Ashford Eurostar tog

Ashford passager og bil Eurostar tog

Ashford passager træne billetpriserne, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for tog, der rejser fra Ashford til Paris, Bruxelles og Lille.

Sammenlign alle tilgængelige Ashford Eurostar billetpriser i realtid og bestille de billigst tilgængelige Ashford bil og passager Eurostar billetter rejser til og fra Ashford, Paris, Bruxelles og Lille med Eurostar tog online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Ashford Eurostar billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning
 

Ashford Eurostar toget
Billet priser & reservationer


Bog Ashford Eurostar toget billetter
med Eurostar for tog, der rejser fra Ashford til Paris, billet Bruxelles og Lille online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige Eurostar pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ashford passager eller bil Eurostar billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ashford Eurostar billet pris og booke din Eurostar billet sikkert online brug realtid Eurostar booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel på din destination, eller andre steder, til din Eurostar billet ved udfyldelsen din Eurostar billet reservation.

Mere om Ashford

Ashford International er en dedikeret udelukkende til Eurostar specialudviklede station ligger i Kent og bekvemt for dem, der bor i sydøst herunder Sussex, Essex, Hampshire og Surrey.

Ashford International  serveres ved talrige jernbaneforbindelser fra hele Kent og Sussex, og der er en forbindelsesstrækninger subway mellem hovedlinjen stationen og Eurostar terminal.

For dem, der rejser i bil, der er fremragende forbindelser via M20 og M25 og stationen er ca. 10 minutters kørsel fra Junction 10 off M20.Eurostar terminal har plads til op til 2000 biler.Parkering omkostninger £1 i op til 1 time / £4.50 i op til 5 timer / £11.50 i 24 timer og er skal betales paa terminalen før han vendte tilbage til din bil.

VedAshford Du kan kontrollere de smukke steder som bøg Domstolen haver & te værelser, Challock, Kent UK.Der er næsten 900 kirker i Ashford byen som er blanding af små og store kirker herunder katedraler.

Ashford Eurostar tog

Nestling i hjertet af Kent, er Ashford en af landets hurtigste voksende byer i England. Med transporttider fra London med jernbane administrerer nu mindre end 40 minutter og Europas byer inden timer via Eurostar, Ashford stadig at bevare sin landdistrikterne appel.

Ashford  i midten af Kent, og var en af de første byer i Kent, der drastisk ændret til en veludviklet by med moderne standarder.Ashford International blev åbnet på 28 februar 1996 og første drives togene fra Frankrig om afslutning ved Waterloo, London.Nu afslutte tog på St Pancras International i London.Byen har også en lufthavn med regelmæssige flyvninger til Frankrig.

Eurostar højhastighedstog kører fra Paris (Gare du Nord), Lille (Europe), stoppe Calais (Fréthun) og Bruxelles (Zuid-Midi) i Ashford International station.Passagerer, der rejser ved Eurostar til Det Forenede Kongerige fra Paris (Gare du Nord), underkastes Lille (Europa), Calais (Fréthun) og Bruxelles (Zuid-Midi) stationer UK passport-id kort kontrol i Frankrig/Belgien før bording og ikke ved ankomsten i Det Forenede Kongerige.UK passport kontrollen finde sted efter den franske/belgiske passport-id kort udrejsekontrol på stationerne.Imidlertid ske UK toldkontrollen ved ankomsten i Det Forenede Kongerige.

Passagerer, der rejser til Frankrig/Belgien fra Ashford International gå igennem fransk pas/identitet kortet kontrol på stationen før bording toget, mens selektiv toldkontrollen finder sted ved ankomsten i Frankrig/Belgien efter startafgifter.

Ashford International serveres også ved indenlandske togene fra adskillige store London stationer (se nedenfor). Ashford International station blev genåbnet på 28 februar 1996 og første drives internationale tog afgår fra Waterloo, London.Stationen blev det første stop i England på linket Kanaltunnellen jernbane, sikrer, at tog kæde fra Det Forenede Kongerige direkte til Frankrig og Belgien via Kanaltunnelen.

I 2007 blev en ny højhastighedstog linje installeret på Ashford International kaldes høj hastighed 1.Alle internationale tog nu afvige fra St Pancras International railway station i London, som blev genåbnet i 2007 at erstatte alle tjenester, der tidligere opererer fra Waterloo, London.I 2009 forbedret Ashford International train station yderligere sine indenlandske toget tjenester med lanceringen af Storbritanniens første indenlandske højhastighedstog til St Pancras International, London og Ebbsfleet International, Kent.

I 2007 St Pancras International genåbnet og erstattes alle tjenester, der tidligere opererer fra Waterloo, London.Tog køre hver time direkte fra St Pancras International via Ebbsfleet International og Ashford internationale stationer, opererer hyppige togtrafik til Bruxelles, Calais, Paris, Disneyland Paris, Moutiers, Avignon, Lille og Bourg St Maurice.

Det menes, at Ashford stammer fra en oprindelige afregning etableret omkring 893AD, som blev stort nok til at have en omtale i bogen doomsday, vises med en kirke og to mills under navnet "Essetesford" i 1086.Ashford officielt blev en købstad i 1243 og ved 1600 var steget for at blive et vigtigt marked town, primært til husdyr.

 


Bedst rådighed Ashford Eurostar billet prisgaranti

Bedste Ashford Eurostar toget billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde dig altid vores lavest tilgængelige Eurostar passager tog billetprisen til og fra Ashford.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Ashford Eurostar billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ashford Eurostar billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.At reservere Ashford bil og passager Eurostar billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ashford Eurostar tog customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk Du er i stand til at opnå levende Ashford Eurostar billetpriser, kontrollere tilgængelighed og bog bil og passager Eurostar billetter til og fra Ashford til vores lavest tilgængelige billet pris.

Eurostar Trainto.co.uk er en del af verdens største online Eurostar billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske Eurostar operatører herunder til Ashford og over 1.200 andre Eurostar ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her