Bergen færger

Bergen passagerskibe og færger

Bergen passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Bergen til Hirtshals.

Sammenlign alle tilgængelige Bergen færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Bergen bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Bergen, Hirtshals med Fjordline Ferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Bergen færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Bergen færge
Billet priser & reservationer


Bog Bergen færge billetter
færge billet pris med Fjordline Ferries færger, der sejler fra Bergen til Hirtshals online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Bergen passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Bergen færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Bergen

Bergen  er den næststørste by i Norge og den mest populære gateway til fjorde West Norges.Omgivet af syv bakker og syv fjorde, er Bergen en smuk, charmerende by.

Byen er kendt for sine smukke natur og tilbyder fremragende Vandreture muligheder i dens umiddelbare omgivelser.Efter at have fremmet mange af Norges største bands og kunstnere, er byen også berømt for sine kulturelle liv og underjordiske/indie musikscenen.

Med Unesco World Heritage–listed Bryggen og livlige Inn harbour som dens centrum klatrer Bergen bjergskråninger med hundredvis af tømmer-pletterede huse, mens svævebaner tilbyder fantastisk udsigt fra oven.Smide i store museer, venlige locals og et dynamisk kulturelle liv og Bergen belønner rigeligt omfang så meget tid som du kan give den.Et ord om varsling, men: I sommeren Bergen får lidt overvældet af besøgende (med en 25% stigning i besøgende i de sidste fem år) og konstatering indkvartering kan være et problem så altid bog forude.

Bergen Ferry Port
Bergen historie & turisme 

Under det tolvte og 13th århundrede var Bergen Norges hovedstad og let landets vigtigste by.Ved 1200-tallet allieret bystater Tysklands sig til handel ligaer, mest markant Hanseforbundet med dens centrum i Lübeck.Dens zenith ligaen havde over 150 medlem byer og var nordlige Europas mest magtfulde økonomiske enhed; Bryggen beskyttede havn henledte af Hanseforbundet handlende i flokkevis.De etablerede deres første kontor her omkring 1360, omdanne Bryggen til en af ligaens fire store hovedkvarter i udlandet, med op til 2000 hovedsagelig tyske residente erhvervsdrivende, der importeres korn og eksporteres tørret fisk, blandt andre produkter.

I mere end 400 år, var Bryggen domineret af en stram-håndled Fællesskabet af tyske købmænd, som ikke var tilladt at blande med, gifte sig eller har familier med lokale nordmændene.Ved 1400-tallet, konkurrence fra hollandsk og engelsk rederier, sikret interne tvister og, især, den sorte død (som udslettet 70% af Bergens befolkning) af Hanseforbundet nedgang, (selvom Hamburg, Bremen og Lübeck kaldes stadig hanseatiske byer og Hamburg og Bremen bevare bystat status).

Ved begyndelsen af 1600-tallet Bergen var ikke desto mindre den handelsmæssige hub af Skandinavien og Norges mest folkerige by med 15, 000 mennesker.Under 17th og 1700 århundreder har valgt mange hansestad forhandlere at tage norske nationalitet og Deltag i lokalsamfundet.Bryggen fortsatte som et vigtigt maritime handel Center indtil 1899, når af Hanseforbundet Bergen kontorer endeligt lukket.

Byen  en spektakulær amfiteater clambering op bjergsider, kigger over havet, omfavne du.Vandre langs det fisk marked og blandede med masserne, som de gå om deres daglige liv.Spadseretur adstadigt til akvariet at se fiskene, pingviner og forsegling.Gå længden af Bryggen til Bergenhus gamle fæstningen.Håkon Håkonsson afgjorde en gang alle Norge herfra gør Bergen landets første hovedstad.I 1261 byggede han den mægtige "Håkons Hall" for sin søn Magnus Lagabøter bryllup og kroning.

Måske har du en opskrivning til gammeldags malere som I.C.Dahl eller mere moderne dem ligesom Munch eller Picasso, måske you´re interesseret i arkitektur eller historie, tekniske færdigheder eller maritime spørgsmål.De gamle dele af byen er levende historie og vores museer og gallerier holde både kunst og vores forfædres arv i live.

Jahreszeiten wharf Bryggen, fisk marked komponisten Edvard Grieg´s hjem på Troldhaugen, Rasmus Meyer´s kunstsamling, akvariet, gamle Bergen og den kystnære damper (Hurtigruten), en af de mest berømte turistattraktioner i Norge, bare for at nævne nogle få.

Tradition, initiativ og drev har gjort Bergen, en af Norway´s mest energisk kulturelle byer.Det isn´t blot ved en tilfældighed, Norway´s største kulturelle begivenhed, Bergen International Festival, er afholdt her hvert år.

Fjord hovedstad har en, vide forskellige aktiviteter spænder fra "høj" kultur til livlige fodboldkampe på Brann stadion.Vi har en professionel ballet virksomhed, en spændende jazz og blues milieu, repertoiret teatre og fantasifulde revyer.Norway´s meget første teater, Den Nationale Scene og Bergen International teatret tilbyder et bredt spektrum af fremførelser, mens en af de world´s ældste symphony orkestre, Harmonien, besidder torsdag koncerter i town´s pragtfulde Grieghallen.

I Bergen You´LL finde blot om alt fra te værelser specialitet fisk restauranter, fra små bistroer til diskoteker, barer og natklubber.Bede en Bergenser hvor du bør gå og helt sandsynligt you´ll rettes til en af de town´s klassiske hostelries, som har henledt kunder i årtier.Der igen, kan du lige så godt være vist vejen til en bistro som ellers you´d aldrig har fundet - eller forkæle dig selv på en af town´s wienerbrød butikker.Bergen har nogle af country´s smukkeste restaurant indstillingerne og nogle af country´s bedst spise steder - alt du behøver at gøre, er vælge efter dit ønske, appetit og Tegnebog!

Bergen  altid har været en by af forhandlere.Til vores gæster, betydningen at they´ll finde masser af fristende butikker - fra små og specialiserede til store departementalt lageret.Mange besøgende have bemærket, at de finde flere specialiserede butikker her end i andre norske byer.Vores sent åbning indkøbscentre foranstaltninger meget positivt til de fleste andre når det kommer til enterprise og masser at vælge fra.Desuden har vi "Super lørdage" hvor de fleste butikker i centrum af byen forblive åbent indtil 4 p.m.den første lørdag i måneden.Torsdag også er en stor dag for by shopping centre, med butikker opholder sig åbent indtil kl.I Bergen you´ll altid finde en god handel!

Når væsentlige køb er blevet gjort, butikkerne kiggede på og spændingen ved lokale liv smagt, gatewayen til fjorde stadig har meget at tilbyde, dens syv bjerge selve byen med dets uventede krinkelkroge og bittesmå gange.Bergen er en by til potter rundt i.Her er historien i sin gamle huse, en følelse af velvære i dens smalle gader og monumenter punkteret rundt overalt.De fleste af dette er inden for nem tredje afstand og that´s fordelen ved denne kerne af en byen mellem fjord og bjerg.

 


Bedst rådighed Bergen færge billet prisgaranti

Bedste Bergen færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Fjordline Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Bergen.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Bergen færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Bergen færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Bergen færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Bergen Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Bergen færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Bergen til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Bergen og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her