Barcelona færger

Barcelona passagerskibe og færger

Barcelona passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Barcelona til Alcudia, Ciutadella, Civitavecchia, Genova, Ibiza, Livorno, Mahon, Palma Mallorca, Palma, Porto Torres, San Antonio og Tanger Med.

Sammenlign alle tilgængelige Barcelona færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Barcelona bilen og passager færgen sejler til og fra Barcelona, Alcudia, Ciutadella, Civitavecchia, Genova, Ibiza, Livorno, Mahon, Palma Mallorca, Palma, Porto Torres, San Antonio og Tanger Med med Balearia, Grimaldi linjer, Grandi Navi, Acciona eller Balearia billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Barcelona færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Barcelona færge
Billet priser & reservationer


Bog Barcelona færge billetter
med Balearia færger Grimaldi linjer, Grandi Navi, Acciona eller Balearia til sejler fra Barcelona til Alcudia, Ciutadella, Civitavecchia, Genova, Ibiza, Livorno, Mahon, Palma Mallorca, Palma, Porto Torres, San Antonio og Med Tanger online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Barcelona passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Barcelona færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Barcelona

Barcelona , by, søhavne og kapital af Barcelona provincia (provins) og Catalonien comunidad autónoma (autonome Fællesskab), nordøstlige Spanien, beliggende 90 miles (150 km) syd for den franske grænse.

Det er Spaniens store Middelhavsområdet havn og kommercielle centrum og er berømt for sin individualitet, kulturel interesse og fysiske skønhed.

Barcelona er blevet en af de første turistmål i Spanien, det forstår at behage det store flertal af, med en historie blandt de ældste i Europa, en hovedstad, Barcelona, som aldrig sover og en indre vandveje fuld af charme ikke at glemme smukke strande i La Costa Brava.

Forskellige kunstneriske skatte, romanske kirker og de store navne i moderne kunst og arkitektur, Dali, Gaudis, Miro, Picasso...
Barcelona anbragt mellem havet og bjergene, har fundet en formidabel balance: en mund i de traditionelle ting og den anden i avantgarden.

Barcelona har ry for at være den mest kosmopolitisk, moderne og avantgarde by i Spanien, og den er forlænget til OL 1992.

Barcelona Ferry Port
Historie

Der er to officielle sprog talt i Barcelona: catalansk, generelt talt i alle Catalonien og Castillian spansk.Byen Barcelona har en befolkning på 1.510.000, men dette antal spiraler til mere end 4000000 hvis de perifere områder er også inkluderet.

Hovedstaden i Catalonien er utvetydigt en Middelhavsområdet by, ikke kun på grund af dens geografiske placering men også og frem for alt på grund af dets historie, traditioner og kulturelle indflydelser.Dokumenterede historie af byen datoer tilbage til grundlæggelsen af en romersk koloni på sin jord i det andet århundrede f.kr.Moderne Barcelona oplevet spektakulære vækst og økonomisk genoplivning ved påbegyndelsen af industrialisering i anden halvdel af 1800-tallet.

1888 World's Fair blev et symbol på kapaciteten til hårdt arbejde og den internationale outlook-fremskrevet af byen.Kultur og kunst blomstrede i Barcelona og i alle Catalonien, pragt opnået ved Cataloniens Modernisme er en af de mest patenter skærme.Barcelona, mere end blot en enkelt by, er virkelig en samling af bredspektret og forskelligartet byer.

Den ukendte med sin historie besøgende kan være overrasket over, at sådan en moderne og foretagsomme by bevarer sin historiske gotiske center næsten intakt eller ved nysgerrig kontrasten mellem labyrint af smalle gader og gitterlignende layoutet af eksemplet med urban planlægning "Udvidelsen" projektet i slutningen af 1800-tallet.

Barcelona Town

Siden massiv oprydning operationen af stranden og nærliggende Olympiske marina og landsbyen foretages i forbindelse med de Olympiske Lege i 1992, er dette område blevet en magnet for Barcelonans og besøgende såvel.En stor indsats går i opretholde anordning til renholdelse af både sandet og havet, som er testet dagligt, og alle strande har deaktiveret adgang, livreddere (i sæson), liggestole og brusere.

Nova Icaria
Tættest på den olympiske marina, og derfor altid overfyldt, er denne brede masse af uslebne gyldent sand fantastisk til fødevarer fest.Der er tre uplettede strand barer, to uhyre populære restauranter on the promenade bag (Mango og Chiringuito de Moncho) og utallige barer og restauranter off Port Olímpic kun en kort slentre væk.

Bogatell
Denne beach er to gange længden på tilstødende Nova Ikaria og fringed ved en kystvandsstrækning sten passage perfekt til jogging, rullens blading og Cykling.Den hævede promenade skærer på trafikstøj og gør det muligt at næsten tror du er en million kilometer fra byen.Ingen strand barer, men tre store uformelle restauranter on the promenade.

Mar Bella
(Metro Ciutadella Vila Olímpica plus 20 minutters gang) Divideret fra Bogatell med en mole boliger et skole og leje center til windsurfing, hobie katte og kajakker, er Barcelonas eneste naturist strand gemt væk bag en lang hillock af rustling bambus.I nærheden er en fredelig park - gode for en picnic eller siesta under træerne.

Barceloneta
Meget bred og lange og parasol ved woodendecking langs der ligger en række amerikanske-stil underholdningssteder (pizzaer og Tex-Mex hovedsagelig) plus optaget catalansk restaurant Agua.Stranden bliver et sted langs dens længde, San Sebastian (Metro: Barceloneta), en traditionel og populær Stræk med lokalbefolkningen og følgelig overfyldt, støjende og meget jolly.

Maremagnum - Monument en Colom
I slutningen af "La Rambla" findes i harbor.Vi er nu på broen over havet med hyperlinks "Maremagnum" med "La Rambla". Din venstre, kan du se Columbus monumentet.Opdageren Amerikas peger i den forkerte retning, fordi han peger mod øst ved Middelhavet, og USA er på anden siden mod vest.

"Maremagnum" er et meget vellykket nye shopping og fri tid område.Du kan finde her 12 biografer, Imax og en bred vifte af restauranter, barer og diskoteker.Natteliv begynder her omkring 11 pm og varer indtil 6 am, men hvis du er 20 eller ældre, dette er ikke det rette sted at være--for mange teenagere.

Universal's Mediterranea

En impresionant forlystelsespark i Tarragona, en by nær i Barcelona, at du kan gå i toget i 1 time.Port aventura har fået rollercoaster mere højere, hurtigere og med flere loopings i Europa.Den er opdelt i 5 tematiske dele: Kina, México, Polynesien, Mediterránea og Far West.

Acuarium i Barcelona
Her er den største i Europa.Du kan se den fauna & flora Middelhavet, og en del af den marine tropisk vand.Du vil har erfaring med at være omfattet af fishes, vand blomster og animalske hvirvelløse dyr.

Du kan ikke ankommer i Barcelona med jet-mellemliggende tid, men din Slikmund vil snart mener, at det har opgivet alle kendte tidszoner.

Morgenmad (esmorzar/bjöd) er generelt en no-nonsense affære, træffes på en bar på vej til arbejde.Frokosttid (dinar/comida) er dybest set fra 2 pm til 4 pm og er den vigtigste måltid af dagen.Ingen lokale ville overveje chomping til middag (sopar/cena) før 9 pm.Det er sagt, selvom restauranter har tendens til at forblive åbent indtil 1 am eller så, de fleste køkkener tæt ved 11.30pm.

Ingen grund til panik!Hvis din gastric saft ikke kan blot holde ud indtil da, kan du let spore bar snacks eller fastfood (lokale og internationale typografi) uden for disse tider.Og ivrige efter at ringe op hver turist dollar muligt, masser af restauranter her imødekomme nordlige europæiske Intestinale vaner - selvom du ofte betale for dette med middelmådige mad og næsten eksklusive selskab med andre turister.

Mange barer og nogle cafeer tilbyder en form for fast mad.Dette kan variere fra entrepans/bocadillos (udfyldt ruller) og bånd/tapas (bar snacks) gennem flere materielle raciones (dybest set en større version af en tapa) og fuld måltider i menjadors/comedores (sit-down restauranter) til bagsiden.Cerveseries/cervezerias (øl søjler), tavernes/tabernas (taverns), tasques/tascas (snack barer) og cellers/bodegas (kældre) er blot nogle af former for virksomhed i denne kategori.

For en fuld måltid, du sandsynligvis mest at ende i en restaurant/restaurante, men andre navne vil pop ud på dig.En marisqueria er specialiseret i skaldyr, mens en meson (en ' store tabel') kan indikere (men ikke altid!) en mere beskeden spisested.

 


Bedst rådighed Barcelona færge billet prisgaranti

Bedste Barcelona færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi kan altid tilbyde du vores lavest tilgængelige Balearia, Grimaldi linjer, Grandi Navi, Acciona eller Balearia passager og bil færger billetprisen til og fra Barcelona.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Barcelona færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle inklusive Barcelona færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Barcelona færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Barcelona Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Barcelona færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Barcelona til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Barcelona og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her