Birkenhead færger

Birkenhead passagerskibe og færger

Birkenhead passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Birkenhead til Belfast og Port Douglas på Isle of Man.

Sammenlign alle tilgængelige Birkenhead færge billetpriser i realtid og bog de billigst tilgængelige Birkenhead bil og passager-færge billetter sejler til og fra Birkenhead, Belfast og Port Douglas på Isle of Man med Stenaline Ferries eller firmaet Isle of Man damp Packet færgen færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Birkenhead færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Birkenhead færge
Billet priser & reservationer


Bog Birkenhead færge billetter
færge billet pris med Stenaline færger eller Isle of Mans damp Packet færgen selskab for færger sejler fra Birkenhead til Belfast og Port Douglas på Isle of Man online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Birkenhead passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Birkenhead færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

Mere om Birkenhead

Birkenhead  er på Vestbredden af floden Mersey, kendt som Wirral, og har spektakulær udsigt over Liverpool skyline lige over floden.

Den blev primært landbruget indtil indførelsen af det dampdrevne Mersey færgen i 1820 efter hvilket Birkenhead voksede hurtigt til blev et vigtigt skib bygning centret og port.

De tolv Quays ferry terminal giver mulighed for en direkte godstransport og persontransport tjeneste til Dublin, Republikken Irland og Belfast, Nordirland.

Mersey Ferry ved Woodside løber en personbefordring til Liverpool, samt befragtede cruising.Isle of Mans Steam Packet Company opererer under vintermånederne, en service fra Birkenhead til Douglas ved hjælp af de MS Ben-mine-Chree.På grund af vejrforhold erstatter denne service midlertidigt den rute, som normalt opererer fra Liverpool landing fase ved hjælp af hurtig håndværk.

Birkenhead Ferry Port

Birkenhead var den første by i Europa skal have en gade sporveje (åbnet i 1860) og besøgende kan stadig ride on Birkenhead Tramway at se byens historiske attraktioner.

Wirral museet , placeret i de kønne Hamilton Square, omfatter historien om den berømte Cammell Laird skibsværft.

Birkenhead Heritage Trail omfatter Shore Road pumpning stationen, hvor gendannede 'Giant Grasshopper' damp pumpen kan ses i aktion.Disse enorme pumper blev brugt til at holde vand ud Mersey jernbane Tunnel - den første undersøiske jernbane tunnel i Europa.

Andre turistattraktioner i byen er renoveret, Pacific Road kunst og Exhibition Centre og Birkenhead Priory, datering fra 1150, den ældste bygning i Merseyside.Benedictine munke fra priory drives første færgen på tværs af floden Mersey.

Den smukke Birkenhead Park blev oprettet i 1847 af Sir Joseph Paxton (designeren af the Crystal Palace) og Storbritanniens første offentligt finansierede park, over 2.000 acres woods, Park, søer og haver.

Landsbyen Bidston, står til den nordvestlige del af Birkenhead, i et af de højeste punkter på The Wirral.Bidston Hill har 100 hektar skov og hede, med gamle crofter cottages spredt om dens skråninger og en vindmølle på sit højeste punkt.TAM O'Shanter Urban farm i et stråtækt sommerhus på kanten af Biston Hill, huser en lille samling af husdyr.

 


Bedst rådighed Birkenhead færge billet prisgaranti

Bedste Birkenhead færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Tilbyder altid vi dig vores lavest tilgængelige Stenaline færger eller Isle of Mans damp Packet færgen selskab passageren og bil-færger billetprisen til og fra Birkenhead.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Birkenhead færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Birkenhead færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Birkenhead færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Birkenhead Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Birkenhead færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Birkenhead til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Birkenhead og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her