Astypalea færger

Astypalea passagerskibe og færger

Astypalea passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Astypalea Amorgos, Aegiali, Donoussa, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Piræus, Rhodes, Tilos, Donoussa, Kastelorizo, Leros, Santorini, Syros og Patmos.

Sammenlign alle tilgængelige Astypalea færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Astypalea bilen og passager færgen sejler til og fra Astypalea, Amorgos, Aegiali, Donoussa, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Piræus, Rhodes, Tilos, Donoussa, Kastelorizo, Leros, Santorini, Syros og Patmos med Blue Star Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Astypalea færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Astypalea færge
Billet priser & reservationer


Bog Astypalea færge billetter
med Blue Star Ferries færger, der sejler fra Astypalea Amorgos, Aegiali, Donoussa, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Piræus, Rhodes, Tilos, Donoussa, Kastelorizo, Leros, Santorini, Syros og Patmos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Astypalea passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Astypalea færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Astypalea

Astypalea  er 117 seamiles fra Athen, Piræus og 23 seamiles fra Kos. Astypalea tilhører de Dodekanesiske øer i det Ægæiske hav syd øst.

Kystlinje Astypalea er rocky og vilde med smukke bugte og strande.Figuren af øen ligner et æg-timeren indsnævres i midten til en stribe blot 10 m bredt som forbinder de to sektioner.

Denne strimmel er kendt som «Steno «, som opdeler Astypalea ind i den østlige Mesa Nisi (midterste øen) og den vestlige 'Ekso Nisi' (ydre øen). Mod sydøst er flere lidt øer: Hondro, Ligno, Ajia Kyriaki, som har en kirke dedikeret til Saint Kyriaki, Kounoup og Koutsomytis med en dejlig svømning strand.

Lidt længere er væk Tria Nisya, Syrna og Adelfi og vest er de små øer af Pontikoussa, Ktenia, Katsagreli og Ofidoussa. Det hele archipel er 114qkm.

Astypalea Ferry Port
Historie

Astipálea har rejste gennem tiden med det samme navn.Små, trivielle ændringer har portrætteret hende som "Astoopalia", "Astropalia" og "Stipalia".
Ifølge græsk mytologi var Astipálea og Europa døtre af Finikos og Perimidis.Fra Unionen af Astipálea og Poseidon, Gud af vandet, Argonaut, Agaeos blev født og så blev først bosat af den Kares, der hedder hendes "Pyra" for den røde farve af hendes jord.På grund af hendes mange duftende blomster og hendes frugt kaldes de antikke græske hendes "Guds Bank".

Astipálea er gået gennem besættelse af Kreta, den minoiske æra og blev senere græsk på grund af kolonister, der kom fra Megara.Øen skal have udvist en betydelig klimaks, som kan være vidne til ved de forskellige undersøgelsesresultater, hovedsagelig mønter, som blev fundet under udgravninger og fra de hyppige henvisninger i tekster af antikke forfattere de under de antikke år.Undersøgelsesresultaterne er fremvises på det arkæologiske Museum, som er åben for offentligheden på Pera Yalos og hvor besøgende kan begynde at forstå livet i Astipálea.

Under den hellenistiske æra, det var en port (en station på Ptolemæus Egypten) og i den romerske periode, det viste en stor udvikling skylder sine rigelige, naturlige havne, hvilket resulterede i udgangspunkter mod pirater.Under den byzantinske aldre, optrapningen af piratism medført ændringer til arkitektoniske struktur og beliggenheden af husene af øen, som nedgangen i de kystnære boliger og bevægelsen af befolkningen inden for de beregnede vægge i slottet for beskyttelse.

Denne æra markerer opførelsen af borgen Agios Ioannis, beliggende på den sydvestlige kyst af Astipálea, hvis resterne kan være fundet frem til i dag.Romerne, som satte pris på hvert lands fødevarer mest af alt, kaldte Astipálea "fisk-indflydelse" på grund af store beløb og høj kvalitet af fisk øen har.

Astypalea Town 

Hvad du skal se I Chora er der et lille arkæologiske museum, et par interessante kirker og en citadel.Resterne af en Roman Villa er skal ses i landsbyen Maltezana (Analipsis). Her, er der også et monument over perished besætningsmedlem på det franske skib, Bison, sænket i 1827.Du kan besøge Cave of the Dragon, Dracospilia i Vathy.Nær Chora er landsbyen Livadi som er blossoming haven af øen.

Plantager, som overfyldt med tangerine træer og orange træer, vinmarker, som organisationstype med deres saftigt druer, og de huse, som er omgivet af talrige, mangefarvet blomster, Stræk i hele slugt.

Hvad du skal gøre:
Svømning, Snorkel og afslappende.På Livadia beach findes jetskis og kanoer til leje.Øen er fantastisk til windsurfing.

Strandene:
Mest populære stranden er Maltezana, hvilket også den mest livlige.Der er talrige lidt pladser, og du kan tage en båd til Moura og Parou.De fleste strande på øen er pebbled eller rocks.To af de smukkeste strande på øen kan nås ved turist bådene som modregne fra Pera Yalos og Maltezana.

Disse strandene er Kaminakia, hvor der er et værtshus, som tjener kogt ged (gryderet), en ø specialitet og Vatses, hvor der er en grotte med stalakitter og stalagmites.Fra Livadi, en gangbar snavs vej begynder som giver en virkelig betagende visning af Chora og tilsluttes Chora Tzanakis, beskære nudist strand, og, efter forbikørsel af et antal små bugte og Papou strand, det ender på at lokke, sandy beach af Agios Konstantinos.

Natteliv:
Du finder et par barer og diskoteker i Skala, Chora, Livadia og Maltezana.Nattelivet er helt varieret, men ikke alt for vilde.

Mad:
Der er mange taverns på øen.Der er også mange locals slik."Poungia" (ost cirkel fremstillet kopanisti ost og honning), konserverede frugter (kvæde, figen, bitter orange, bergamotessens orange), omsætningstal, "rantista" (linser kogte med fint kornet dej og eddike), proppet druesorter, kål blade eller courgetter blomster, forskellige lokale oste "ladotyri-ost", "myzithra", "chlori", en slags yoghurt kaldet "xyalina", Hummer med spaghetti, octopus Bolde, fisk, ged proppet med ris, liver fint hakkede og kogte med krydderier kendt som "lambrianos"gul brød ruller "kitrinokouloura" med 'chlori' ost og safran og tærter kendt som "lambropittes".

Der er hoteller, værelser og lejligheder til leje accommodate besøgende.Der er også en campingplads med alle faciliteter angive blandt den fortryllende naturlige landskab af øen.Det er på Marmari B.

Astypalea er det ideelle sted for elskere af alle typer fiskeri, da dets farvande er entydigt for variationen og mængden af fisk, mens fans af windsurfe kan virkelig finde, hvad de leder efter på øen.

Der er en fodboldbanen ved Marmari C, en Basketballbane og offentlige Gym.Ud over traditionelle former for underholdning som religiøse højtider, som har været genoplivet med stor succes i de seneste år på øen kan man finde barer, klubber, sommer og vinter biografer, restauranter tjener lokale og internationale køkken, cafeer og traditionelle kaffe huse.

 


Bedst rådighed Astypalea færge billet prisgaranti

Bedste Astypalea færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Blue Star Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Astypalea.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Astypalea færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Astypalea færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Astypalea færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Astypalea Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Astypalea færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Astypalea til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Astypalea og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her