus.

Fauna i Ceuta, på trods af den lidt plads, er varieret og rige.Nordafrikanske dyr er vigtigt at understrege, som de er ikke til stede på den Iberiske Halvø: for eksempel den nordafrikanske Salamandridae, den blinde Additionskredsløb af Tanger, Maghrebian frøen og nordafrikanske ocellated Lizard, alle af dem udgør et ægte dyreliv i zoologi i Cueta.For så vidt angår til fugle, blev der registreret fyrre arter, hvis antallet stiger med de strengt dvale arter.Den spektakulære vandrende bevægelighed for fugle, hvide først og fremmest stork og rovfugle.

Hvornår og hvordan derhen 

På grund af turisme betydningen af Ceuta, det tilbyder fritidsaktiviteter i begge dens kulturelle og naturlige miljøer, et stort antal festligheder give byen lysstyrke.Som dens vejr er et af de mildest i Middelhavet, er denne by en destination at nyde hele året.

Fra by Algeciras (syd for fastlandet Spanien) kan du tage et skib, der færge til Ceuta, det er muligt at transportmidlerne.De vigtigste færgeselskaber er Acciona færger, færger, Nautas, Balearia eller FRS-færgen linje.Port Ceuta har moderne faciliteter med optimale betingelser for fortøjningssystemer krydstogtskibe op til 220 meter (722 fod) lang og 10 meter (33 fod) udkast.

Ceuta har to Cruise skibet terminaler: España forankre (kun 100 meter-328 fødder - fra byens centrum) og Poniente forankre, hvor alle de nødvendige tjenester er tilgængelige.

Historie af Ceuta

Byen blev grundlagt af fønikerne og erobret af grækerne.I år 319 f.kr. inddrives Cartago Ceuta, tilbage til puniske hænder.I 201, blev Cartago besejret i krig.I 47 f.kr., blev den erobret af Mauretanien.I år 40 AD annekterede Caligula område at blive del af det romerske imperium.Nordafrika og Ceuta blev afgjort ved vandalerne i 429.I 534, blev byen generobret af den byzantinske General Belisarius.Dominans var kort, passerer bagefter under vestgotiske regel.I 709, blev byen erobret af maurerne, på grund af den interne strid af vestgoterne.

I 1300-tallet, bliver en del af Kongeriget Granada, var byen del af Middelhavet Castilla, men i året for 1309 byen blev taget af det Fes Kongerige med aragonske støtte.Byen blev erobret 21st af August i 1415, af Don Duarte og Don Enrique (søfarende) til Portugals Kongerige.I 1668, blev den spanske suverænitet over Ceuta genkendes af en traktat med Portugal.I det tyvende århundrede befolkningen voksede, og i 1920-erne blev det et økonomisk, socialt og kulturelt boom.Der var blot noget bekymrede over byen, krigen.Men den færdig i 1927, og bagefter intet var en hindring for dens fremtid.

Borgerne i Ceuta er ikke forskellige fra resten af spanierne, og i 1931 den 2nd Republik blev hilst velkommen med begejstring.Men den marokkanske hær uprose i 1937 og byen faldt under garnison hænder og den produceret en borgerkrig.I 1955 blev det uafhængige fra Marokko.Med en medvirkende overgang, efter Franco, en autonome bevægelse vil have vigtige reaktioner under den socialdemokratiske regering med en overfyldt manifestation i 1986, i Madrid og i 1994, blev det erklæret en selvstyrende by.

Ceuta traditioner 

Den vigtigste fest af året er Carnival, med flere parader og den stadig traditionelle 'Entierro de la Caballa «(Makrels begravelse). Kostume konkurrencer og dens funny musik bands som fylder gaderne i Ceuta og de mest populære scenerier.Under Corpus Christi procession findes tæpper af blomster, og alle medlemmer af den selvstyrende by forsamling er til stede, uden sondringer af politiske eller religiøse trosretninger, transporterer den kongelige standard af byen.

2Nd af September er den officielle dag i den selvstyrende by Ceuta.1St af November er dagen for alle hellige, og traditionen er at bo hele dagen i landdistrikterne til frokost.Bål af St.John er meget populære under St.John dag og strandene i «la Ribera» og «el Chorrillo» er altid fuld af mennesker fejrer årets korteste natten.Der er koncerter og den populære Juanillo er brændt, med en skærm i fyrværkeri.Traditionen for badning i havet under midnight bringer held.

Andre religiøse fester er: den Holly uge, St Antonio procession, Our Lady of Carmen og Saint Daniel.Den femte af August blev valgt i 1575 til ære for byens skytshelgen, Our Lady of Africa.

Ceuta gastronomi 

Meget få byer kan tilbyde et stort udvalg af retter ligesom Ceuta.Forskellige bosættere har efterladt deres spor, specielt i den kulinariske kunst, som har været begunstiget af havet nærhed fra hvor de bedste produkter træffes.Du kan smage her flere slags fisk og skaldyr, nærmer sig på denne måde Atlanterhavet og Middelhavet.Har bare et kig på det centrale marked, og du vil indse den enorme sort of fishes tilgængelige.

Typiske skålen i Cueta er ikke erhvervsmaessigt, men spises i hvert hjem: 'Big-nudler suppe med fisk'. Nudler indtages med udbenet fisk, hugget, det er en sømand suppe.Det er også almindeligt med udbenet sardin og ansjos.Denne gryderet kan også smagt med rejer og muslinger.Det er virkelig lækkert.

 


Bedst rådighed Ceuta færge billet prisgaranti

Bedste Ceuta færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Acciona færger, færger, Nautas, Balearia eller FRS-færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Ceuta.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Ceuta færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ceuta færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Ceuta færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ceuta Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Ceuta færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Ceuta til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Ceuta og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her