Baltiysk færger

Baltiysk passagerskibe og færger

Baltiysk passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Baltiysk til Sassnitz, Vistula Bay og Gdansk Bay.

Sammenlign alle tilgængelige Baltiysk færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Baltiysk bilen og passager færgen sejler til og fra Baltiysk, Sassnitz, Vistula Bay og Gdansk Bay med DFDS billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Baltiysk færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Baltiysk færge
Billet priser & reservationer


Bog Baltiysk færge billetter
med DFDS færger, der sejler fra Baltiysk til Sassnitz, Vistula Bay og Gdansk Bay online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Baltiysk passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Baltiysk færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Baltiysk

Baltiysk er en russisk havneby by i Kaliningrad Oblast.Det er beliggende på den nordlige del af Vistula Spit, 29 sømil fra Kaliningrad, på kysten af strædet Baltiysk adskille Vistula bugten fra Gdańsk bugten.

Baltiysk er den vestligste by i Rusland.Byen er en vigtig flådebase af den baltiske flåde og en færge port på ruten til St.Petersborg.Baltiysk, før 1945 kendt ved sit tyske navn Pillau.Baltiysk er den vestligste by i Rusland.

En preussisk fiskerleje nedstammede på kysten på et tidspunkt i 1200-tallet, tager sit navn fra pils, det gamle preussiske ord for "fort". En stor tempest oprettet sejlbare lagunen foran landsbyen på 10 September 1510.

Dette fremmet Pillau vækst i en vigtig port af Hertugdømmet Preussen.En blockhouse blev bygget i 1537, efterfulgt af et system af interventionsorganers lagre i 1543 og de tidligste befæstninger i 1550.

Baltiysk Ferry Port
Historie

Under Trediveårskrigen besatte svenskerne havnen i kølvandet på deres sejr over den polsk-litauiske realunion.King Gustavus Adolphus landede der med sin forstærkninger i maj 1626.Efter våbenhvilen i Altmark-dommen (1629) svenskerne Pillau og fastsat, opgradering af sine befæstninger.De konstrueret et stjerne fort, som fortsat er en af byens vartegn.

1635 Udbetalt borgerne i Pillau løsepenge af 10.000 daler, hvorefter svenske styrker overgives afregningen til kurfyrsten Brandenburg.By slutningen af 1600-tallet, byen havde udvidet betydeligt.Et fyrtårn og en sten kirke blev bygget.Peter den store af Rusland besøgte Pillau ved tre lejligheder, den første er i 1697, i forbindelse med sin store ambassade til Vesteuropa.Der er en statue af zaren ud for fyr.Efter Pillau blev tildelt Magdeburg rettigheder i 1725, blev rådhuset bygget.Denne barok bygningsværk, indviet i maj 1745, blev ødelagt i slutningen af anden VERDENSKRIG.

Russiske styrker besatte byen under de syv års krig og byggede en lille ortodokse kirke der.Hændelsen er mindedes ved rytterstatue af kejserinde Elizabeth (2004). I juni 1807 var Pillau stormede ved Napoleons Grand Army.Ingen udestående hændelser fandt sted under resten af 1800-tallet.Optegnelser over en skotsk "koloni" etableret her i 1815 optrådte i en publikation, 1890, selv om deres ægthed er tvivlsom.Fyrtårnet blev bygget til en højde af 31,38 meter, og hele fæstningen blev opdateret og genopbygget ved preusserne i 1871.

Denne del af Østpreussen gået til Sovjetunionen efter krigen, og de tyske indbyggere blev udvist.Under russificeringen kampagnen, blev byens navn ændret til Baltiysk i 1946.

I 1952 indviet de sovjetiske myndigheder en flådebase af den baltiske flåde ved Baltiysk.Som resultat heraf blev det en lukket by: adgang var forbudt at udlændinge eller dem uden tilladelse.Under den kolde krig var den betjent af Baltiysk air base.By, sammen med Kaliningrad, forbliver en af kun to året rundt, isfrit havne langs Østersøen kystlinjen tilgængelige til Rusland.

Baltiysk Town

Seværdigheder i og omkring byen omfatter femkantet Pillau citadellet, i øjeblikket holder et naval museum; ruinerne af d.13-tallet Lochstadt slot; en labyrint af 1800-tals naval befæstninger den Naval Cathedral St.George (1866) 32 meter Expressionist observation tower (1932)-Gothic Revival opførelsen af den baltiske flåde Museum (1903) og en elegant fyr.

Herfra kan du besøger Svetlogorsk, en elegant og attraktive kystområder resort og spa eller fortsætte til de høje klitter på den kuriske landtange, en landtange jord nogle 100 km lange mellem floden Nemunas og Kaliningrad.

Dette hører dels til Rusland og delvis til Litauen og adskiller Den kuriske lagune fra Østersøen.Her ser vi andet højeste bank of sandklitter i Europa.I 2000 blev dette område tilføjet til UNESCO 's liste over lokaliteter af udestående naturlige interesse.Nærliggende der er også gule miner.

Officiel valuta i Rusland er rubel, som er opdelt i et hundrede kopeks.Det er ulovligt at betale i fremmed valuta.ATMS er mange.Mest fornemme virksomheder accepterer kreditkort.

 


Bedst rådighed Baltiysk færge billet prisgaranti

Bedste Baltiysk færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige DFDS passager og bil-færger billetprisen til og fra Baltiysk.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Baltiysk færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Baltiysk færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Baltiysk færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Baltiysk Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Baltiysk færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Baltiysk til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Baltiysk og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her