Brindisi færger

Brindisi passagerskibe og færger

Brindisi passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Brindisi til Korfu, Igoumenitsa, Kefalonia, Patras, Paxi, Vlore og Zakynthos.

Sammenlign alle tilgængelige Brindisi færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Brindisi bil og passager-færge billetter sejler til og fra Brindisi, Korfu, Igoumenitsa, Kefalonia, Patras, Paxi, Vlore og Zakynthos med Agoudimos linjer, affære linjer, europæiske Sealines eller Red Star Ferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Brindisi færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Brindisi færge
Billet priser & reservationer


Bog Brindisi færge billetter
med Agoudimos linjer, affære linjer, europæiske Sealines eller Red Star Ferries færger, der sejler fra Brindisi til Korfu, Igoumenitsa, Kefalonia, Patras, Paxi, Vlore og Zakynthos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Brindisi passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Brindisi færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Brindisi

Brindisi  er en by i den sydlige del af Italien, højre ned i "hælen af boot" i regionen i Apulien (Puglia). 

Den vigtigste grund hvorfor du ender i Brindisi er da du ønsker at fange færgen mellem Italien og Grækenland eller Italien og Albanien.

Ud over at være en færge havn til og fra Corfu Grækenland, Brindisi er også hjem for de Forenede Nationers logistik base (UNLB). Basen er yde ressourcer logistisk støtte til alle fredsbevarende operationer rundt omkring i verden.Der er også en færge fra Brindisi til Vlore, Albanien, som drives af Skenderbeg linjer.

Ligesom alle porte, Brindisi har sin seamy side, men det er også overraskende balmy, især den palm-foret avenue forbinder havnen med togstationen og strækker sig langs den interessante seafront promenade.

Disse dage lidt har ændret undtagen Brindisis pilgrimme er solen-asylansøgere snarere end sjæl-asylansøgere.

Brindisi slot og Ferry Port

Brindisis havn har været nyplanlægning, skabe nye dokker og nyt rum landjorden skal anvendes til person- og godstrafikken.Det tjener destinationer på tværs af Tyrkiet og Grækenland, som destinationer i Adriaterhavet.

Havnen tilbyder begrænsede faciliteter; byen Brindisi har imidlertid masser af butikker, underholdningssteder og banker.Flere færgeselskaber sejle ud af porten til forskellige Adriaterhavet destinationer.

Byen har et par interessante seværdigheder, der vil gøre dit venter timer til afgang næste færgen mere behageligt.Tjek de romerske kolonner og flere kirker.Eller måske to af dens «berømte» tidligere beboere (Al Bano og Romina Power) kan underholde dig med nogle musik.

Den gamle grund til at besøge Brindisi kunne have været lige til at passere gennem men Brindisi, trods hvilke rejse bøger kan sige er en fascinerende by med en smuk harbour, som majestically fejer omkring byen.

Der er mange historiske erindringer ligesom Fredericks Schwäbische slot eller Araganese borg ved indgangen harbour eller kolonnen i slutningen af Appia eller det sted, hvor Virgil forgået eller det hul, hvor korsfarere vandes deres heste eller den entydige romansk Kirke af Maria Casale, ikke at nævne den historiske bymidte med dens katedralen, museer osv.

Ud over denne Brindisi er girted ved interessante byer som San Vito de Normanni og Carovigno med deres egen rige historie.Alle omkring og i nærheden er attraktive olivenlunde, vinmarker og gennemsigtig, blågrønne strækninger af havet.

Byen Brindisi prale af flere interessante attraktioner, som er et besøg værd, især hvis du har tid før fangst en færge.

Ting at se i Brindisi 

Katedralen
En katedral af romansk oprindelse, som blev genopbygget i 1746 efter jordskælvet i 1741.

Norman templet
Norman templet af San Giovanni al Sepolcro blev bygget i slutningen af XI århundrede over en eksisterende Christian opbygning.

Kirken S.Paolo
Kirken S.Paolo grundlagt i 1322 har en gotisk struktur.Inderside der er Fresko forbliver fra angevinske school.

Schwabiske slottet
Schwäbische slottet blev bygget af Frederik II i 1227.Det er firkant-formet med tårne i sine vinkler og en ydre væg modregne ved runde tårne tilføjet af Ferdinand af Aragonien.I dag er det centrum af kommandoen Naval.

Alfonsino slottet
Castello Alfonsino, som daterer sig tilbage til 1445.Det er også kendt som Castel Rosso, og den indeholder en lille indre pier.

Porten af Brindisi færger Services

Brindisi, Puglia, Italien færge 
Sporkrydsninger fra Brindisi til Cephalonia drives af Maritime min måde færger.

Hurtigbåde Aliscafi leverer tjenester fra Brindisi til Paxi og Corfu i Grækenland.Fragline, Blue Star Ferries og Hellenic Middelhavet linjer også opererer sporkrydsningers modstandsevne mod Corfu.

Talrige færgeselskaber Forbind Brindisi med Igoumenitsa (Grækenland). Den græske ø Zante kan nås med Hellenic Middelhavet linjer.Både Adriatica di Navigazione og Hellenic Middelhavet linjer kører afsejlinger til Patras.

 


Bedst rådighed Brindisi færge billet prisgaranti

Bedste Brindisi færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Agoudimos linjer, affære linjer, europæiske Sealines eller Red Star Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Brindisi.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Brindisi færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Brindisi færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Brindisi færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Brindisi Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Brindisi færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Brindisi til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Brindisi og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her