Calais færger

Calais passagerskibe og færger

Calais passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Calais og Dover Folkestone.

Sammenlign alle tilgængelige Calais færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Calais bil og passager-færge billetter sejler til og fra Calais, Dover og Folkestone med P & O Ferries, DFDS Seaways, Norfolkline eller LD linje Ferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Calais færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Calais færge
Billet priser & reservationer


Bog Calais færge billetter
med P & O Ferries, DFDS Seaways, Norfolkline eller LD linje Ferries sejler fra Calais og Dover Folkestone online-færger på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Calais passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Calais færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Calais

Calais  placeres en by hyggeligt i den franske region Nord-Pas de Calais.

Calais ligger direkte overfor Dover , med udsigt over den lige of Dover selv.Denne lige er den smalleste af mulige peger på tværs af den engelske kanal, kun 33 kilometer bred, dermed bygningen af tunnelen under Kanalen der og placeringen af de to havne.

Hvis du står på Calais, kyster på en klart dag du vil kunne se Dover; Det er kun 33 kilometer væk!Hold øje med de hvide klipper.Det er blevet den bindende faktor for handel og Turisme mellem Frankrig og England via den engelske kanal som den nærmeste havn i Frankrig til Dover, England.

Port Calais tilbyder færgeruter til England via den engelske kanal og er derfor en favorit dag tid picnic destination blandt den britiske befolkning.

P & O Ferries Calais Ferry Terminal
Calais færger

Calais er tilsluttet Dover i England ved færgedrift drives af P & O FerriesDFDS SeawaysNorfolkline og LD Line færger . Sporkrydsninger færgen mellem Calais og Dover tager typisk ca 1 time 30 minutter, og der er op til 136 afsejlinger dagligt.Check-in tid er 30 minutter før afgang for køretøjer og 45 minutter før afgang til fods passagerer.

En anden populær færge rute er Dover til Dunkerque (nær Calais), som drives af DFDS Seaways og tager omkring 2 timer.

Frie bil parkeringspladser findes foran Calais færge terminalen og den maksimale ophold er tre dage.

Porten i Calais er også direkte forbundet med det franske motorvejsnet.Den A26/E15, som giver adgang til hjertet af Frankrig herunder Paris og ud over og A16/E40, en gateway til Benelux og de nordlige europæiske motorvej systemer.A16/E401 dirigerer du til vestlige Frankrig.

Passagerer, der rejser ved færgen fra Dover til Calais/Dunkerque gå igennem fransk pas/identitet kortet kontrol i Det Forenede Kongerige før indladning, og ikke ved ankomsten i Frankrig.Passagerer, der rejser i anden retningen fra Calais/Dunkerque til Dover med færge gå gennem franske udrejsekontrol UK passport-id kort kontrollerer i Calais/Dunkerque før indladning, og UK toldmyndighedernes kontrol ved ankomsten i Det Forenede Kongerige.


Besøgende attraktioner i Calais, Frankrig

Calais er ikke blot berømt for at blive en vigtig færge havn forbinder Frankrig og England, men også som et udviklingslande turist Center med sin rige kulturarv, museer, franske gastronomiske lækkerier, engageret natteliv og dets Belfries, (belejring tårne konstrueret for at beskytte byen mod invasioner) som er UNESCO verdensarv steder.

Populær turist- og besøgende attraktioner i Calais er:- 

Seks burghere Monument
"Les seks Bourgeois" er den mest berømte monument Calais lavet af Rodin i 1895 og skildrer hjerte gengivelse historien om seks mænd, som overgav sig til King Edward III hænges i håb om at deres by ville opdage sin frihed.Den hændelse, der fandt sted på 4th August 1347 blev undgået på grund af Kings kone dronning Philippa de Hainault, der har anmodet om hendes mand at skåne seks berømtheder liv.Men byen fortsatte med at være under engelsk herredømme till 1558.For at mindes hændelsen blev en statue indviet 3 juni 1895.

Calais rådhus
Rådhus Calais er et af de vigtige vartegn i Calais hovedsagelig på grund af dens arkitektur og historiske betydning.Opførelsen af rådhus belfry startede i 1911 og dets hovedformål var at flette byerne Calais og Saint-Pierre.Erektion blev afbrudt under første verdenskrig og blev endelig færdigt i 1925.Arkitekturen af bygningen er i Neo-flamske stil med mursten og sten bliver fremtrædende materialer.Spir af belfry står 75 mtrs tall fra hvor en elektrisk klokken ringer hver time.Rådhus struktur er så skelne, at det kan ses fra sømil omkring.

Calais fyr
Calais fyr med dens tårnhøje højden af 51 mtrs og 271 trin til at kravle op til toppen kan synes en smule trætte, men den fantastiske betagende udsigt i Calais byen og den engelske kanal, som du få oplever, er én gang i en levetid.Hvis heldig og himlen er klar du mange også få at se den White Cliffs of Dover som er 26 kilometer borte.

Church of Notre-Dame / Eglise Notre Dame
Opbygningen af kirken Notre-Dame havde været igangværende for mere end 100 år og blandingen af flamske og engelsk arkitektoniske stilarter kan synes lidt underligt i starten, men det er den ældste kirke i Calais og også besidder betydning, fordi det var bryllup lokaliten for General Charles De Gaulle og hans kone Yvonne i 1921.De opfindsomme mentaliteten flamske masons og engelske arkitekter har givet denne struktur en out af almindelige flamske-Gothic udseende.Renoveringer i kirke er stadig igangværende fra det tidspunkt, det blev alvorligt beskadiget under anden VERDENSKRIG.

Calais strande
Strandene i Calais, der kører langs kysten Opal ikke blot tilbyder en fremragende udsigt over den engelske kanal, men er hjemsted for mange sportsgrene og rekreative faciliteter såsom Cykling, vand-sport, Yachting, sejlsport, Wind Surfing, Kano, kajak, sandet Yachting, Jet Ski, osv.Strandene er un-spoilt og er omgivet af et antal underholdningssteder og restauranter, hvis du har en "for øjeblikket" trang til at spise.Hvis du ikke meget af er en sport person der andre afslapning aktiviteter som solbadning, spadseretur langs the promenade som du nyde visningen af havnen.

Citadellet
Citadellet i Calais er en befæstning bygget af Philippe Le Hurperel, Herren af Boulogne i 1929 med bidrag fra borgerne i Calais, for at beskytte deres by fra angreb.Det tjente oprindeligt som Philippe Le Hurperel, Herren af Boulogne bolig og derefter fik byen i de senere år tjente engelsk linealerne som King Edward II till 1558, når endelig sin frihed.Når byen fik sammenlægges ind i Frankrig, renoveret den franske konge det til en ekstravagante fæstning med opbygningen af et citadel designet af gav Vauban mulighed.

Nieulay Fort
Da Calais var blot en sumpede arealer, var det tilgængeligt med kun én vej, der fulgte via floden Hames.Nieulay broen som forbundet Calais med Vesten var beskyttet med et lille fort, som blev udformet på en sådan måde, at det kunne oversvømme landet linsebeskytteren by, i tilfælde af fjendens angreb.Dette gjorde umuligt for fjenden ind i byen.Men på grund af de overraskelse angreb fra franskmændene i 1558 og spanske i 1596, sluser kunne åbnes og byen kom under belejring.Spanske ændret fortet, således gør det stærkere og mindre sårbare mod angreb.Fortets ruiner er i dag en del af en smuk park.

Der er flere måder at rejse med bil eller bus med en færge passage, til Calais - ved bil med Kanaltunnellen forbindelsen eller ved Eurostar tog fra London, Ashford eller Ebbsfleet.Grænseovergangssteder er meget hurtig.Toget Eurostar tager bare 1 time, færgen 1 time 30 minutter og tunnelen under Kanalen en blot 35 minutter fra Folkestone til Calais.

Calais Eurotunnel Le Shuttle

Kører fra Folkestone til den vestlige udkant af Calais  (Coquelles), denne bil pendulkørsel drives af Eurotunnel tager omkring 35 min. (selv om kun omkring 20 min. i tunnelen) og tilbyder den hurtigste måde at rejse mellem Frankrig og Det Forenede Kongerige.Denne tog tjeneste er for passagerer med biler kun, som forbliver med deres bil for varigheden af den korte rejse, som der er nogen restauranter (undtagen en fastfood restaurant) men der er toiletter.

Passagerer, der rejser fra Folkestone til Calais gå igennem fransk pas/identitet kortet kontrol i Det Forenede Kongerige før bording toget i stedet for ankomsten i Frankrig.Dem, der rejser i anden retningen fra Calais til Det Forenede Kongerige gennem Kanaltunnelen gå gennem UK passport-id kort og toldmyndighederne kontrollerer i Coquelles før bording toget i stedet for ankomsten i Det Forenede Kongerige.

 


Bedst rådighed Calais færge billet prisgaranti

Bedste Calais færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige P & O Ferries, DFDS Seaways, Norfolkline eller LD linje Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Calais.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Calais færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Calais færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Calais færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Calais Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Calais færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Calais til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Calais og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her