Bastia færger

Bastia passagerskibe og færger

Bastia passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Bastia til Genova, Livorno, Marseille, Nice, Piombino, Savona og Toulon.

Sammenlign alle tilgængelige Bastia færge billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Bastia bil og passager-færge billetter sejler til og fra Bastia, Genova, Livorno, Marseille, Nice, Piombino, Savona og Toulon med Corsica Ferries, Moby færgen linjer, La Méridionale færger eller SNCM færgen Line færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Bastia færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Bastia færge
Billet priser & reservationer


Bog Bastia færge billetter
med Corsica Ferries, Moby færgen linjer, La Méridionale færger eller SNCM færgen Line færger, der sejler fra Bastia til Genova, Livorno, Marseille, Nice, Piombino, Savona og Toulon online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Bastia passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Bastia færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Bastia

Bastia , hovedstaden i departementet Haute-Corse af Frankrig, på Korsika er den vigtigste havn og dens primære kommercielle by.

Datering fra romersk tid, udvidet Bastia under de genovesisk, der importerede vin til det italienske fastland.Det var hovedstad i Corsica før 1811, når Napoleon beordrede hovedstad flyttet til hans fødeby, Ajaccio.Nouveau porten blev oprettet i 1862 til at betjene den stigende handel med Italien og Frankrig, og det blev grundlaget for den lokale økonomi.

Bastia er en lille, men charmerende by med middelalderlige gader og huse, historiske kirker og livlige gader med barer og restauranter.Der er et travle daglige marked i sted du Marche.

Der findes flere nationale og internationale færge ruter fra Bastia, til Ajaccio (Korsika), Genova (Italien), Marseille, Nice, Livorno (Italien) og Savona.Det er meget travlt i løbet af sommeren, og det er altid bedst at reservere tidligt.

Bastia Marina og Ferry Port

Trods sit navn er Bastia Corsicas mest Italianised by.Placeret på den østlige side af øen, denne fortryllende by står faktisk over landet, der påvirkede det og regionen i Toscana.Regeret i mange århundreder af forskellige italienske beføjelser, Korsika i dag stadig opretholder en stærk forbindelse med sine naboer i Middelhavsområdet og Bastia, navnlig, forbliver infused med ånden i sin forløbne italienske linealer.Bastia fortsat i dag afspejler nogle af Italiens smukkeste renæssancens byer hovedsagelig gennem farve og typografi for sin traditionelle beklædning, køkken og bygninger.

En juvel kunst og kultur, Bastia er en lyse og pulserende by fuld af liv og historie.Skjult i den charmerende gader og stræder af byen er entydigt men slående symboler af lokale arkitektur herunder St.Nicholas Square, Church St.Marie, den grand og meget vigtige Church St.Jean Baptiste, den smukke barok Kapel St.Coix, Oratoriet af St.Roch og endelig den storslåede romansk katedral, kronen på byen.

Centrum af Bastia, har mens omgivet af antikkens arkitektur og kirker, en meget moderne og chik atmosfære.Hovedgaden, Rue Napoleon, er altid Live, dag eller nat, svirret med locals afslappende efter arbejde i mange barer og cafeer, maleriske butikker og stilfulde restauranter.

Ligesom meget på Korsika velsignet Bastia med mange betagende strande.En hot spot, disse strandene er endeløse ferie strækker sig uberørt sand og varmt vand.Tæt på en ornitologiske reserve, er Bastia's seaside også omgivet af aflukket pladser og bugte og slående sceneri.

Historisk, Bastia daterer sig tilbage til 1300-tallet og blev først regeret af Republikken i Genova.I 1378 bygget Genova watch tower, som begyndte oprettelsen af byen, som vi kender den i dag.Bastia forblev under italienerne indtil 1700-tallet da franske overtog efter i Versailles-traktaten.Trods dette knyttet Bastia forbliver tæt den italienske kultur, som for så mange århundreder og traditioner og skikke det efterlod påvirket.

Bastia's gamle kvartal er Terra Vecchia, med tilfældige gamle gader, barok kirker og høje sten lejligheder.Sted St Nicholas, et charmerende område, åbne til havet, foret med cafeer og træer og hovedfokus i byen.De to vigtigste shopping områder er Boulevard Paoli og Rue Cesar-Campinchi.

Nouveau havn er derimod moderne og intetsigende, selv om den har barer og restauranter, og et stort antal pizzeriaer godtgør en stærk italiensk indflydelse.

Rue Napoleon er en snæver gade med antikke butikker og 1600-tallet, kapeller i Oratoire de St Roch og Oratoire de L'Imaculee undfangelse.Kirken i St Jean Babtiste bygget i 1636, dominerer firkanten, og er omgivet af den ældste del af Bastia, en labyrint af baner, hvælvede Drivgange og syv etagers huse.

Kør ned Vieux Port er charmerende, med høje huse skæve mod havet, en marina overfyldt med både og syd rock støtte Citadelle.Quai des Martyrs har pulserende barer og cafeer, med levende musik og udmærkede restauranter.

Kernen af gamle Bastia er rige Terra Nova, med lejligheder og historiske bygninger, herunder Eglise Ste-Marie bygget i 1458, boliger en sølv statue af jomfru som udføres gennem byen under festivalen af antagelsen.

 


Bedst rådighed Bastia færge billet prisgaranti

Bedste Bastia færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Corsica Ferries, Moby færgen linjer, La Méridionale færger eller SNCM færgen linje passager og bil-færger billetprisen til og fra Bastia.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Bastia færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Bastia færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Bastia færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Bastia Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Bastia færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Bastia på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Bastia og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her