Bejaia Ferries

Bejaia passager- og færger

Bejaia passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Bejaia til Marseille.

Sammenlign alle tilgængelige Bejaia færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Bejaia bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Bejaia, Marseille med Algérie færger eller SNCM færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Bejaia færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Bejaia færge
Billet priser & reservationer


Bog Bejaia færge billetter
færge billet pris med Algérie færger eller SNCM færgen Line færger, der sejler fra Bejaia til Marseille online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Bejaia passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Bejaia færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Bejaia

Bejaia er en by nord-østlige Algeriet beliggende på Middelhavet, ved floden Wadi Soummam, på foden af Mount Gouraya.Det også et administrativt center i Bejaia provinsen.

Bejaia  er placeret langt fra andre algeriske byer, men heldigvis har en god togforbindelser.Der er også en flyveplads og en færge mellem Bejaia og franske Marseille.Byen ligger meget smukt.Den største ulempe er luft- og vandforurening.

Der er en fantastisk gamle by, hvor du kan se en moské fra 1500-tallet og et spansk fort? også fra 1500-tallet.Hvis du går glip af klart vand kan du til Tichi, hvilket er kun 17 km fra Bejeia.Du kan der finde nogle smukke og rene strande.

Béjaïa  tjener som en købstad til en landbrugs region i Kabylien, producerer oliven, figner, blommer, olie og vin, ud over uld og skjuler.

Bejaia Ferry Port
Bejaia turisme 

Bejaia Algeriet er ét sted, som du ikke bør gå glip af under nogen omstændigheder.Bejaia ligger i staten Algeriet.Det er godt forbundet med alle de vigtigste transportmiddel.Stedet er helt udfyldt, men du virkelig vil nyde dette meget charmerende sted.Der er ingen ringe af turistattraktioner i Bejaia.Tur til disse fantastiske steder lover du en vidunderlig ferie.Så komme til det charmerende sted af Bejaia, Algeriet og bare nyde.Følgende er nogle af de nyttige oplysninger om Bejaia.

Bejaia er en af de smukkeste byer i verden.Beliggenhed af byen på kysten af havet gør det et af de mest populære turistmål i regionen.Indstillet mellem havet, en Kap og et bjerg, er Bejaia et af de mest populære steder blandt rejsende fra alle overalt på kloden.Byen bærer kulturarv af Algeriet.De smalle og slyngede baner af Bejaia i Algeriet er virkelig spændende.Selvom gaderne er overfyldt mest af gange, vil du nyde bliver tekstombrydningsfunktionen alle mennesker.

Ifølge folketællingen i de seneste, befolkningen i Bejaia, er Algeriet mindre end 200.000 indbyggere.Byen er en af de mest eksotiske landestandarder at tilbringe dine ferier.Uanset om det er en romantisk weekend eller en familieferie, bliver din tur til at Bejaia lige så fornøjelig.På grund af fransk kolonisering bærer kulturen af byen enorme indflydelse af Frankrig.Manifestation af sådanne indflydelse er helt indlysende i de forskellige kulinariske lækkerier tjente i restauranter i Bejaia, Algeriet.Ikke kun de franske delikatesser, de forskellige underholdningssteder i byen tjene et antal lokale billetpriser.Med et bredt sortiment af billetpriser er disse restauranter virkelig et tilflugtssted for gastronomer rejser til Bejaia.

De vigtigste attraktioner i Bejaia består af moskéer og resterne fra perioder, når militære forsvar var en ultimative nødvendighed.Angive på havets kyster, bærer denne algeriske by tæt lighed med enhver fiskerleje af Middelhavet eller ethvert andet sted.Sandstrande af byen er de primære Bejaia attraktioner.

Bejaia historie

Bejaia blev grundlagt af den kartaginienserne lang tid før Kristus.(1st årtusindskiftet BC). I det andet århundrede The romerne gjorde det et kommercielle og militære Center og navngivet det Saldae.

Under den tidlige middelalder blev erobret af vandalerne, men det blev snart en by regeret af berbere.Berber-dynastiet i Hammadid familien ønskede Bejaia at være deres hovedstad.I trettende det blev inkorporeret i rige af Tunis, men kun 200 år senere blev det en stor og berømte pirat højborg.

I 15th centrum spanske angreb byen og lykkedes at tage kontrol over det, men kunne ikke begejstret deres succes i lang tid, fordi i 1555 osmannerne erobrede byen og det forblev en tyrkiske del af rige i 300 år indtil franskmændene kom.

I begyndelsen af det tyvende århundrede havnen og hele havnen blev moderniseret og 46 år efter at forvandlet en olieledningen Bejaia til en af de største algeriske havne og den vigtigste port til transport af olie.

 


Bedst rådighed Bejaia færge billet prisgaranti

Bedste Bejaia færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Algérie færger eller SNCM færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Bejaia.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Bejaia færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Bejaia færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Bejaia færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Bejaia Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Bejaia færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Bejaia til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Bejaia og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her