Barra færger

Barra passagerskibe og færger

Barra passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Barra til Oban, South Uist, Lochboisdale og Eriskay.

Sammenlign alle tilgængelige Barra færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Barra bilen og passager færgen sejler til og fra Barra, Oban, South Uist, Lochboisdale og Eriskay med Caledonian MacBrayne færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre til Barra færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Barra færge
Billet priser & reservationer


Bog Barra færge billetter
med Caledonian MacBrayne færger, der sejler fra Barra til Oban, South Uist, Lochboisdale og Eriskay online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Barra passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Barra færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Barra

Hvis du virkelig ønsker at komme væk fra det hele, kan du besøge den lille ø i Barra Tom gyldne strande, sandede græsland, vilde blomster og forrevne interiør.Nestling nær bunden af Western Isles kæden, er det blevet ganske rigtigt kaldt "Barradise". 

Barra  er en uregelmæssigt formede ø måling nogle otte kilometer af fem: det er fristende at tænke på det som ligner en giant skildpadde, svømning nord øst.Den omkredsende A888 markerer omridset af dens shell, og der er fire flipperne fremspringende ud over det.De ved fronten, er mere følsomme, dem bagtil tungere er bygget, og der er hovedet stikning til nordøst.

Øen blev tildelt Gilleonan MacNeil i 1427 af Alexander MacDonald, Herren af øer, og var at bo i MacNeil-familien i mere end 400 år, i høj grad takket være impregnability af sædet klan Kisimul slot i Castle Bay.

Barra Ferry Port
Historie

Hvad andre klaner havde undladt at tage fra MacNeils med magt blev tabt i 1838 når 40th chefen for klanen, Roderick MacNeil blev konkurs og blev tvunget til at sælge Barra til oberst Gordon af Cluny til £38, 050.Oberst Gordon fortsatte derefter rydde meget af øen af dens lejere at gøre vejen for får.I 1851 blev de fleste af Barras indbyggere tvunget til bord på skibe bundet til Nordamerika, alle deres ejendele, konfiskeret som de forladt.

I 1937 besøgte den amerikanske arkitekt Robert MacNeil, som havde været anerkendt som 45th klan chefen for MacNeils, Barra snart efter åbningen af lufthavnen på øen.Han købte de fleste af Barra boet tabte til familien i 1838, herunder Kisimul slot.

Øens landsby hovedstad i Castlebay er længe blevet opfattet som den vigtigste gateway til Barra.Det er endestation for færgeforbindelse til Oban og Lochboisdale i South Uist.Øen åbnede fra 2003, en ny "bagdør" med en fuld drift af lyden af Barra færgen forbinder Ardmhor i nordlige Barra med Eriskay, hvilket igen hænger ved dæmningsvejen til South Uist.

Castlebay er domineret af de attraktive Kirke af vor frue Star of the Sea, samtidig med at west end af landsbyen er Dualchas (Barra Heritage Centre). Fra vest udgangen af Castlebay en side vej hoveder syd til dæmningsvejen sammenkædning Barra med Vatersay.

Du kan betragte Barra som en kystlinje rocky pladser og forbløffende strande omkring et stort set utilgængelige og bjergrige interiør.Ud over Castlebay sig selv er de eneste betydelige bosættelser omkring Northbay i nordøstlige del af øen og Borve i vest.

En omvej fra hovedvejen hensyntagen i den nordlige ende af øen er en vigtig del af erfaringer, Barra.Her ligger den vigtigste fiskeri harbour af Aird Mhidhinis, industrielle men fuld af tegn.Også her, er endestation for lyd Barra færge.Og tæt er ved Barras verden berømte strand lufthavnen på Traig Mhor.North igen er Eoligarry med ødelagte kirke og kapeller Cille Bharra og fantastisk udsigt til Fuday og til Eriskay ud over det.

Barra Ø 

Øen er velegnet til cykling, walking, vandsport, osv.
Barra Power Kiting - kontakte Nick og Kay - tel: 01871 810950.
Barra Snorkel Safari tilbyder en 90-minutters session med 2 erfarne hjælpelinjer og alle omhandlede udstyr.Privattimer fås også.
Clearwater Paddling - hav kajakroning dagsture fra Barra.Weekend ture og længere ferier fås også.Tel: 01871 810 443.
Øen Adventures tilbyder 2 timers båd ture fra Castlebay mod Mingulay på Glen Ann Tel: 01871 810 284.(formål bygget til sealife observation).
Båd ture til Mingulay, Eriskay, Barra Head osv.kan arrangeres - forsøge Barra fiskeri chartre (tel: 01871 890384). Mingulay (ubeboet) har fantastisk fuglekolonier.

CASTLEBAY
Begyndte som en 1800-tals fiskerihavn, i dag er det hjem for køretøjet færgen (hvilket bringer i det meste af øens fødevarer og forsyninger) og har et par hoteller, kirke, postkontor (oprindeligt åbnede i 1875), offentlige telefoner, skole, Royal Bank of Scotland, grocers med tankstation, supermarked, swimmingpool, sportshal, turist informationscentret med Fællesskabet shop, siden.Hovedgaden er der en café, som fungerer som en indisk restaurant natten.

KISIMUL CASTLE 
Kisimul slot (der er flere forskellige stavemåder) sidder på et klippefyldt islet i bugten lige ved Castlebay.Legenden har det at dette har været højborg for MacNeils siden det ellevte århundrede.

Med dens firkantet Behold og curtain wall har Kisimul et lignende design til Dunstaffnage slot.For at modstå belejringer, var slottet udstyret med to artesisk wells at give vand og en fisk fælde i et afvandingsområde bassin.

En spalte bruges til at være anløbet sideløbende med på en skrånende strand med crewhouse i nærheden.Ved det første tegn på problemer med forventedes besætningen at lancere skibet og forsvare slottet fra angreb.En lille båd tager turister på tværs af til slottet i løbet af sommeren (dagligt fra 1. April til 30. September). Optagelse vederlagsfrit til slottet indeholder båd billetprisen.Tel: 01871 810313 eller kontaktperson historisk Skotland.

BEN HEAVAL (384 meter) 
Hill med udsigt over Castlebay.Posten til at køre til toppen og tilbage i årlige hill race står i 24 minutter.Halvvejs oppe i side er "Our Lady af til søs", en hvid marmor statue af Madonna og barnet.

VATERSAY 
Denne ø lige syd for Castlebay var knyttet til Barra ved en dæmning i 1990.Jeg mener, at der er en bus fra Castlebay fra mandag til lørdag.Websteder på denne lille ø omfatter: resterne af en Catalina flyvende båd, som styrtede ned nær vejen under anden verdenskrig, Vatersay Bay, en sandstrand på den østlige side af øen, monumentet til ofre for et forlis, der fandt sted i 1853 da Annie Jane forlod Liverpool bundet til Quebec med hundredvis af emigranter.Skibet blev fejet onto rocky Vatersay kysten og de fleste af passagererne druknede.

MACLEOD'S TOWER - Dun velkommen Leoid (nogle få kilometer vest for Castlebay) 
Kaldes også Castle Sinclair.Er beliggende på en islet i Loch Tangusdale et middelalderlige tårn-hus, som oprindeligt havde 3 etager, måling 2.9 x 2.6 meter inde, med vægge 1.4 meter tykke.I nærheden er den såkaldte St.Columbas brønd.

GREAN 
Ni-hullers golfbane med elektrificerede hegn omkring hullerne at holde fårene væk.Billetter tilgængelige fra hoteller eller turist Information Centre i Castlebay.

HJERTEMUSLING AKTIONSDEL (Eoligarry halvøen) 
Enorme tidevandsenergi strand, der tjener som øens landingsfelt for regelmæssige flyvninger fra Glasgow og Benbecula.Enestående i dette land som bliver kun landingsbanen vaskes ved havet.Forfriskninger kan købes i den lille lufthavn terminal bygning.Toiletter findes også.The islanders gå ud indsamler hjertemuslinger fra våd sandet.

Diverse liste over B & Bs:
Fru.M.S.MacNeil, Ceol Mara, Nask (nær Castlebay). Tel: 01871 810294.Moderne bungalow med udsigt over Castlebay.Panoramaudsigt til Minch og øer.Store behagelig lounge.Værelser: 2 twin og 1 dobbelt (alle privat).
Fru.Linda Maclean, Tigh Na Mara, Castlebay.Tel: 01871 810 304.3 stjernede guest house.2 minutters gang fra ferry.5 soveværelser (single, double, twin). B & B eller værelse kun.
Fru.Anne MacNeil, Grianamul, Castlebay.Tel: 01871 810 416 / Fax: 01871 810319.Udsigt over bugten, nær ferry terminal.Næste swimmingpool og sportshal.Værelser: 1 dobbelt og 2 twin (alle privat). Åben April - oktober.
(Fru.MacNeil har også et hus til leje for 5 personer, hvis du vil gå campingpladser)

Der er 4 Hoteller på øen:
Castlebay Hotel.3 stjerner.Tel: 01871 810 223.
Craigard Hotel i Castlebay.Tel: 01871 810 200.3 stjerner.Værelser: 3 dobbelt, 3 twin, 1 familie (alle privat). Åbent hele året.
Heathbank Hotel - et 3 stjernet kro med 5 privat soveværelser på Northbay.Tel: 01871 890266.
Isle of Barra Hotel, Tangasdale Beach.30 værelser.Store moderne bygning, familie køre, god mad, nice placering på vestkysten af øen med udsigt over en strand nær hovedvejen.Tel 01871 810383.

Flere campingpladser steder er tilgængelige på øen.Disse omfatter:
11 Ardveenish har 2 soveværelser (1 dobbelt, 1 twin) og Soveplads til op til 4.Beliggende ved kysten ved Northbay.
Mingulay Cottage på Bruernish i den nordøstlige del af Barra sover op til 6 personer.

 


Bedst rådighed Barra færge billet prisgaranti

Bedste Barra færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian MacBrayne passager og bil-færger billetprisen til og fra Barra.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Barra færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Barra færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Barra færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Barra Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Barra færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Barra til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Barra og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her