Bøjden færger

Bøjden passagerskibe og færger

Bøjden passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Bøjden til Fynshav.

Sammenligne alle tilgængelige Bøjden færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Bøjden bilen og passager færgen sejler til og fra Bøjden, Fynshav med Alstrafikken Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Bojden færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Bøjden færge
Billet priser & reservationer


Bog Bøjden færge billetter
færge billet pris med Alstrafikken Ferries færger, der sejler fra Bøjden til Fynshav online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Bøjden passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Bøjden færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Bøjden

Bøjden er forbundet med øen Als med et par små færger, der kører hver time om dagen.

Passage tager 45 minutter og it´s en behagelig genvej, hvis du er på vej til Tyskland fra øen Fyn.

Færgen har en lille cafeteria ombord hvor du kan købe fastfood og drikkevarer under passage og turen er en mere naturskønne færgen rides i Danmark.

Bøjden har i århundreder været et vigtigt forbindelsesled for trafikken mellem Fyn og øen Als i Sønderjylland.Et told hus blev etableret i middelalderen på klippen ved Kalvøre.

Bøjden heller ikke en lagune befinder sig på den vestlige side af halvøen af Horne landet, vest for byen Fåborg på øen Fyn.

Bojden Ferry Port

Bøjden er en lille dansk landsby, der tiltrækker turister hovedsagelig på grund af rolig familie venligt farvande og meget god gode betingelser for windsurfers.Lille sted med nogle seværdigheder, men et behageligt lille sted at tilbringe et par dage i sommermånederne.

Bøjden har en lille harbour hvor du har en kombination af små kommercielle fiskerfartøjer og fritid bådene.

Der er normalt nogle lokale liv ved havnen og den tendens til at være det sted, hvor mennesker hænge ud, når de slappe.Der er en nice visning af bugten dernede, så det er værd at tage en spadseretur der.

Bøjden heller ikke  er en af de bedste steder i Danmark at se både overflytter og stationære fugle.Det har placeret ved siden af færgen og proceskøling af en dam, hvilket fører til færgen.Området har steder hvor du kan observere fugle på tæt hold uden at forstyrre dem.

Landsbyen er også vært en af de mest aktive traktor klubber i landet.IT´s en klub for mennesker, der er lidenskabeligt om Massey Ferguson traktorer og "bøjden ferguson klub" har flere begivenheder og parterne hvert år.Dette er virkelig redneck Danmark i en meget charmerende måde.

Naturist club Naturistforeningen Fyn kører campingpladsen Bøjden Naturistcamping ved Horne Næs på South Fyn tæt ved Fåborg i smukke omgivelser.Webstedet er et lille, hyggelig og familial camping websted med en kapacitet på 35 enheder.Se mere om www.nf-fyn.dk.

Webstedet ligger vand ved South Fyn øgruppen.Stranden er en sten strand, men der er en fremragende badning modtageanlæg.Stranden kan ikke anbefales til børn og andre mennesker, som ikke kan svømme.

Parkering ved indgangen til camping webstedet.Adressen er som følger: Sønder Hjørnevej 16, 5600 Fåborg.Dag gæster (naturists) velkommen, et mindre gebyr vil blive indsamlet hver dag.Dag gæster har indgangen til det sted, herunder bad og toilettes.

 


Bedst rådighed Bojden færge billet prisgaranti

Bedste Bøjden færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Alstrafikken Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Bøjden.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Bøjden færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Bøjden færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Bøjden færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Bojden Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Bøjden færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Bøjden til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Bøjden og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her