Bonifacio færger

Bonifacio passagerskibe og færger

Bonifacio passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Bonifacio til Santa Teresa.

Sammenlign alle tilgængelige Bonifacio færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Bonifacio bilen og passager færgen sejler til og fra Bonifacio, Santa Teresa med Moby linje Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Bonifacio færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Bonifacio færge
Billet priser & reservationer


Bog Bonifacio færge billetter
færge billet pris med Moby linje Ferries færger, der sejler fra Bonifacio til Santa Teresa online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Bonifacio passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Bonifacio færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Bonifacio

Bonifacio  er en stjernet attraktion på Korsika, tegning besøgende fra hele øen og oversøiske til beundrer dens middelalderlige huse uholdbart fare på kanten af at pålægge kalksten klipperne.

Bonifacios gamle bydel , med en labyrint af smalle gader og historiske bygninger, blev bygget af den genovesisk og er et fascinerende sted at vandre rundt.Grundlagt i 828 Annonce af grev Bonifacio i Toscana, er det naturlige harbour bjørne i Homers Odysseen af den syvende århundrede f.kr omhandlede en slående resemblence til hjem for Laestrygonians.

Bonifacio også praler en travl marina fyldt med imponerende yachter og foret med chik barer, restauranter og hoteller, øge vitalitet af denne moderne kystnære resort.

Føje til dette, at Bonifacio er tæt på flere idylliske, uspolerede korsikanske strande som godt som rystende smukke bjerge, og du har en nær perfekt, varieret ferie destination.

Bonifacio Ferry Port
Bonifacio  nyder et fortræffeligt isolerede beliggenhed ved Corsicas sydligste punkt, en smal halvø blændende hvide kalksten oprettelsen af et by websted i modsætning til andre.Meget-fotograferet haute ville, en labyrint af smalle gader flankeret af tall genovesisk lejligheder, stiger problemfrit ud af sheer klipper, der er blevet udhulet og riller af vind og bølger, mens på landsiden dyb kløft mellem halvøen og fastlandet former en perfekt naturlige harbour.

Et tilflugtssted for bådene i århundreder, denne inlet er i dag en chik marina, der tiltrækker lystbåde fra omkring Med.Adskilt fra resten af øen ved en masse af rackkompakte Maki, Bonifacio har opretholdt en visse sanatorier løsrives fra resten af Corsica, og er tydelige mere italienske end fransk i atmosfæren.byen bevarer renæssance funktioner findes kun her, og dets indbyggere har deres egne dialekt baseret på liguriske, en arv af dagene, når dette var praktisk taget en uafhængig genovesisk koloni.

Sådan et sted har dets uundgåelige ulemper: ublu priser, overvældende folkemasserne i August og en kommerciel kynisme, der er atypiske på Korsika som helhed.Imidlertid danner den gamle bydel en af de mest arrestere briller i Middelhavet, let tværs af alle de turist frippery, der omgiver den, og garanterer mindst en dages-tur.Hvis du planlægger at komme i højsæsonen, forsøge at få her tidligt i dagen før parterne bussen ankommer til omkring 10 am.

Den mest levende visning af Bonifacio er fra ombord på en båd i sapphire-blå Bouches de Bonifacio (strædet af Bonifacio). Denne bedøvelse 12 km strædet kanaler mellem Corsicas sydligste spids og den italienske ø Sardinien.Fra vandet synes de høje, sol-bleget bygninger i Bonifacio's citadel at morph problemfrit i fortandede hvid kalksten klipperne stiger fra havet.Inden clifftop er citadel en charmerende labyrint af gange med en særskilt middelalderlige føler.

En sheer 70 m nedenfor, er på den nordlige side, Bonifacios pulserende port, som spildte væsker med café terrasser, butikker og – som Corsicas mest besøgte by – mere end nogle få turister om sommeren.

Adskillige bemærkelsesværdige websteder kan ses i den by, herunder den 'trappe King Aragon' skåret i stenen for at nå den gamle bydel ovenfor; monument over døde; og en spredning af attraktive kirker blandt de middelalderlige bygninger.

Byen er et større centrum for havet baseret fritids aktiviteter Quarto som sejlads og Dykning.Være klar over, at yachting succes er dels at Bonifacio er et af de vindomsuste steder i Frankrig!Bemærk, at alle overskridelsen, aktivitet og fornøjelse betyder byen får snarere travlt i sommermånederne - ikke usædvanlige i mange af byerne på Korsika - men det anbefales stadig meget.

Steder at besøge nær Bonifacio

Området omkring Bonifacio er måske bedst kendt for at have nogle af de mest fantastiske strande på øen - faktisk nogle af bedste i Middelhavet (se også Corsica strande) - herunder dem på Palombaggia og Saint Giulia.Rive dig selv fra stranden til at besøge:

  • De Lavezzi øer , en udpeget marine Bevar, er lige ved Bonifacio og kan besøges af båd.
  • Steder af naturlige skønhed i regionen omfatter den Col de Bavella og Alta Rocca
  • De forhistoriske websteder Filitosa, Casteddu de Cucuruzzu og Palaghju give et interessant indblik Corsicas lange og farverige historie.

Caféer omkring havnen er et fremragende sted at se verden gå, og der findes mange restauranter.Der er også et lille men interessant akvarium på porten som børn og voksne nyde.Walk eller tage turist toget fra porten til den gamle bydel på toppen af bakken.Se ud over mur her og du vil se korn de Zobel, en massiv chunk af kalksten cliff, der er faldet i havet, som er genstand for tusindvis af postkort.Trinnene, der her synes endeløs men fører ned til en lille skrot af stranden, hvor du kan derefter slå venstre at starte clifftop gåtur.

Alternativt kan du drev op til den gamle bydel og forlade bilen i en af parkeringspladser ved kirkegården.Herfra er det en fladere gåtur i den gamle by, som er en dejlig sted at udforske.Visningen fra klipperne er fantastisk.Du kan besøge kirker og voldene med smalle gader fuld af butikker og caféer.Marine kirkegården i langt slutningen af cliff toppen af alle parkeringspladser er meget besøgte som det er fuld af overordentlig komplicerede mausoleums.

Udgiftsområde nord op kyst fra Bonifacio er en serie af spektakulære sandede pladser, alle betagende i deres naturlige Mindset.Den tætteste bliver hamlet af Santa Manza, indstille 10 kilometer øst for Bonifacio.Med en familie venligt strand og et forsigtigt shelving kysten det er perfekt til børn og populært med vandsport entusiaster, især windsurfers på grund af de gunstige vinde.

Rondinara er en naturlig dannede hestesko bugt med fint hvidt sands, som skråner forsigtigt i de turkis vandområder.En simpelthen fantastisk strand, det er flankeret på én side ved pine træer og en beskyttet art reserve på den anden.

 


Bedst rådighed Bonifacio færge billet prisgaranti

Bedste Bonifacio færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Moby linje Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Bonifacio.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Bonifacio færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Bonifacio færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Bonifacio færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Bonifacio Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Bonifacio færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Bonifacio til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Bonifacio og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her