Cairnryan færger

Cairnryan passagerskibe og færger

Cairnryan passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Cairnryan til Belfast og Larne.

Sammenlign alle tilgængelige Cairnryan færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Cairnryan bilen og passager færgen sejler til og fra Cairnryan, Belfast og Larne med P & O eller Stenaline Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Cairnryan færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Cairnryan færge
Billet priser & reservationer


Bog Cairnryan færge billetter
færge billet pris med P & O eller Stenaline Ferries sejler fra Cairnryan til Belfast og Larne online-færger på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Cairnryan passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Cairnryan færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Cairnryan

Cairnryan er en lille landsby med udsigt over Lochryan sammenkædning Skotland med Larne og Belfast i Nordirland og fem kilometer nord for Stranraer, på Loch Ryan, i langt vest for Galloway.Det er terminalen for P & O Irish Sea færger til og fra Larne såvel som Stena Line færger til og fra Belfast.

En fire og en halv million pund investeringer fra P & O Irish Sea Ferries har Port Cairnryan nu meget gode faciliteter til både fragt overførsler og passagerer.Porten er placeret i sydvestlige Skotland, i Loch Ryans nordlige udkant.

Den nye P & O terminal giver forbedret indtjekning faciliteter og en stor modtagelse lounge.Andre nye eller opgraderede faciliteter inkluderer en børns afspilningsområdet, baby-ændre område, handicappede faciliteter og en shop og en snack bar.

Cairnryan Ferry Terminal
At komme til og fra Cairnryan 

Med jernbane
Cairnryan er ikke direkte tilgængelige med tog.Den nærmeste station er nogle få kilometer ned Loch Ryan på Stranraer.

Med bus
Der er bus tjenester fra Cairnryan til Glasgow, Ayr og Stranraer.

I bil
Cairnryan ligger Stranraer på spidsen af Dumfries og Galloway.Tage A77 nordpå til Ayr og Glasgow eller A75 øst Dumfries, Carlisle og M74 og M6 motorveje.Der er en gratis lang sigt parkeringsplads i byen Cairnryan.

Med færge
Seks planlagt dagligt returnere sporkrydsninger forbinde Port Belfast med Cairnryans nye Lough Ryan Port, som åbnede Nov 2011.Og den seneste lancering af Stenaline Superfast Vll og Superfast Vlll færger - de største fartøjer nogensinde at sejle mellem Skotland og Northen Ireland - gør denne 2 hr 15mins rejse en stilfuld og problemfri affære.Hver af Stenaline færger kan rumme op til 1200 passagerer og 660 biler og Stena Plus-kunder kan hengive sig den rene Nordic Spa med sauna og Jacuzzi.

Gratis wifi og den multi-sensory POD Lounge med spil, internet og musik holde dig forbundet og underholdt.Og du kan slappe af eller indhente de seneste nyheder i The Living Room TV og tidsskrift plads før åbne vejen drager endnu en gang.De indbyggede indstillinger for mad og drikke, shopping, biograf- og kids' område sikre din rejse med Stenaline færge er godt taget hensyn til.

Historiske Cairnryan

Cairnryan  er en lineær løsning ser på tværs af A77 hovedvejen til Loch Ryan.Det blev fastslået som Lochryan ved 1701 når Lochryan huset blev bygget i den nordlige ende af dagens landsby.Parlamentet blev omstruktureret i i 1820 ' erne og lige synlige fra hovedvejen pålægger strukturen i dag var resultatet.

Indtil 1800-tallet var Cairnryan en vigtig mellemstation på ruten træner til Ayr, med en halv snes inns langs denne korte Stræk kyst.Det også opnået en hensigtsmæssig ry som en haunt af highwaymen preying på den samme passerer trafik.

Det forekommer i dag nærmer sig færge passagerer som en længe lav linje af hovedsagelig hvid-harled hytter og huse, sat op mod en smuk grøn bakkeskråning.Med den handlendes House restaurant og kaffebar (åben fra marts til November) og den året rundt Homestead Shop & Takeaway plus et antal providere, indkvartering bevarer Cairnryan en række tjenesteydelser for beboere og forbikørsel færgen passagerer.

I 1860s jernbanen skete syd vest Skotland og blev afbrudt næsten på Cairnryan, som ville har vendt det til den vigtigste port for personbefordring til Nordirland.Men jernbanen gik i stedet til Stranraer, hurtigt efterfulgt af den færgetrafik, der ønsker at forbinde med det.

I 1940-erne Cairnryan blev forvandlet til en militær havn af amerikanerne, og den stadig har 700 m lang anløbsbro bygget på tidspunktet.Dets primære rolle var at tillade opførelse af Mulberry havne, flydende havnene, som allierede afhang efter d-dag.Og i kort tid Cairnryan var også betjenes af en jernbane, omend 80 år for sent.

I 1960 ' erne militære jernbanen blev demonteret, men WWII porten tilladt vækst af en ny industri, skibsophugning.Dette kulminerede med demontering her på hangarskibet HMS Ark Royal sent i 1970 ' erne.

Blive betydeligt tættere ad søvejen til Nordirland end Stranraer, attraktioner i Cairnryan som en færge havn ført til bygningen af P & O af et roll-on-roll-off endestation her i 1970 ' erne, tilbyder en kortere passage til Larne.I sent 2011 de andre vigtigste færgeselskab, Stena, flyttede als sine tjenester fra Stranraer til Cairnryan.

 


Bedst rådighed Cairnryan færge billet prisgaranti

Bedste Cairnryan færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige P & O eller Stenaline Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Cairnryan.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Cairnryan færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Cairnryan færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Cairnryan færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Cairnryan Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Cairnryan færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Cairnryan til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Cairnryan og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her