Cesenatico færger

Cesenatico passagerskibe og færger

Cesenatico passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Cesenatico til Mali Losinj, Venedig og Rovinj.

Sammenlign alle tilgængelige Cesenatico færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Cesenatico bil og passager-færge billetter sejler til og fra Cesenatico, Mali Losinj, Venedig og Rovinj med Emilia Romagna færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Cesenatico færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Cesenatico færge
Billet priser & reservationer


Bog Cesenatico færge billetter
med Emilia Romagna færgen linje for færger sejler fra Cesenatico til Mali Losinj, Venedig og Rovinj online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Cesenatico passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Cesenatico færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Cesenatico

Cesenatico , midtvejs mellem Ravenna og Rimini, var oprindeligt en fiskernes by, der er blevet ændret i de seneste årtier i en af de mest attraktive italienske seaside resorts både i Cesenatico og de mindre lokaliteter af Zadina Pineta (med dens forfriskende pinewood ved havet) Valverde og Villamarina, og i nærheden af smukke tema Parker som Mirabilandia.

Cesenatico historie er tæt forbundet med havet.Havet deler byen i to: vest, som er dedikeret til søs liv, og i øst, som er dedikeret til erhvervslivet og handelen.

Cesenatico  havn forbinder nord øst Italien til Kroatien og videre og er beliggende langs kanalen i slutningen af Viale Carducci (seaside gade). Det er en nem at bruge en tilgængelig port, der er godt forbundet med tog og veje til resten af Italien.

Bemærk : Emilia Romagna linjer er ikke længere tilgængelig til reserveres gennem vores online-tjenesten, kan du se de alternative operatører som Adria færgerAzzura linjeBlå linje færgerEuropæiske SeawaysHurtigbåde færger og Venezia linjer alternativ havne og ruter mellem Italien og Kroatien.

Cesenatico Port og strande

Cesenatico er i dag et temmelig stort samfund af over 20.000 mennesker, hvis økonomi drejes for den større del om sommeren turisme.

Dens smukke Leonardo da Vincis Port  er dekoreret med butikker og gelaterie, og én portion af kanalen er lukket og dedikeret til den flydende Museum of Marine History, hvor gamle fiskerbåde anvendes lokalt er på display.Som du beundrer de smukke sejl, kan du kender de alle er malet med naturlige farvelægning tilgængelige i det sidste århundrede, og hver sejl repræsenterer en fiskeri familie i området, så ubådene kunne blive genkendt i stor afstand.

Lungomare er en populær pletter til aperitivi samt aften ture og vitale midt i byen i weekender året rundt.Barer og café og restauranter og pizzerie er spredt ud langs 3 km vejstrækning den dækker.

Den antikke port udøver stadig en særlig fascination med dens gammeldags sail boats og gyldne, bred stranden og lave havet destillationsremanenser gør det et ideelt sted også for familier med yngre børn, ikke at nævne den berømte natteliv af den italienske Riviera, der helt sikkert vil lokke unge og ældre turist.

Den centrale skyskraber er en reel sår i øjnene, for både lokale mennesker og turister.Bygget i halvtredserne, er da "signatur bygning" var varemærke at skelne én turist by fra den anden side denne konkrete, 30-sal struktur som malplaceret som en gade bum på en middag gala.Alle ønsker under en konstant renovering proces, der gør det se endnu værre figur end det er, at det stille og roligt kunne skjule en af denne dage og udfri os fra sin ugliness.

Hundredvis af hotellet vil kunne rumme sommer besøgende til meget konkurrencedygtige priser, men forventer temmelig sparsommelige opholdsrum.I vintermånederne, dog kan du finde en temmelig søvnig by, med en tilsyneladende mangel på ting at gøre.Se to gange, selvom: Romagna er meget generøst med dets befolkninger, leverer endeløse underholdende indstillinger på ethvert tidspunkt af året! 

Bedste tidspunkt at besøge er sandsynligvis maj, juni og September, selvom under feriesæsonen en gorgeous Fødselskirken scene er udstillet på bådene af flydende Museum.Gå ikke glip af mange temmelig omkringliggende byer og slotte.

Cesenatico er kun en kort køretur til middelalderlige skønheder ligesom Gradara, San Marino, Santarcangelo, Monte Bello, Montiano, Longiano, Torriana osv.Du vil ikke fortryde et besøg i hjertet af Romagna!!

 


Bedst rådighed Cesenatico færge billet prisgaranti

Bedste Cesenatico færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Emilia Romagna færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Cesenatico.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Cesenatico færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Cesenatico færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Cesenatico færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Cesenatico Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Cesenatico færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Cesenatico til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Cesenatico og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her