Berneray færger

Berneray passagerskibe og færger

Berneray passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Berneray til Leverburgh og Harris.

Sammenlign alle tilgængelige Berneray færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Berneray bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Berneray, Leverburgh og Harris med Caledonian MacBrayne Ferries (Calmac)-færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Berneray færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Berneray færge
Billet priser & reservationer


Bog Berneray færge billetter
færge billet pris med Caledonian MacBrayne Ferries (Calmac) for færger sejler fra Berneray til Leverburgh og Harris online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Berneray passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Berneray færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Berneray

Berneray er en ø i den ydre Hebriderne/Western Isles, en øgruppe af øer ud for Skotlands vestkyst.Ydre Hebriderne er del af Skotland og Det Forenede Kongerige.

Berneray er tilsluttet øer i syd (North Uist, Benbecula og South Uist) ved en kort dæmningsvejen.En færge tjeneste løber fra Berneray til Harris og Lewis mod nord.

Hvis du vil give en idé om afstand og sted, tager det nogle 40 minutter at flyve her fra Glasgow, den største by i Skotland.Øerne er omtrent halvvejs mellem London og Island og er på den samme breddegrad som Danmark og sydlige Sverige; Berneray er i sig selv på den samme breddegrad som byen Sitka i Alaska.

Du kan rejse til Berneray af en række metoder, herunder kombinationer af færge, fly, bil eller bus.Der er gode offentlige nærtrafik året rundt (seks dage om ugen).

Berneray Harbour

Berneray er nogle 2 miles lang og 3 miles lang.Der er en vej langs den østlige side af øen, og et andet gennem centrum og på tværs af machair.Disse og vejene nærmer sig Berneray er hovedsagelig enkeltsporede med lejlighedsvis forbifarten områder.Kørsel er let, med meget lidt trafik.Den største hindring er får, som løber ind i midten af vejen, og lejlighedsvis otter passage.

Walking eller Cykling er populære måder at komme rundt.Der er en cirkulær sti omkring meget af øen, der klart afmærket med blå waymarker tegn.Skiftevis, er en populær gåtur at følge shoreline rundt om øen, som tager omkring 5 timer.De fleste af gåtur er på strandene.Der kan være en smule skræmmende områder af jord efter regn, så vandtæt fodtøj anbefales.Der er imidlertid ingen farlige områder af jord; mudder er det største problem, vandrere.

Bakkerne i Berneray er relativt små, hver tager ca. 15 minutter for at gå af en med rimelighed egnet person.Trods deres højde er visningerne fra toppen virkelig spektakulære; klare dagen er det muligt at se op til 30 andre øer, herunder St Kilda og mange andre strande.

Der er ingen farlige eller giftige dyr på Berneray.Sheepdogs kan growl på passerer folk, men er generelt uskadelige.Mange mennesker på Berneray holde katte, som er venlige.

Hvornår skal besøge

Klimaet i Berneray er relativt milde, med vejret i vid udstrækning dikteret af Golfstrømmen.Perioder med solskin kan være ganske omfattende.Vejret kan ændre pludselig - til enhver tid af året - og det er muligt at få "fire sæsoner i timen". På grund af placeringen er dyb sne og meget kolde vejr sjældne.

Bliver en nordlig ø, kan sommer dagslys timer være meget lange; omkring slutningen af juni er nogle nætter aldrig helt mørke.I vinter er modsat, med meget lange December overnatninger.

De travleste måneder i Berneray er juli og August, når indkvartering på øen kan undertiden være svært at finde.Juli er også når mange sociale begivenheder, som Berneray uge sker.

Skulder sæson måneder - April-juni og September-oktober - giver ofte de bedste vejr og kulisser.På denne tid af året er det ofte muligt at gå omkring øen i lynende solskin og ikke se nogen på strandene.Vinter bør ikke udelukkes som en tid til at besøge.Indkvartering er mere let tilgængelige, og du kan ofte have hele vandrehjem til dig selv.Vinter dyreliv er forskellig fra sommeren dyreliv, og mere udskiftelig vejret har givet inspiration til fotografer og kunstnere.Men den ene store tegne vinter og navnlig på grund af den geografiske placering, er, at du er langt mere sandsynligt at se de gyldne kompas.

 


Bedst rådighed Berneray færge billet prisgaranti

Bedste Berneray færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian MacBrayne Ferries (Calmac) passager og bil-færger billetprisen til og fra Berneray.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Berneray færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Berneray færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Berneray færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Berneray Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Berneray færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Berneray til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Berneray og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her