Castlebay Ferries

Castlebay passager- og færger

Castlebay passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Castlebay til Oban og Hebriderne øerne.

Sammenlign alle tilgængelige Castlebay færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Castlebay bil og passager-færge billetter sejler til og fra Castlebay, Oban og Hebriderne øer med Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Castlebay færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Castlebay færge
Billet priser & reservationer


Bog Castlebay færge billetter
færge billet pris med Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger færger, der sejler fra Castlebay til Oban og Hebriderne øerne online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Castlebay passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Castlebay færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Castlebay

Castlebay er landsbyen hovedstad i Barraa i ydre Hebriderne Skotland.Det er placeret på den sydlige kyst af øen, og overser en bugt i Atlanterhavet domineret af Kisimul slot.

Landsbyen er hjem til den vigtigste Calmac ferry terminal og har været transport hub for mere end en centuryl.Damp færger var kendt for at være rejser mellem Castlebay og Oban i sene 1800-tallet, omend med berygtede omrejsende betingelser.

I 1980 ' erne, blev en bil roll-on-roll-off-færger terminal endelig bygget i Castlebay, giver mulighed for meget større færger at ankomme på Barra.Mellem 1989 og 1998 rejste the Isles MV Herre dagligt mellem Oban, Castlebay og Lochboisdale på øen South Uist, undertiden standsning på Isle Mull.I 1998 erstattet MV Clansman Isles på den Oban-Castlebay-Lochboisdale køre MV Herre.

Alle færger til og fra Castlebay drives af Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger.

Castle Bay Yacht Marina og Ferry Port

Castlebay var engang en blomstrende sild havn i 1800-tallet, med op til 400 både i dens harbour og saltning og pakning fabrikker landjorden.I dag kommer den vigtigste hav trafik i porten fra CalMac færger fra Mallaig, Lochboisdale og Oban.

Som navnet antyder, har Castlebay et slot i dens bay, Kisimul slot, der er den forfædres hjem klan MacNeil middelalderlige islet-fæstningen.Det er åben for offentlig og adgang til med en lille færge, som løber fra slæbested nederst i Main Street.

Historien om Castlebay er dybt forbundet med historien om den klan MacNeil og Kisimul Castle, slottet i bugten efter hvilket Castlebay tager sit navn.Barra blev ydet til klan MacNeil i Alexander, Herren over øer og i 1427.Klanen afholdt det 411 år, trods deres naboer, intermitterende indsats indtil Roderick MacNeil løb tør for penge i 1838, og solgt Barra til oberst John Gordon af Cluny.I 1851 Gordon brutalt ryddet en stor del af øen af dets indbyggere (noget han gjorde også i andre dele af de vestlige Øer) for at gøre plads for fårekød.

Oberst Gordon døde i 1856, ikke stærkt savnede eller sørgede ved the islanders, som forblev.Næste get-rig-hurtig ordningen havde lidt mere til gavn for den lokale befolkning, og fra 1869 Castlebay blev centrum for en fiskeindustri, hurtigt set 400 små fiskerbåde baseret her, sammen med den tilknyttede indvolde, helbredelse og bevare faciliteter.

Men mens denne historie har en resonans med mange andre på tværs af Highlands and Islands i Skotland, har en mere positiv afslutning.I 1937 besøgte den amerikanske arkitekt Robert MacNeil, som havde været anerkendt som 45th klan chefen for MacNeils, Barra snart efter indledningen af landingsfelt på øen.Han købte de fleste af Barra boet tabt i 1838.

I 2000 den aktuelle laird, Iain MacNeil, udlejet gendannede Kisimul slottet til historiske Skotland i 1000 år for leje af en flaske whisky og £1 et år.Og i 2003 startede han en proces, der vil føre til offentligt ejerskab af hele øen, uden omkostninger.

1894 Var der tre dampapparater ugen forbinder Castlebay med Oban og Castlebay Hotel er blevet åbnet.Kirke for Skotland, der blev bygget med udsigt over havnen på denne overvejende katolske ø i 1892 ikke trives: bygningen stadig i dag, men er nedlagte.Katolske kirke af vor frue Star of the Sea, bygget i 1889, har klarede sig bedre.

Et vendepunkt i Castlebays formuer fulgte med indspilningen her på Compton Mackenzie's Whisky Galore i 1949.Hændelserne bag historien var baseret på nærliggende Eriskay, men den britiske filmindustri version sat Barra på kortet.Det holdt også Castlebay hotellet fuldt besat i hele perioden, hvor indspilningen.

Castlebay i dag har to hoteller og et antal guest houses og B & Bs, plus en række butikker, en bank, en tankstation og et hospital.Og siden 1992 ydet Castlebay High School fuld mellemskole faciliteter.Indtil derefter Barra elever havde studerer til Highers til bord i Stornoway og skole der.Er Dualchas, fremragende Barra Heritage Centre mod vest slutningen af landsbyen.

 


Bedst rådighed Castlebay færge billet prisgaranti

Bedste Castlebay færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian Mac Brayne (Calmac) færger passager og bil-færger billetprisen til og fra Castlebay.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Castlebay færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Castlebay færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Castlebay færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Castlebay Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Castlebay færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Castlebay til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Castlebay og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her