Bilbao færger

Bilbao passagerskibe og færger

Bilbao passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Bilbao mod Portsmouth.

Sammenlign alle tilgængelige Bilbao færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Bilbao bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Bilbao, Portsmouth med P & O eller Brittany Ferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Bilbao færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Bilbao færge
Billet priser & reservationer


Bog Bilbao færge billetter
færge billet pris med P & O eller Brittany Ferries sejler fra Bilbao mod Portsmouth online-færger på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Bilbao passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Bilbao færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Bilbao

Bilbao er beliggende i den baskiske region i det nordlige Spanien.Byens havn er et af de travleste i Spanien, driver ruter til Portsmouth, UK.

Terminal bygningen tilbyder meget gode faciliteter.Der er en rummelige og komfortable lounge, en newsagent, en souvenir shop sælger vine, lokale fødevarer og Souvenir og en café.Varme drikkevarer og snacks er også tilgængelige fra de automater, der er placeret i hele.

Bilbao er Spaniens sjette største by.Byen kan prale med en række fascinerende attraktioner, herunder futuristisk udseende Guggenheim-museet.Udover de imponerende seværdigheder tilbyder Bilbao også en imponerende række fødevarer - alle af en fremragende standard.De bedste restauranter kan findes i den smukke gamle kvartal.

Byen har et væld af museer og mange udmærkede restauranter tjener traditionelle baskiske køkken, som generelt betragtes som værende nogle af de fineste i Spanien.

Bilbao Ferry Port

Bilbao  er hjertet i en storby, hvor mere end en million mennesker lever.Det er den vigtigste faktor i moderniseringen af Biscayabugten og centrum af den økonomisk-sociale udvikling.

Store arkitektoniske og infrastrukturprojekter har været drivkraften i byområder og økonomisk regenerering af byen.Bilbao Guggenheim-museet, Euskalduna konference og musik centret, Norman Foster's Underground, Calatravas lufthavn, er tårnene designet af... arkitekterne Arata Isozaki og César Pelli alle eksempler på den dynamik, der findes i Bilbao.

Byen er beliggende i området i Bizkaia og er omgivet af en frugtbare landskab med skove, bjerge, strande og stejle kyster.Alt dette gør Bilbao en privilegeret destination for besøgende.Moderne transport og netværk af veje kører til steder i nærheden som andre hovedstæder i Baskerlandet - Vitoria og San Sebastián.

P & O Ferries tilbyder sporkrydsninger mod Portsmouth fra Bilbao to gange om ugen, med en rejsetid på ca. 29 timer.PÅ færger også giver to gange downloads pr. sporkrydsninger, tager omkring 34 timer.

Stolthed Bilbao er det største skib og kan bære de fleste passagerer.Færgen tilbyder fremragende indbyggede faciliteter herunder et film teater, Fitnesscenter og en prisvindende restaurant.

To returnere afsejlinger fra Portsmouth til Bilbaoeach uge med Brittany Ferries afvige kl. 5 om fredagen for en overnatning overfart og 10 PM søndag for to nat tur.

Bilbao turisme

Bilbao er meget traveler venlige med de lokale myndigheder investerer voldsomt for at gøre det en af de øverste destinationer i det nordlige Spanien.

En af de vigtigste attraktioner i byen er uden tvivl den Guggenheim Museum Selvom der er en række andre historiske bygninger og steder, der vil overraske dig, heriblandt den Biblioteca kommunale de Bidebarrieta (Bilbaos kommunale Library) beliggende i en historisk bygning med en stor samling af bøger og midlertidige udstillinger.

Der er også den Palacio de Congresos de Musica og velkendt musik og konference center hosting regelmæssige store koncerter med øverste navne virksomhed som musik.Mercado Antiguo Lavadero (Bilbaos gamle marked) er besøg værd og er placeret i et historisk Tøjvask hus.Selvom Bilbao er ikke muligvis en touristy stedet ligesom Costa del Sol, har sin egen rolige charme og historie.

Bilbao indstilles en havneby by på floden Nervión, nær Biscayabugten.Det ledende punkt af interesse her er Casco Viejo eller gamle kvartal, på den højre bred af Nervión.Her finder du de seværdigheder, som Bilbao kan tilbyde: den gotiske Kirke af Santiago, der stammer fra 1300-tallet, de elegant arcaded Plaza Nueva, den forbløffende Teatro Arriaga.

Du vil aldrig gætte, at en 1983 oversvømmelse hærget området fra gendannede gotisk stil bygningerne, linje de smalle gader.Det er i disse gader, at du kan finde de bedste barer og restauranter.

Militære buffs vil huske, at Bilbao var hovedstad i en kortlivede autonome baskiske-tilstand, der var under loyalistiske kontrol under den spanske borgerkrig (1936-39).

Selvom typisk stille, rocks by Bilbao hus i August under de Semana Grande, en større årlige tyrefægtning begivenhed i Bilbao.Turister og locals blandede i de udendørs søjler til dans og drikker i gaderne all night long.Dem, der har oplevet de Semana Grande sammenligne det med Fastelavn, med en vilde og venlig atmosfære til at matche den berømte Fat tirsdag.

Der er et fremragende udvalg af hoteller i Bilbao og omkring byen, pluk som ville suerly omfatte de yderst nominel Gran Hotel Hesperia Bilbao denne trendy, Designhotel er fuldt af sjove funktioner i samme ånd som sin verdensberømte nabo – Guggenheim-museet.Det blev designet af den berømte kunstner, Javier Mariscal.Gran Hotel Domine ser over skinnende stål strukturen af Guggenheim-museet – en af de mest genkendelige bygninger i verden.Det moderne design af hotellet følger nyskabende ånden i galleriet med dens unikke vinklede windows, buet atrium og tall RAL skulptur.


 


Bedst rådighed Bilbao færge billet prisgaranti

Bedste Bilbao færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige P & O eller Brittany Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Bilbao.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Bilbao færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Bilbao færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Bilbao færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Bilbao Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Bilbao færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Bilbao til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Bilbao og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her