Cavo færger

Cavo passagerskibe og færger

Cavo passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Cavo til Piombino.

Sammenlign alle tilgængelige Cavo færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Cavo bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Cavo, Piombino med Toremar færgen linje færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Cavo færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Cavo færge
Billet priser & reservationer


Bog Cavo færge billetter
færge billet pris med Toremar færgen linje for færger sejler fra Cavo til Piombino online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Cavo passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Cavo færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Cavo

Cavo , en by på Elba, er tættest på fastlandet, tilgængelige på bare 15 minutter fra hydrofoilbåd og med en lille havn, flere restauranter og andre tjenester.Dejlige seafront vej fører dig til Cape Castello forbjerg, hvor der er resterne af et romersk villa.

Cavo var en af de første byområdet Elba og blev først beboet af etruskerne.Landsbyen var senere beboet af romerne som byggede en patricier villa i Capo Castello.Cavo blev ødelagt af barbarer under det første årtusinde AD.

Elba er en socialister udvej, besøgte hovedsagelig af middelklasse italienske familier og tyske turister, der sammen udfylder kun om hver tilgængelige tomme af hotel og camping plads i August og September.Hvad Elba mangler i departementet glamour, gør det op for i sort.Så mens det har et højt bjergrige interiør plettet med antikke minedrift landsbyer, er havet aldrig langt væk.Kystfiskeri og port byer i bløde pastelfarver er afbrudt med beskedne sandstrande.

Cavo Beach og Ferry Port

Landsbyen Cavo er beliggende på den østlige kyst Elba og er omgivet af en grøn pinewood og en frodige Maki.Dets historie går tilbage tusinder af år.

To vigtige historiske begivenheder fandt sted i Cavo.I 1376 landede pave Gregor XI på øen Elba.Pope, som havde været overbevist af Santa Caterina da Siena, var vendt tilbage fra Avignon og går til Rom for at flytte den pavelige se til Italien igen.Der var første og sidste gang en paven sat foden på denne ø.Det var 16 th November og paven sejlede med en betydelig flåde herunder hans Hof.Der var et meget uslebne Hav så, når flåden ankom nær Capo Vite, mødtes med vanskeligheder og kunne ikke fortsætte rejsen.Nogle skibe sænkede modsat bay Cavo.Paven tog tilflugt i Porto Azzurro og dagen efter, efter fejrer masse i kirken San Michele i nærheden af Capoliviere, fortsatte han sejlede.

Andre historiske begivenheden fandt sted på selskabsretlige September 1849 når Giuseppe Garibaldi landede Cavo som han flygter fra den romerske Republik.Han spiste og drak i Cavo og sejlede efter et par timer.

I sidste århundrede blev Cavo en vigtig plads i turistmæssige tiltrækningskraft.Takket være dens milde og frisk vejr, opholdssted af Toniettis familie, ejeren af Elbas miner, vigtige tal besøgte landsbyen og regelmæssigt spiste i Pierolli's trattoria.De var Simenon, en berømt detektiv roman forfatter og skaberen af politi inspektør Maigret, nationaløkonom Marinetti, Marchesi, musiker Pietri, billedhugger Rossellini, malere Vesna og Pietro Anigoni, arkitekt Coppedè. Rejst det velkendte begravelse monument til Toniettis familie i Cavo Coppedè.Kapellet står på pinewood af Capo Vite og det er klart synligt i løbet Piombino-Portoferraio.

Introduktion til Cavo Ø

Den nemmeste måde at komme til øen er med færge fra Piombino til Portoferraio, Elbas kapital.I August og hele højsæsonen er det bedst at reservere, især hvis du tager en bil.Der er to store færgeselskaber, Toremar i Piombino og Moby Lines, også kendt som NAV.AR.MA.Begge køre regelmæssige færger, der tager ca. en time.

Toremar tilbyder også en smule hurtigere (40 min.) men næsten dobbelt som dyre hydrofoils (aliscafo), som du kan ikke tage en bil.Toremar har de fleste færge kører dagligt, især fra sæson med timeløn kører April gennem August og seks til otte dagligt i vinter.Året rundt, er der tre eller fire hydrofoils dagligt til Cavo på Elbas nordøstlige kyst plus tre til fire direkte til Portoferraio i sommeren kun.Du kan sammenligne begge virksomheders tidsplaner hurtigt og nemt ved hjælp af ovennævnte pris afkrydsningsfeltet faciliteten.

Toremar også løber bådene til Elba's andre porte (Cavo, Rio Marina og Porto Azzuro) samt en længere-sejt træk færge fra Livorno til Elba når daglige (plus en ekstra Lør køre) fra maj 24 til September 14, som kalder på Capraia (og undertiden også Gorgonza) undervejs.Toremar i Livorno er på Porto Mediceo.

 


Bedst rådighed Cavo færge billet prisgaranti

Bedste Cavo færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Toremar færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Cavo.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Cavo færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Cavo færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Cavo færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Cavo Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Cavo færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Cavo til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Cavo og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her