Bari færger

Bari passagerskibe og færger

Bari passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Bari til Bar, Korfu, Dubrovnik, Durres, Igoumenitsa og Patras.

Sammenlign alle tilgængelige Bari færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Bari bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Bari, Bar, Korfu, Dubrovnik, Durres, Igoumenitsa og Patras med Montenegro linjer, Superfast, går, Adria færger, Adriatica Traghetti, europæiske Seaways, Tirrenia, Venezia linjer eller Ventouris ferries online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Bari færge billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Bari færge
Billet priser & reservationer


Bog Bari færge billetter
med Montenegro linjer, Superfast, går, Adria færger, Adriatica Traghetti, europæiske Seaways, Tirrenia, Venezia linjer eller Ventouris til færger sejler fra Bari til Bar, Korfu, Dubrovnik, Durres, Igoumenitsa og Patras online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Bari passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Bari færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Bari

Bari er en stor seaside by med en slot og interessant gamle by center.Nemt nås ved offentlig transport, gør byen et godt udgangspunkt for at besøge den sydlige Italien regionen Puglia, hælen af boot.

Bari ligger på den sydøstlige kyst i Italien i regionen Puglia, mellem Salento halvøen og Gargano-halvøen.

Det er omkring 450 kilometer sydøst for Rom og 250 kilometer øst for Napoli.Bari er en stor havneby ved den adriatiske kyst, hovedstaden i den italienske region Puglia.

Det er en vigtig havneby og en industriel og kommerciel center.Det er tilsluttet ad landevej, jernbane og skib til andre Adriaterhavet porte og er nu tilsluttet ad landevej til Napoli.

Fremstiller omfatter kemikalier, maskiner, tekstiler, trykte materialer og råolie.Sandsynligvis blev Bari af Illyriske oprindelse, en græsk og derefter en romersk koloni.

Bari Ferry Port
Historie

Det var senere kontrolleret af goterne, langobarderne og byzantinerne.Normannerne erobrede Bari i 1071.Byen blev den ledende byen af Apulien, og mange korsfarere sejlede derfra.Enfeoffed til Kongeriget Napoli, var Bari, i middelalderen, et hertugdømme regeret af magtfulde lords, herunder Hohenstaufens og Sforzas i Milano.

Det blev svært beskadiget under anden VERDENSKRIG.Bemærkelsesværdige bygninger omfatter romansk basilikaen (1087-1197), en større plads i pilgrimsrejse, med relikvier af St.Nicholas Bari romansk katedralen (12. årh.) og Hohenstaufen slottet (1233). Byen har et universitet grundlagt i 1924.

Det er den næstvigtigste økonomiske centrum af fastlandet sydlige Italien efter Napoli, og er velkendt som en port samt university city og byen Saint Nicholas.Selve byen har et faldende befolkningstal på omkring 320,000, 2009, over 116 km², mens det hurtig voksende byområde tæller 653,028 indbyggere over 203 km². Hovedstadsområdet tæller 1 millioner indbyggere.

Bari består af fire forskellige byområder sektioner.Er den nøje bygget gamle bydel på halvøen mellem to moderne havne, med den pragtfulde Basilica af Saint Nicholas, katedral af San Sabino (1035–1171) og schwabiske slottet bygget til Frederik II, som nu også er en stor natteliv distriktet mod nord.Mod syd ligger Murat kvartal (rejst af Joachim Murat), moderne hjertet af byen, som er opstillet i et rektangulært gitter-plan med en promenade på havet og de største shopping-distrikt.

Moderne bolig zoner surround centrum af Bari, resultatet af kaotiske udvikling under i 1960 ' erne og 1970s erstatter de gamle forstæder, som havde udviklet langs veje splaying udad fra gates i byens mure.Derudover har de ydre forstæder udviklet hurtigt erne.Byen har en redeveloped lufthavn opkaldt efter Pave Johannes Paul II, Karol Wojtyła lufthavn, med forbindelser til flere europæiske byer.

Bari Town

Basilikaen i Saint Nicholas
Basilica di San Nicola (Saint Nicholas) blev grundlagt i 1087 til at modtage relikvier af denne saint, der blev bragt fra Myra i Lykien, og nu ligger beneath alteret i krypten, hvor det er begravet den Topins, som er en arv af gamle tyvene konverteres til god tro.Kirken er en af de fire Palatiner kirker i Apulien (de andre bliver katedraler Acquaviva delle Fonti Altamura og kirken af Monte Sant'Angelo sul Gargano).

Bari Cathedral
Bari Cathedral, dedikeret til Saint Sabinus af Canosa (San Sabino), blev påbegyndt i byzantinske stil i 1034, men blev ødelagt i plyndringen af 1156 byen.En ny bygning blev således bygget mellem 1170–1178, delvist inspireret af de San Nicola.Af det oprindelige bygningsværk kan kun spor af fortovet i dag ses i tværskib.

Petruzzelli Theatre
Petruzzelli teatret er en af de bedste operahuse i Italien efter La Scala i Milano og San Carlo teatret i Napoli.Vært for mange berømte opera og ballet greats i hele det tyvende århundrede, før den store brandstiftelse af 27 oktober 1991, som ødelagde det næsten alle.Sidste 4 oktober 2009, efter 18 år, blev teatret genåbnet.

Schwabiske slot
Norman-Hohenstaufen slottet, almindeligt kendt som Castello Svevo (schwabiske slottet), blev bygget af Roger II af Sicilien omkring 1131.Ødelagt i 1156, blev det genopbygget af Frederick II af Hohenstaufen.Slottet fungerer nu som et galleri af en række midlertidige udstillinger i byen.

Køkken og gastronomi
Baris køkken, et af Italiens mest traditionelle og bemærkelsesværdige, er baseret på tre typiske landbrugsprodukter fundet inden for området omgivende Puglia hvede, olivenolie og vin.Bari køkken er også beriget med en bred vifte af frugt og grøntsager produceres lokalt.

Lokale mel bruges i hjemmebagte brød og pasta produktion herunder, mest bemærkelsesværdigt, berømte orecchiette hat-formet pasta, recchietelle eller strascinate, chiancarelle (orecchiette af forskellige størrelser) og cavatelli.

Hjemmelavede dejen bruges også til bagt calzoni proppet med løg, ansjos, Kapers og oliven, stegte panzerotti med mozzarella, simpel focaccia alla barese med tomater, lidt aromagivende taralli, friselle og sgagliozze, stegte udsnit af polenta alle udgør Bari kulinariske reportoire.

Olivenolie og hvidløg er bredt i brug.Vegetabilske minestrone, kikærter, Valskbønner, chickory, selleri og fennikel er også ofte tjent som første side skåle eller kurser.

Hvor man kan bo i Bari
I det historiske centrum er Hotel Boston og Palace Hotel, Baris største hotel.Grand Hotel Leon d'Oro er godt placeret på Pizza Aldo Moro overfor togstationen.Hotel Rondo er et well-rated hotel i Landkreis Carrassi uden for centrum.

 


Bedst rådighed Bari færge billet prisgaranti

Bedste Bari færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Montenegro linjer, Superfast, går, Adria færger, Adriatica Traghetti, europæiske Seaways, Tirrenia, Venezia linjer eller Ventouris passager og bil-færger billetprisen til og fra Bari.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Bari færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Bari færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Bari færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Bari Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Bari færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Bari til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Bari og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her