Calvi færger

Calvi passagerskibe og færger

Calvi passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Calvi til Nice og Savona.

Sammenlign alle tilgængelige Calvi færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Calvi bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Calvi, Nice og Savona Korsika Sardina færgen linjer med færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Calvi færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Calvi færge
Billet priser & reservationer


Bog Calvi færge billetter
færge billet pris med Korsika Sardina færgen linjer for færger sejler fra Calvi til Nice og Savona online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Calvi passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Calvi færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Calvi

Calvi  er en by på den franske ø Korsika og største turist centrum af øen korrekt.

På grund af den Corsicas strategiske placering, Calvi har en rig og omtumlede historie.Den tidligste findes resterne af bosættere i Calvi dateres tilbage til perioden neolitiske, i en af sine mange huler.Det er også angiveligt fødested for Christopher Columbus, født under den genovesisk besættelse af byen, resterne af hans hus kan stadig ses i dag, og mindedes ved en plakette i Citadel og statuer spredt over hele byen.

Mere gerne en glamourøse fastlandet Middelhavsområdet udvej end måske andre steder på Korsika, Calvi  kurver omkring en Halvmåne-formet bay, badet beneath snedækket toppene af Monte Cinto (2706m). 

Våger over byen, forbliver citadellet et levn fra byens fortid som en strategisk militær forpost, med en huddle d.13-århundrede bakketop huse cosseted af 1400-tallet bastioner.

Calvi færge havn og Marina
Calvi turisme

Calvi er en by på den franske ø Korsika og største turist centrum af øen korrekt.Under sommersæsonen højde sports Calvi en livlig atmosfære på NAT tidspunkt, med en matrix af kajen cafeer, restauranter og flere klubber.

Den velkendte bar "Chez Tao" er ikke at være forpasset; angivet i citadellet, er det ofte åben indtil daggry, musik gled ud over bugten indtil solopgang.I de seneste år har Calvi genopfundet sig selv som Corsicas kulturhovedstad.

Byen spiller vært til mange musikfestivaler i løbet af sommeren, herunder "Jazz Festival" i juni og "Calvi på the Rocks" i juli.En imponerende kunst udstilling finder også sted i citadellet fra juni til September.

Uanset om du meandering langs de gamle brostensbelagte gader i citadellet eller have en drink i en café på Quai Landry, Calvi vil forlade du opdateres og inspireret til at se mere af denne smukke ø.


Aktiviteter og Sightseeing 

  • Citadellet er mindst ét besøg værd.Det er meget hårdt arbejde, især i 12-3 pm perioden med mange trin og tilsyneladende unendless cobbles, men der er nogle restauranter og butikker skal lette du og en kunstgalleri halvvejs oppe.Det er svært at anbefale citadellet for dens indhold (selvom 2nd milliarder.Parachutistes af den Fremmedlegion lægger på en vis hvert år diskuteret nedenfor, der er værd at gå til), men visningerne er simpelthen forbløffende, især ved solnedgang.
  • Komme i løbet af 15 Août , og du vil blive behandlet med den bedste fyrværkeri Vis du nogensinde har set.Gå til de vigtigste strand, og du vil se Vis korrekt; hvert år har sit eget tema.Vi gik i 2006 og oplevede 'Dommedag' tema showet, som omfattede fyrværkeri overtoges brand, svovl (blev vi ramt på hovedet talrige gange af faldende caps--ikke en rigtig god idé at sidde på gaden direkte nedenunder) og vulkanudbrud ledsaget af kraftigt, germanske klassisk musik og et ledsagende video fremskrevet på dens største væggene.I dagtimerne, Parachutistes lægge på en vis og gøre et spring fra 15, 000 ft, landing i havet.Bedste set fra bar U Cornu Marinu, hvis kun under pretense at undgå flying støvler.
  • L'Eglise Santa Maria er et besøg værd Du kan ikke glip af det, det er Big Pink kirke.Det er en dejlig gammeldags katolsk kirke stemningsfulde af den ortodokse typografi. •træffe toget til Île Rousse eller Bastia.
  • Tage 4 hr rundt tur til Scandola ved boa t, som kan reserveres på Marina (du ikke kan overser det). Scandola er en ø, nu et naturreservat, der kan praler af, blandt andre ting, koraller, fugle ' 450 Tang osv.Bedst at booke eftermiddag turen for at undgå at blive ramt af Calvis berygtede vinde, som tendens til at gøre turen mindre end behagelig.
  • Gå dykning omkring Calvis koraller (kan reserveres på Marina, udseende til båd med alle Dykkerdragter hængende off, mod den østlige side).
  • Leje kajakker eller Dinghys eller Jet ski på stranden.


Shopping i Calvi 

Næsten alle shop på Korsika vil sælge tørret kød (du får lugter dem før du se dem) og også tilbyde en forbløffende sort for honning, olivenolie, krydderier og krydderurter (fra de buske, strøelse bjergene, kaldet Maki). 

For de af dem, der er lidt mere dristig, kan det være værd at købe nogle kastanier mel (farine de châtaignes), som er en lokal specialitet bruges i lidt, kager osv.

Hvis du vil være lidt mere touristy, på håndværk Rue du vil finde alt fra hatte (I 'm kidding ikke; tjekker Chapellerie nærmere citadellet, for hver slags hat du har forestillet) til ure (der er en shop sælger alt fra Breitling til farveprøve modsat Eglise Santa Maria eller Big Pink kirken) og T-Shirts (Bianc' & Neru sælge nogle fantastiske skjorteralle den bedste kvalitet, store klassiske gaver til familien etc) og naturligvis knive, som der er en temmelig foruroligende prævalens her (Opinel knive er solgt i tabac modsat Grand Hotel på Boulevard Wilson, fantastisk kvalitet og super billig--stor til campister). 

 


Bedst rådighed Calvi færge billet prisgaranti

Bedste Calvi færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Korsika Sardina færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Calvi.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Calvi færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Calvi færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Calvi færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Calvi Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Calvi færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Calvi til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Calvi og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her