Catania færger

Catania passagerskibe og færger

Catania passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Catania Civitavecchia, Malta og Salerno.

Sammenlign alle tilgængelige Catania færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Catania bil og passager-færge billetter sejler til og fra Catania, Civitavecchia, Malta og Salerno med Grimaldi færgen linjer færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Catania færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Catania færge
Billet priser & reservationer


Bog Catania færge billetter
færge billet pris med Grimaldi færgen linjer for færger sejler fra Catania Civitavecchia, Malta og Salerno online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Catania passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Catania færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Catania

Catania er placeret på den østlige kyst Sicilien i Italien og er den næststørste by i Sicilien.Catania er en større transport hub, university center og økonomiske hub i området og er kendt for sin aktive natteliv og pulserende kultur.Navnet Catania hidrører fra Siciliansk udtrykket Katane, betyder "flaying kniv, Rivejern" fordi byen stiger over en bristling lava sten landet.

Catania er også kendt for dets arkitektur, som er hovedsagelig barok og byområder stil på grund af de store ødelæggelser, som det står over for i jordskælvet i 1693.Catania tiltrækker tusinder af turister fra omkring Italien såvel som andre lande gennem verden.

Catania  er en sand by af vulkanen.Meget af det er opbygget fra den lava, som hældes ned i bjerget og opslugte by i 1669 vulkanen, hvor næsten 12.000 mennesker mistede livet.

Catania færge havn og Marina ved solopgang
Attraktioner i Catania

Catania er beliggende ved foden af den største vulkan i Europa, Mount Etna.Vulkanen er stadig aktiv og tiltrækker tusinder af turister hver måned ivrige efter at wittness en af dens vulkanudbrud.Der er imidlertid mange andre gode attraktioner i Catania for besøgende at nyde og disse er:- 

Piazza Del Duomo
Piazza Del Duomo er den vigtigste Plaza i Catania og midtpunktet for alle aktiviteter.Af plaza har en kæmpe elefant statue, som er blevet et symbol på byen i de seneste årtier.Plaza er et fantastisk sted at bare sidde og slappe af og se de mennesker passerer med.Af plaza er omgivet af en masse historiske bygninger og vigtigt monumenter.

Via Etnea
Via Etnea er det vigtigste shopping bestemmelsessted i Catania og er foret med butikker, der sælger adskillige typer af lokale samt mærkevarer merchandise.Gaden har også masser af kirker samt imponerende bygninger, hvoraf nogle arkitektoniske vidundere.Locals gerne slentre rundt på gaden i en adstadigt tempo om aftenen, og så det er et godt sted for mennesker ser.

Teatro Massimo
Dette er et operahus, bygget i 1800-tallet og er placeret på Piazza Teatro.Piazzaen er en foretrukne sted for yngre folkemængderne at opfylde og forbliver livlige og travle indtil sent timer om natten.Operahuset selve er helt at pålægge og har smukke arkitektur.

Piazza Stesicoro
Piazza Stesicoro er en livlig firkant, der har de antikke ruiner af den romerske amfiteater.Piazzaen er også hvor det vigtigste marked i Catania er beliggende; det vigtigste marked er livlige og farverige og er det sted, hvor locals shop for deres daglige behov.Den vigtigste bus center Catania er også placeret her.

Fisk marked
Det berømte fisk og fødevarer marked er placeret lige over Piazza Del Duomo og er kendt for at være det bedste fisk marked i Sicilien, markedet er fortsat optaget på alle tidspunkter af dagen og sælger eksotiske varer og fisk fødevaren, et fantastisk sted at opleve den lokale livsstil.

Benediktiner kloster
Denne imponerende bygning brugt til at huse største klosteret i Europa ad gangen.Klosteret er ingen mere velfungerende men bygningen anvendes nu ved University Catania, som er det ældste universitet i Sicilien.

Vulkan Trek
Mount Etna er den største vulkan i Europa, og er et must besøg.Der er flere guidede og organiserede ture i Catania, tage turister til vulkanen og visningerne tilbudt fra toppen af bjerget er spektakulære.

Monumenter
De mest fremragende monumenter er Chiesa di S.Nicolò og den vedføjede enslydende Benediktiner kloster (der i dag er residens i Facoltà di Lettere e Filosofia - Fakultet breve og filosofi), begge i XVII århundredet, Chiesa di S.Giuliano rejst i XVIII århundredet, symbol på Catanias barok, Chiesa di S.Maria di Gesu af XV århundrede bevare en forunderlige tabel ved De Chirico (1525), katedralen, går tilbage til 1078, der bevarer forskellige gravene aragonske konger, og Kapel af S.Agata, byens skytshelgen.

Arkitektonisk udestående er Castello Ursino rejst i 1239, i dag host Civico museet og galleriet billede, Belliniano museet i Vincenzo Bellini, den romerske amfiteater af den deraf æra, bolig og hjem hvor forfatter Giovanni Verga blev født, aktuelt sæde af hans personlige museum.

Shopping i Catania

Der er masser af steder i Catania til gøre shopping.Den berømte Via Etnea er den vigtigste shopping destination i byen; gaden er foret med flere butikker, hvor besøgende kan finde næsten hvad som helst, lokale samt mærkevarer elementer.

Ud over Via Etnea er det vigtigste marked placeret nær Piazza Stesicoro også et besøg værd.Det vigtigste marked er et typisk Siciliansk marked med smalle snoede gader og små butikker, der sælger nipsgenstande og elementer, som er foretaget lokalt.Den farverige marked fortsat pulserende på alle tidspunkter og de fleste af locals gøre deres daglige shopping herfra.

 


Bedst rådighed Catania færge billet prisgaranti

Bedste Catania færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Grimaldi færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Catania.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Catania færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Catania færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Catania færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Catania Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Catania færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Catania på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Catania og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her