Casamicciola færger

Casamicciola passagerskibe og færger

Casamicciola passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Casamicciola til Ponza og Ventotene.

Sammenlign alle tilgængelige Casamicciola færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Casamicciola bilen og passager færgen sejler til og fra Casamicciola, Ponza og Ventotene med Hurtigbåde færgen Line færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Casamicciola færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Casamicciola færge
Billet priser & reservationer


Bog Casamicciola færge billetter
færge billet pris med Hurtigbåde færgen linje for færger sejler fra Casamicciola Ponza og Ventotene online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Casamicciola passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Casamicciola færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Casamicciola

Casamicciola , eller Casamicciola Terme, er placeret på Ischias nordlige kyst og er berømt for dens termiske fjedre.

Efter besøg af grækerne og pirater (locals siges at har skjult i en nærliggende grotte), spredes byens anseelse som et kursted i 1607, da et gratis termisk spa Center blev oprettet for fattige.Termiske fjedre, sammen med en moderne marina, er byens største attraktioner.

Casamicciola  er inddelt i to dele; med ét centrum af havet og den anden op skråninger.Mere end nogen andre by på Ischia, Casamicciola blev hærget af jordskælvet i 1883, og blev senere genopbygget.Fra Piazza Majo, i den øvre by, kan energisk besøgende hovedet opad mod Monte Epomeo, øens højeste bjerg, og beundrer panoramaudsigt.

Områdets seværdigheder omfatter Casa Ibsen, hvor dramatiker opholdt sig, og Castiglione, én gang en græsk fæstning og nu et termisk spa Center.

Casamicciola færge havn og Marina

I Casamicciola Terme  du vil blive forbløffet fra marvel af uddøde vulkanen, visitable ret til slutningen, som er omfattet af en grøn og tykke vegetation.

Casamicciola Terme er fornøjelig anytime af året: Lad dig selv blive enchanted af den folkloristisk tradition levende Fødselskirken scenen... en meget uanstændige scenografi beundringsværdige under Chistmas.

Lige under hill Castiglione udsmykket gorgeous turkis havet endnu mere ved Grotto Sibilla.Den såkaldte Sibilla Cumana var en profetinden, en tæt op soothsayer, der forudså fremtid.Hun brugte til at leve i Cuma, en gammel landsby foran Ischia.Når Aristodemo konge op tronen i Cuma, fik Sibilla konstant nettled og regnskabsregulativet fra kongen selv.

En dag kaldet Sibilla, for at vise hendes enorme magt, og hvor meget hun holdt kongen i foragt, hendes Vestals at ligge på havet over en enorm kappe.Hun pludselig fik på kappen og under kongen og hans hoffolk forundrede øjne, afgik mod Ischia og indtog sin bopæl i Grotto Castiglione, senere kaldt "Grotte af Sibilla".

Indtil 60's Casamicciola husede de mest populære badning-termisk virksomheder over hele Campania.Termisk badet berømt hele Italien og over plejede at være Pio Monte della Misericordia.Denne historiske virksomhed grundlagt i 1610 fra enslydende menigheden af napolitanske nobles, for at tillade nogen at nyde de fantastiske fordele af disse naturlige termiske fjedre.

Hensyntagen fordele af frie bestyrelse, stillelse og kur, enhver fattige person af øen havde mulighed for at nyde Casamicciola i 2 hele uger om året.Udvej var oprindeligt baseret i området i Piazza dei Bagni og nydt godt de naturlige foråret Gurgitiello, men efter det katastrofale jordskælv i 1883, blev det genopbygget på kysten.Desværre i 60's Pio Monte blev helt opgivet, og i dag sin forbliver er stadig synlige fra porten.

Hvad du skal se i Casamicciola
  • Fabbrica delle ceramiche Menella : antikke hvor du finde aedel bages ler lervarer fremstiller, Fabriksfremstillede i den gamle græske måde.
  • Piazza Bagni : landsbyens mest antikke piazza, med talrige termisk resorts i nærheden af naturlige foråret Gurgitello, ligesom "Terme Belliazzi", bygget til ønsker af marquis Andrea D'Avalos.
  • La Sentinella : små charmerende hamlet af Casamicciola Terme angivet oven på grønne bakken hvor du kan beundre den geofysiske observationsorgan, der bevarer gamle værktøjer bruges til at måle telluric bevægelser samt en meget bestemt seismiske pulje, oprettet af videnskabsmand Giulio Grablovitz.
  • Mount Rotaio : på bjerget finder du Cretaio, krater med meget rart trekking stræder at nå Ischia Porto og Barano d'Ischia walking gennem naturlige vulcanic fumaroler og frodige vegetation.
  • Castiglione : en af de smukkeste termiske Parker af øen, beliggende lige mellem Casamicciola Terme og Ischia Porto.Her får du fuldt ud drage termisk farvandene i ledningerne med naturen.
Festivaler og folkloristisk begivenheder
  • Påske dagen : en uanstændige ydeevne der repræsenterer Passion of Christ
  • 21 Juni : Casamicciola fejrer protektor Saint St Maria Maddalena.


Casamicciola
prale Sambuca, der faktisk blev opfundet af den lokale Luigi Manzi under Risorgimento glorværdige tradition.

 


Bedst rådighed Casamicciola færge billet prisgaranti

Bedste Casamicciola færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hurtigbåde færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Casamicciola.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Casamicciola færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Casamicciola færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Casamicciola færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Casamicciola Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Casamicciola færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Casamicciola til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Casamicciola og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her