Bodrum færger

Bodrum passagerskibe og færger

Bodrum passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Bodrum til Cos, Marmaris, Didim, Datça og Rhodos.

Sammenlign alle tilgængelige Bodrum færge billetpriser i real tid og bestille de billigst tilgængelige Bodrum bil og passager-færge billetter sejler til og fra Bodrum, Cos, Marmaris, Didim, Datça og Rhodes med Turklines eller Blue Star Ferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Bodrum færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Bodrum færge
Billet priser & reservationer


Bog Bodrum færge billetter
med Turklines eller Blue Star Ferries færger, der sejler fra Bodrum til Cos, færgen Marmaris, Didim, Datça og Rhodos online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige billetprisen.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Bodrum passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Bodrum færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Bodrum

Bodrum er en by på den sydlige Ægæiske Hav kyst af Tyrkiet, populære med turister fra hele verden.

Bodrum er en fuld af overraskelser indbydende, farverige folkemængden, undertiden en ydmyg wiseacre og en løs vís mand, sommetider er det en alene crazy, det er friheden, elsker; Bodrum er solen, havet, og det er jo historie.Det regner forskellige her og også de forskellige solen anledning og indstiller helt anderledes.Wind blows forskellige, havet smells andet.Bodrum er den naughtiest, den haughtiest, den mest inert den smukkeste, den mest ærlige og mest ærlige barnet af arten mor.

Bodrum er i dag en af de vigtigste centre for handel, kunst og underholdning, som det har været siden århundreder siden.Denne kystby i hvilken traditionelle og moderne liv gå langs hånd i hånd i en fremragende harmoni åbner det våben for dem, der vil være bekendt med hende og lever her.

Bodrum Marina og Ferry Port

Bodrum nås ad søvejen fra Kos og Rhodes (Græske øer). Daglig færge båd tjenester fra/til Cos og Rhodes til Bodrum er tilgængelige i sommersæsonen.

Bodrum webstedet af den antikke by Halikarnassus, placeringen af den berømte Mausoleum af Halikarnassus (bygget efter 353 BCE) - er en af verdens syv vidundere antikken.Desværre, antikke monumentet blev ødelagt af jordskælv i middelalderen - nogle af resterne kan ses i Londons British Museum.

Bodrum  er et fascinerende sted, som det har et glædeligt kontrast mellem den antikke by - hvor der er mærkbar fragmenter overalt i byen- og en Legeplads for rige tyrkerne og et array af udenlandske besøgende.Det er et af centrene af tyrkiske turistindustrien og er købstad til Bodrum halvøen som består af et antal byer og landsbyer nestling på kanten af kysten.

Byen var indtil the 1960 's en fiskerby, der ændres, når en række tyrkiske intellektuelle indsamlet og skrev om Bodrum.Mest bemærkelsesværdige af disse var Cevat Sekir "Hallikarnassus fisker", en Oxford uddannet Turk hvem viet sin tid til skrivning og udplantning talrige planter og træer, som fortsat dot landskab i byen.Bodrum vokset derfor som sejler destination og takket være sin varmt, men ikke fugtigt klima er blevet en øverste destination for besøgende, som nyder kombinationen af den antikke fortid sammen med alle de sædvanlige turist tilbehør.

Moderne Bodrum mærkeligt nok synes at have to kontrastfarve sider til den.

Øst halvdelen af byen har en lang tynd men rimelig strand, som er blevet tilføjet i de sidste par år, med de myndigheder forsøger og i vid udstrækning lykkes i at skabe en god strand.Bag stranden lå alle barer, restauranter og natklubber, der er typiske for Middelhavsområdet resort byer.Dette betyder åbne fronted søjler, der ikke kommer Live indtil 10 PM når alle går ud.Samt nogle nice strand fronted søjler (f.eks.Café del mar er en rimelig kølet ud og attraktive bar, med attraktive personale så der hjælper med at) det har også nogle forfærdelige dem, hvis du ikke kan lide den hårdt drikke kultur af nogle turister.Det har nogle rimelig klubber.Halikarnas bliver et indlysende som det er enorme (4000 personer). Det er også oftest udendørs og værter indeholdende skum parter regelmæssigt lejligheder.

Den andre halvdel af byen er den vestlige side.Dette kredser hovedsagelig om Marina og Yacht Club.Life er her lidt mere sedate med butikker restauration hovedsageligt til dem, der har forskydninger fra bådene.Dyre supermarkeder med ordentlig vin og olivenolie samt den obligatoriske Helley Hanson skal kunne købe din nye jakke.Der er en række nice restauranter Hvis du ser hårdt nok og nogle gode tøj butikker.Ligesom alle resorts øger bliver direkte på havet forsiden priserne.Under om aftenen findes en vidunderlig atmosfære som locals og turister alle synes at promenade langs havet fronten.

Der er mange kulturelle begivenheder - navnlig Ballet festivalen i August, en bred vifte af pop koncerter på slottet eller i det amfiteater, som er blevet gendannet i de sidste par år, have været bygget ca. 2.000 år siden.

 


Bedst rådighed Bodrum færge billet prisgaranti

Bedste Bodrum færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Turklines eller Blue Star Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Bodrum.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Bodrum færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Bodrum færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Bodrum færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Bodrum Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Bodrum færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Bodrum til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Bodrum og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her