Boulogne færger

Boulogne passagerskibe og færger

Boulogne passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Boulogne Dover og Ramsgate.

Sammenligne alle tilgængelige Boulogne færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Boulogne bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Boulogne, Dover og Ramsgate med Euroferries eller LD linjer færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Boulogne færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Boulogne færge
Billet priser & reservationer


Bog Boulogne færge billetter
færge billet pris med Euroferries eller LD linjer for færger sejler fra Boulogne Dover og Ramsgate online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Boulogne passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Boulogne færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Boulogne

Boulogne , en temmelig franske kystby, kan nås på blot 50 minutter fra Dover og alt, hvad du vil nogensinde har brug for at vide om, hvordan du derhen, hvor du kan shoppe, hvor de skal spise, sove og sightsee, er blot et klik eller to væk.Det er okay her på dette websted og designet til at hjælpe dig med at få mest ud af din endagsturisme, kort pause eller shopping spree i Boulgone.

Boulogne Ferry Port er placeret på nordlige kyst af Frankrig modsatte havn Dover.Den bekvemme beliggenhed af Boulogne Ferry port giver let adgang til porten, sig selv men også til butikker og restauranter i det omkringliggende område.En ny vejforbindelse fra Port Boulogne tager du direkte ind på de vigtigste A16 og det hele franske motorvejsnet.

Euroferries er en høj hastighed færgeselskab mellem havne i Ramsgate og Boulogne.Med deres piercing katamaran Euroferries give den hurtigste bølge, der krydser tilgængelige kun 75 minutter.Rejser over kanalen, som Frankrig har aldrig været så nemt, simpelthen bog online nu at købe din billet.

Boulogne Ferry Port

Boulogne-sur-Mer  er den største fiskerihavn i Frankrig og så vægten, som du ville forvente, er meget på skaldyr og alt forbundet med havet.Ud over båse langs kanten af porten er der også Capécure, den kommercielle port hvor fiskene er auktioneres, frosset, saltet, røget og generelt forarbejdes.

Boulogne begyndte midt i 1800-tallet en lang rivaliseren med Calais at udvikle handelen over kanalen færge.Ruten Folkestone - Boulogne blev udviklet af dampskibe drives af engelsk jernbaneselskabet, South Eastern jernbaner - som ejet havn Folkestone.De løb forbinder toget-skibet-toget tjenester mellem London og Paris, sigter velhavende rejsende.

På nuværende tidspunkt, de fleste af de færger, der kører ruten lidt kortere mellem Dover og Calais - er blevet opgivet Boulogne ved de større færge operatører i deres kamp med tunnelen, men Euroferries er i proces rviving Ramsgate til Boulogne færge rute.

Shopping i Boulogne

Boulogne har masser af gammeldags butikker, der Eden dens brostensbelagte gader, især i dens Grande Rue og pedestrianised rue Thiers.Fromageries (ost butikker), grotter (vin butikker), specialiseret i franske vine og naturligvis de hypermarkeder og gammeldags udendørs markeder.Boulogne, måske har ikke overraskende, sin egen pulserende fisk marked, så hvis du er på en dages-tur, skal du kontrollere at bringe et køligere taske til at fylde med frisk fangsten og skaldyr.

Restauranter i Boulogne

Den charmerende kystnære by af Bouogne har en overflod af underholdningssteder – 200 ved sidste optælling.Som Boulogne er en premier fiskerihavn, så dens nr overraske, nogle af sine mest elegante restauranter specialiserer sig i skaldyr retter.Der er også et fint valg af brasseries og endda pubs, især omkring sted Dalton og også i den gamle by rue de Lille.

Gamle bydel Boulogne

Øverst i byen, ligger den 'gamle by', administrative og religiøse centrum af byen, domineret af belfry og kuppel af katedralen.

Rue de Lille fører fra den firkant, hvor rådhuset står og er linjeret med en række butikker og rigelige restauranter, hvor du kan genoplive selv før besøger de historiske steder.I krypten under katedralen, kan du stadig se de sten cannon bolde ansat af Henry VIII når han belejrede og erobrede Boulogne på et tidspunkt.

Enorme voldene bygget i begyndelsen af 1200-tallet på grundlaget fra de Gallo-romerske mure, med fire gateways, omgive denne del af byen.Fra broerne er der en fantastisk udsigt af den gamle port og den største by.I et hjørne er århundrede Château, med sin fæstningsgravene fyldt med vand og waterlillies, modificeret i 1500- og 1700 tallet.

Boulogne har også en Natural History Museum.The City Library i Annunciates, kan du besøge haverne og cloisters, mens Maison de La Beurière Krøn livet for fiskerne i de olden dage.

Der er også et kasino, en bowlingbaner og to golfbaner i nærheden.Samlet set har Boulogne meget at tilbyde, for en dages tur, en weekend pause eller måske et længere ophold til Nyd mange fornøjelserne til entrance du i denne, charmerende seaside havn.

 


Bedst rådighed Boulogne færge billet prisgaranti

Bedste Boulogne færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Euroferries eller LD linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Boulogne.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Boulogne færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Boulogne færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Boulogne færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Boulogne Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Boulogne færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Boulogne til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Boulogne og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her