Cagliari færger

Cagliari passagerskibe og færger

Cagliari passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Cagliari Arbatax, Civitavecchia, Napoli, Palermo, Salerno, Trapani og Valencia.

Sammenlign alle tilgængelige Cagliari færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Cagliari bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Cagliari, Arbatax, Civitavecchia, Napoli, Palermo, Salerno, Trapani og Valencia med Tirrenia færger eller færgen streger, Grimaldi ferries online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Cagliari færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Cagliari færge
Billet priser & reservationer


Bog Cagliari færge billetter
med Tirrenia færger eller Grimaldi færgen linjer for færger sejler fra Cagliari Arbatax, Civitavecchia, Napoli, Palermo, Salerno, Trapani og Valencia online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Cagliari passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Cagliari færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Cagliari

Cagliari Sardinien '' s hovedstad, let at nå og godt et adstadigt besøg værd er en by, som tilbyder en forførende blanding af moderne urbanity og middelalderlige mysterium.

Denne historisk berusende by Undersøg bukkede under at være enten glossily heritaged eller ødelagte ved høje hoteller, trods de hyppige budget flyvninger degorgering turister fra Det Forenede Kongerige.Cagliari er derimod en kosmopolitisk arbejds-byen omkring et stemningsfulde middelalderlige Center hvor taverns og restauranter henkastet spill ud på de mange brostensbelagte Ovid.

Cagliari endnu en sydkysten arbejder havn, travle, blomstrende charmingly lille by, der er ideel til en by pause eller som en base at udforske den sydlige del af øen.Liggende oven på en bakke med en fantastisk udsigt over bugten Cagliari den historiske gamle del af byen, kaldet Landkreis Castello (slottet) funktioner to århundrede Pisan tårne, St.Pancras tårn og elefant tårn.

Den gamle del af byen kaldes Castello, ligger på en bakke med en vidunderlig udsigt over bugten Cagliari.

Cagliari Ferry Port
At komme til og fra Cagliari

Valget mellem færger og fly er en personlig afhængigt af tid og tilgængelighed.

Elmas airport, som er ca. ti minutter fra centrum af byen, er betjent af flere luftfartsselskaber tilbyder daglige flyvninger til fastlandet, andre øen lokationer og internationale lufthavne.Afhængigt af tid af året muligvis flyvninger direkte eller med mellemlanding i Rom eller Milano.Oplysninger om direkte charterflyvninger til Sardinien kan fås fra rejsebureauer.

Daglige færger drives af den Tirrenia  selskabet link Cagliari direkte til Civitavecchia, med mindre hyppig forbindelser løbet af ugen til og fra Arbatax, Napoli, Palermo, Trapani og Tunesien.Havne i Olbia og Porto Torres kan nås fra Genova.Det er meget vigtigt at foretage reservationer tidligt, især hvis du planlægger at rejse i sommeren eller andre perioder med tung trafik eller rejser med en bil.

For turister allerede på Sardinien, kan Cagliari nås med tog eller bus.Der er to jernbanenet: Ferrovíe dello Stato (nationale jernbaneinfrastruktur), med en station i Piazza Matteotti nær havnen og Ferrovie della Sardegna (sardinske jernbane), hvis stationen er i Piazza Repubblica.Hovedlinjerne er: Oristano - Macomer - Porto Torres - Sassari - Olbia og Iglesias - Decimo - Siliqua - Carbonia.Den offentlige bus station (ARST) ligger i Piazza Matteotti, nær togstationen.Der er også pålidelig private busselskaber.

Der er ingen superhighways for bilister, der ønsker at rejse til Cagliari fra andre steder, øen, men er der et netværk af provinsrådet og statslige veje af varierende effektivitet.Mest ligner en motorvej er SS131, også kaldet Carlo Felice (efter den Savoy konge, som fremmes dets konstruktion). Det forbinder Sassari og Porto Torres til kapital, med udgange i Nuoro, Iglesias og Olbia.

Cagliari turistattraktioner

Katedralen , gendannes i 1930 ' erne at omdanne de tidligere barok facade til en middelalderlig Pisan-stil facade, det er nu mere sammenlignes med den oprindelige udseende af kirken.

Den delstatsregering paladset (den Sardinien palace guvernør før 1900).

Den sardinske arkæologiske Museum er den største og vigtigste fokus på Sardinien forhistoriske Nuragic civilisation.

Basilikaen i San Saturnino er en af de vigtigste Palaeo-Christian monumenter på Sardinien.Bygget i det femte århundrede det er dedikeret til San Saturnino, martyr dræbt under Diocletians regeringstid.

Helligdommen for Our Lady of Bonaria , et kloster, bygget af aragonske i 1324-1329, har en gotisk portal i facaden og en træ statue af Madonna inde.Statuen blev udløst fra et spansk skib, lander i fødder af bakken Bonaria.Søjlegangen af klosteret er hjem for det Marinery Museum.

Det romerske amfiteater , et vidnesbyrd om den romerske domination, er skåret ind i en blok af kalk-sten rock.Amfiteater stadier stadig open-air operaer og koncerter i løbet af sommeren.

Historiske Cagliari

Øgende højt over Cagliari er museum citadellet værd udgifter gang i ikke kun for de storslåede artefakter for gamle kulturer opstaldet i det, men også på grund af sine subtropiske haver med deres inspirerende panoramaer af laguner og saltvand søer.

Hvad bør også ikke blive savnet er Cagliaris fisk marked, Mercato di San Benedetto, hvis medley seværdigheder og lyde er virkelig uforglemmeligt.

Takket være sin lange og begivenhedsrige historie, Cagliari  er en trove fascinerende arkitektur.Denne havneby blev grundlagt i det syvende århundrede f.kr af fønikerne.Der er ingen bedre måde at se Cagliari end fra sailor's udsigtspunkt, som nærmede sig byen fra havet.Cagliaris massiv slot tårne majestically ekstraarbejde.Mellem havnen og Slot ligger Cagliari's marina beliggende i Landkreis gamle harbour.

Ikke blive narret af dim, smalle gader og gips falde ned facaderne.Dette er et pulserende distrikt faktisk, især Via Sardinien, som er fuld af restauranter, fra beskeden, snirklede gæstgiverier til gourmet virksomheder.Én ting er sikker: der er en indstilling, sted i denne gade for hver Gane og pengepunge.

Den gamle by er en vidunderlig foredragscenter, til at slentre og udforske Cagliaris mange butikker.Den største shopping gade, Via Roma, er fuld af cool, nedtonede arcades; shopping på Via Manu er også fremragende.

 


Bedst rådighed Cagliari færge billet prisgaranti

Bedste Cagliari færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tirrenia færger eller Grimaldi færgen linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Cagliari.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Cagliari færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Cagliari færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Cagliari færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Cagliari Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Cagliari færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Cagliari på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Cagliari og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her