Cesme færger

Çesme passager- og færger

Cesme passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Cesme til Chios.

Sammenlign alle tilgængelige Çesme færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Cesme bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Cesme, Chios Erturk færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Cesme færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Cesme færge
Billet priser & reservationer


Bog Çesme færge billetter
færge billet pris med Erturk færgen linjer for færger sejler fra Cesme til Chios online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Cesme passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Cesme færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Cesme

Den Çesme halvø, lapped ved farvandene i det Ægæiske Hav, ligger vest for Izmir, i Tyrkiets Ægæiske Hav region.

"Çesme ", hvilket betyder"fountain"på tyrkisk, hidrører fra mange kilder vand fundet i området.Det er en af Tyrkiets smukkeste strækninger, omgivet af klare blå hav med landskaber af dyrkede felter aniseed, sesam og artiskokker punkteret med figen og tyggegummi træer.I uspoleret bugterne kan du svømme i absolutte fred.

Besøgende vil finde fremragende ferie opholdsrum, restauranter og sport og underholdning faciliteter.Det er også muligt at komme til græske ø Chios (Sakiz) med regelmæssige daglige færger.Çesme har en internationale harbor knyttet til Izmir med en fremragende hovedvej.

Der er færger kører fra Cesme til Venedig.Strandene i Cesme er ideelle til vandsport.Især Alacati er berømt for sine god placering til wind surfing.

Cesme Marina og Ferry Port
Cesme turisme

Den meget populære ferie center Ilica kan prale med en fremragende hvide sandstrand og udestående faciliteter, deAltin Yunus Marina og ferie komplekse.

Bugten her er ideel til vandsport, især windsurfing og sejler; der er endda en International Windsurfing Race afholdes hvert år i Çesme og Alaçati, bortset fra Bodrum.

Den termiske bade omkring Ilica er meget populære; det bedste er placeret på Sifne Bay.I 146 AD den græsk geograf Pausanius beskrevet disse mineralske fjedre som 'havet fjedre' og hævdede, at deres terapeutiske virkninger var overlegne til eventuelle andre spa i Ionia.De aflaste gigt, betændelse i leddene, delvis lammelse, fordøjelses klager og infektioner af rygmarv.Pasa Limani har en lejr websted, der tilbyder campister komfortable faciliteter.Hver juli på Ilica Bay, holdes den farverige International Çakabey Optimist Yacht race.

Ildiri , en rolig seaside landsby 20 km nordøst for Çesme, var gamle Erythrai, som tegner sig på scenen historie i 3000 F.kr.Udgravningerne her har vist, at webstedet har været beboet siden de tidlige bronzealder, og som følge heraf området omkring landsbyen Ildiri er blevet erklæret en nationale kulturarv websted.Vægge omkring den gamle by stadig stående, og hellenistiske periode ordet mosaikker af ekstraordinære skønhed kan stadig ses i en af bygningerne.Udgravningerne har også afsløret et tempel Athena.Statuer, smykker og andre fund fra byen er udstillet i Izmir Museum.Dem, der klatre op til Akropolis skumringslyset belønnes med smukke visninger som solen synker over bugten og øer.

I nærheden er Gerence Golf , en uberørt inlet på den nordøstlige Çesme halvø, der kan opnås med yacht eller bil.De naturlige omgivelser tilbyder afslapning mens bugten er ideel til vandsport.

Dalyan , en fiskerby, bygget på en beskyttet dyb vandindtag lige nord for Çesme, har nogle af regionens bedste fisk restauranter, som grænser til kaj af den livlige marina.

Turist er tiltrukket af Çiftliks mange opholdsrum og en lang, sandede strand (Pirlanta Plaji) lige udenfor byen mod sydvest.Camping faciliteter er tilgængelige mod syd og i nærheden strækninger én af områdets bedste strande, Altinkum Plaj (Golden Beach).

Vindmøller, hvoraf nogle er blevet konverteret til attraktive restauranter, dot ovenfor bakkenAlaçati , administrationsby naturskønne og typiske det Ægæiske Hav.Alaçati ligger syd inde i landet fra Ilica og kysten; et par kilometer mod syd er en god strand.Mange dejlige pladser, tilgængelige kun ved yacht, strækker sig langs kysten sydøst for byen og sikre fredelig og afslappende forankringer i denne populære sejle region.Havet ved Alaçati har ideelle betingelser for windsurfing, da det er udsat for kraftige vinde.Der er en windsurfing skole på kajen her som besidder kurser for begyndere.Çark Beach er en favorit med familier med yngre børn, fordi havet er lavvandet.

Kendt i oldtiden som Clazomenae Urla Iskelesi tilbyder en lystbådehavn samt rigelige opholdsrum i alle pris intervaller.Restauranter på toppen Güvendik hill Råd forunderlige udsigt over bugten og dets øer.

De velstående lidt fiskeri landsby af Çesmealti er bemærkelsesværdig for sine enkle endnu fremragende fisk restauranter forsøge tyrkiske køkken.

Som du drev langs den panoramiske Karaburun halvøen Coast road, du passerer flere fredelige pladser og gammeldags fiskeri landsbyer, Balikliova, Mordogan og Karaburun.Ved Karaburun og behagelig hoteller, te gardens, fisk sidde restauranter mellem den smukke bjerg baggrund og den klare, rene vand.Fra Manastir Mountain kan du nyde en uforglemmelig visning af Karaburun kysten, Foça kystlinjen modsatte og indgangen til Golfen Izmir.Hvis du er heldig, kan du staffage Middelhavet sæler svømning i vandet.

Gümüldür har god turistfaciliteter, smukke strande, restauranter og hoteller.Nærliggende på Ahmetbeyli (Claros) mod øst, stå Apollon templet og resterne af den kolossale statue af Apollo; Her kan du nyde en god fiskemel, prøv tyrkiske fødevarer eller en svømmetur på byens bred beach.En vikling panoramisk kystnære vej fører fra Ahmetbeyli syd til Pamucak strand nær Kusadasi.

Seferihisar har en helt by som det seneste blev tildelt med status som en "City", en uafhængig organisation i Europa grundlagt i 1999 forsøger at forbedre livskvaliteten i byerne inden for dets net"langsom", og som fremmer en by mindre trafik, lokale fødevarer i stedet for fastfood, traditionelle liv og boliger, interessante steder og uspolerede landskaber.Seferihisar er den første tyrkiske by til at modtage denne status, og det fortjener.

På den sydlige side af Çesme er halvø nær byen Seferihisar den lille maleriske marina af Sigacik . Dette vigtige yachting center er omgivet af befæstninger datering fra perioden genovesisk og er et godt udgangspunkt hvorfra at besøge tempel Dionysos på webstedet antikke Teos samt dejlige Akkum stranden.

 


Bedst rådighed Cesme færge billet prisgaranti

Bedste Cesme færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Erturk færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Cesme.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Cesme færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Cesme færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Cesme færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Cesme Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Cesme færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Cesme til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Cesme og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her