Bar færger

Bar passagerskibe og færger

Bar passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Bar til Bari og Ancona.

Sammenligne alle tilgængelige Bar færge billetpriser i realtid og bog den billigst tilgængelige Bar bil og passager færgen billetter sejler til og fra Bar, Bari og Ancona med Montenegro linjer færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign, bog og betale mindre til Bar færge billetter til www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Bar færge
Billet priser & reservationer


Bog Bar færge billetter
med Montenegro linjer for færger sejler fra Bar til Bari og Ancona online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige færgen billetprisen.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Bar passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en Bar færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Bar

Bar er en kystby i Montenegro.Det har en befolkning på 17,727 (2011 folketælling). Bar er en vigtig havneby i Montenegro og centrum af kommune.

Montenegrinsk og serbisk, byen er kendt som Bar og på italiensk som Antivari eller Antibari.

Navnet på denne by er tilsluttet Bari, Italien som disse byer er placeret på modsatte sider af Adriaterhavet.Som en by af oliven, Montenegro, langvarig smeltende puljen af forskellige tilståelser og nationer, havet indgangen Bar repræsenterer en blanding af Modernitet, tradition og skønhed.

Det er et vigtigt og dynamiske økonomiske centrum inden for Montenegro, men er også en by af rige kulturelle og historiske tradition.

Nogle af de højeste resultater af Montenegros civilisation stammer i Bar .

Bar Ferry Port
Historie

Enhver besøgende til længe-da forsømt ruinerne af Stari Bar (gamle Bar), en af verdens største befæstede arkæologiske udgravninger, vil blive imponeret over skønheden i de naturlige omgivelser, hvor det blander, personlig den majestætiske Mount Rumija som tårne ovenover.Denne kontrast af naturen og Middelhavsområdet arv repræsenterer en af de mest vigtige kulturelle og historiske steder i Montenegro.

I dette unikke monument kan resterne af mange tidligere civilisationer og stater, der bruges til at udelukke regionen som genkendes i sporene af hverdagen fra gange tidligere.I by er der kirker og bygninger fra forskellige epoker, kvadrater, middelalderlige paladser og huse, der en gang var rigeligt med liv.

I dag begynder livet i Stari Bar øjeblikket besøgende indtaster det.I modsætning til andre montenegrinske middelalderlige byer, var dette sted ikke beboet bestandig, så nye tider ikke bringe ændringer kan påvirke dets tidligere ambiance.Ud over den gamle by er den store og velbevarede Bar akvædukt konstrueret under 1500-tallet - 1600 tallet, og delvis ødelagt under belejringen af 1877–1878.

Hvad er bundet til fascinere du, når du støder på Stari Bar er dets monumentale størrelse, omfanget af dens fæstning og sorten af kulturelt betydelige arv.Denne sort er umatchede ved eventuelle andre montenegrinske by.

Skytshelgen for Bar er Saint Jovan Vladimir, og en festlig religiøse procession passerer på hans festdag (4 juni) gennem byens gader med kirken bannere og ikoner, fejrer saint.Procession er normalt ledet af den serbiske ortodokse Metropolitan Montenegro og the Littoral.

Bar Town

Bar har over 44 km havet kyst, herunder mere end 20 strande strækker sig over 9 km.Så snart du indtaster området af Bar kommunen fra retning af Petrovac, nå du Čanj, som har en 1.100 meter lange farverige sandstrand.Du kan tage en båd ride fra Čanj til Queen's Beach (Kraljičina plaža), som kun kan nås ad søvejen.

Det er en sand juvel i den Bar Riviera omsluttet af en naturlig mur af sedimentære klipper.Går fra Čanj i retning af Sutomore, du er stødt på de 300 meter lange Maljevik Beach, tilbyder en naturlig tilflugt fra varm sommer solen i dens tyk og duftende fyrreskove.
For dem finde spændende strande tilbyder restauranter og barer, er Sutomore stranden valg.Denne sandstrand er 1.200 meter lang og værter til beach soccer og beach volleyball turneringer i sommersæsonen.

Nær den berømte middelalderlige kloster er kompleks af Ratac der røde stranden (Crvena plaža), opkaldt efter sin fint sand farve.Stranden er omgivet af en fyrreskove og placeret om hundrede meter fra den vigtigste vej til Bar.

Lige før du indtaste Bar bymidte er der 1.200 meter lange Žukotrlica stranden.Det er en grus strand, omgivet af en fyrreskove og varierede Middelhavsområdet vegetation.Udover at være Montenegros vigtigste havneby, Bar og dens omgivelser er også en vigtig turistdestination.Dagens Bar er en moderne by, bygget næsten helt efter anden VERDENSKRIG, med moderne bygninger, brede boulevarder og masser af parkeringspladser.

Selvom der er nogle nice brostensbelagte strande i Bar selv, Vælg mange turister destinationer i andre små byer i Bar kommune, navnlig Sutomore, med sin smukke lange sandstrand.

Hele området omkring Bar er hovedsagelig untoutched karakter, og er rig på vegetation.Bar kommune strækker sig også til den sydlige bred af Skadar lake og encompases Krajina region.Hele området er egnet til fritidsaktiviteter og Vandreture.Mindre bosættelser nær Bar, sådan som Dobra som, Sutomore og Čanj, favorit destination til solbadning, som de inkorporere lange sandstrande.

Bar har en vind, der blæser for Syden omkring 88 dage om året, hovedsagelig i løbet af vinteren.Sydlige vinden er meget blød og varm, men rejser bølgerne i havet.Vejr temperatur er som i juli – omkring 28 ° C (82 ° F). Der er ca. 2160 solrige timer om året.Om vinteren falder temperaturen ned til 10 ° C (50 ° F) den laveste.

 


Bedste tilgængelige Bar færge billet prisgaranti

Bedste Bar færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi altid tilbyde dig vores lavest tilgængelige Montenegro linjer passager og bil-færger billetprisen til og fra Bar.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine markerede søjle færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme alle rummeligt Bar færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Bar færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Bar Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at skaffe levende Bar færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Bar ved vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder for at Bar og over 1.200 andre færgen ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her