Avignon Eurostar tog

Avignon passager og bil Eurostar tog

Avignon passager træne billetpriserne, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for Eurostar tog rejser fra Avignon til Ashford, Kent, London St bugspytkirtel.

Sammenlign alle tilgængelige Avignon Eurostar billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Avignon bil og passager Eurostar billetter rejser til og fra Avignon, Ashford, Kent og London St bugspytkirtel med Eurostar Eurostar tog online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre til Avignon Eurostar billetter ved www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Avignon Eurostar
Billet priser & reservationer


Bog Avignon Eurostar billetter
med Eurostar til Eurostar-tog rejser fra Avignon til Ashford, Kent, London St bugspytkirtel online på forhånd at nyde billigst tilgængelige Eurostar billetprisen.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Avignon passager eller bil Eurostar billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Avignon Eurostar billet pris og booke din Eurostar billet sikkert online brug realtid Eurostar booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel på din destination, eller andre steder, til din Eurostar billet ved udfyldelsen din Eurostar billet reservation.

 

Mere om Avignon

Avignon er en af de større byer i Provence i Sydfrankrig.Det er den vigtigste by i departementet Vaucluse og er på bredderne af floden Rhône.Avignon var en af de europæiske kulturbyer i 2000.

Hooped ved 4.3km af konserveret dørtrinnet sten voldene, denne yndefulde by er belle af Provence's ball.Dens slå som pavelige sæde for magt har skænket Avignon med et skatkammer storslåede kunst og arkitektur, ingen større end massiv middelalderlige fæstning og pavelige palace, Palais des Papes.

Berømt for sin årlige performing arts festival, disse dage Avignon er også en animeret studerende by og et ideelt sted hvorfra at trinvist den omkringliggende region.I Frankrig og uden Avignon er måske bedst kendt for sin eventyrlige bro, Pont St-Bénézet, aka Pont d'Avignon.

Der er en downloads pr. høj hastighed Eurostar træne tjeneste mellem Avignon og London St bugspytkirtel og Ashford i Kent.

Avignon Eurostar Train Station
Avignon City

Avignon er berømt, da det er byen som paver flygtede når de forlader korruptionen Rom i 1300-tallet.Paladset de bygget, «Le Palais des Papes» eller paver, paladset er verdens største Gothic bygningsværk.Det blev i vid udstrækning tømt gennem århundreder, og dens store sten værelser er fyldt med lidt mere end gamle freskoer, men det er stadig en imponerende bygning.Voldene selv blev rejst for at holde pest og angriberne ud i turbulente middelalderen, når Avignon tilhørte pavedømmet og ikke den franske krone.

Dens tidlige historie er meget ældre end paver, imidlertid.Avignon indtager en strategisk beliggenhed af flere årsager - det er på de mange gensidigt forstærkende fænomener to én gang-mægtige floder: Rhône, stadig en af de største floder i Frankrig, og den nu stort set ligger Durance.Begge var vigtige ruter af handel og kommunikation selv i forhistorisk tid.Derudover er der en long island i Rhone, gjort det muligt at færgen mennesker og varer på tværs, og senere bro floden, lettere end i andre steder.

Det anslås, at omkring 200.000 mennesker lever i Avignon, 16.000 som bor 'intern', eller inden for voldene bygget i 1300-tallet.Byen er nu overdryses med bygninger og mindesmærker spænder fra den nye til gamle, de meget gamle og de tidsløse.

Historiske Avignon

Avignon har været kontinuerligt beboet siden stenalderen, da troglodyte inhabitations blev bygget i huler i Rocher des Dames, en massiv billedstørrelsen af rock stiger over banker i Rhône.I dag, er en offentlig park med bænke, udsigt over det omkringliggende landskab, en café og Legeplads oven på Rocher.

Romerne havde en tilstedeværelse i Avignon, selvom væggene de bygget ligger begravet et sted under de moderne gader.Rester af forummet kan stadig ses, liggende unassumingly nær den Rue Racine og den Rue Saint-Etienne, vest for byen.

Derefter, i middelalderen, byen voksede til et vigtigt center for kommunikation og samhandel.Stenbro spanning Rhône var en af kun tre mellem Middelhavet og Lyon.Det var utvivlsomt for dens strategiske placering og brugervenlighed rejse, som det blev valgt af pavedømmet som hjem inden den derefter Kongerige Provence.Tilstedeværelsen af pavedømmet gjort Avignon til en by af stor politisk og økonomisk aktivitet.

Den gamle by mur, nu synlige kun som en gade, cirkler selve centrum af byen (ændre navne 5 gange i processen!) var meget for lille og en større mur, stadig synlige i dag, var det nødvendigt at beskytte sine udbulende befolkning.Velhavende Cardinals bygget ekstravagante paladser kendt som livrées både inden for Avignon og på tværs af floden, i Villeneuve-lès-Avignon.

Byen teemed med aktivitet og opbygge som arkitekter, bygherrer, kunstnere strømmede til byen.På tidspunktet, inden byen var vægge der over 100 kirker og kapeller - hvoraf mange er blevet omdannet siden da på alt fra butikker til en biograf!Rigdom og aktivitet genereres af tilstedeværelsen af pavedømmet spildt ud ind i regionen, så selv små landsbyer i nærheden prale en arkitektonisk forbi rige.

 


Bedst rådighed Avignon Eurostar billet prisgaranti

Bedste Avignon Eurostar billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi kan altid tilbyde du vores lavest tilgængelige Eurostar Eurostar passagertog billet pris til og fra Avignon.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Avignon Eurostar billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Avignon Eurostar billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Avignon bil og passager Eurostar billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Avignon Eurostar tog customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk Du er i stand til at opnå levende Avignon Eurostar billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bestille bil og passager Eurostar billetter til og fra Avignon til vores lavest tilgængelige billet pris.

ferryto.dk er en del af verdens største online Eurostar billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske Eurostar operatører herunder til Avignon og over 1.200 andre Eurostar ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her