Arrecife færger

Arrecife passagerskibe og færger

Arrecife passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Arrecife Sta Cruz de la Palma, Sta Cruz de Tenerife, Cadiz, Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas og Puerto Rosario.

Sammenlign alle tilgængelige Arrecife færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Arrecife bilen og passager færgen sejler til og fra Arrecife, Sta Cruz de la Palma, Sta Cruz de Tenerife, Cadiz, Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas og Puerto Rosario med Acciona billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Arrecife færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Arrecife færge
Billet priser & reservationer


Bog Arrecife færge billetter
med Acciona færger, der sejler fra Arrecife til Sta Cruz de la Palma, Sta Cruz de Tenerife, Cadiz, Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas og Puerto Rosario online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Arrecife passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Arrecife færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Arrecife

Arrecife har været hovedstad i Tenerife siden 1852 når vækst i betydningen i sin havn førte til erstatning af den tidligere indre vandveje kapital Teguise.Det ligger på østkysten af øen og er hjem for halvdelen af Tenerifes befolkning.

Arrecife er hjem til omkring halvdelen øens indbyggere, med et indbyggertal på nogle 45.000 og praler shopping galore, strande, parker, promenader, natteliv og alle de urbane ledsager hustle og bustle.

Byen var engang, temmelig optimistisk beskrevet som 'The Venedig af Atlanten'. Dette flatters til at bedrage imidlertid som Arrecife tilbyder lidt klassisk koloniale arkitektur, pyt gondoliers eller vandveje.I dele, er byen er faktisk stadig en smule ned på hæl.

Arrecife er en pulserende, kosmopolitisk by fuld af kultur og historie beliggende lidt centrale Lanzarote.Navnet stammer fra spanske til reef og henviser til de vulkanske klippeformationer, der ligger ud til havet og beskytte den maleriske harbour.

Arrecife Ferry Port
Historie

I omgivelser i San Gines, blev en oprindelige befolkning etableret.Under konstant pirat angrebene, et fort blev rejst der, efter at blive brændt, blev genopbygget som El Castillo de San Gabriel.

I 1630 konstrueret erhvervsdrivende, Francisco Garcia Santellas, hermitage på San Gines, nu konverteres til den Sogn Kirke af San Gines, hvor man kan beundre de salt tæpper, the islanders laves til festivalen for El Corpus.

Arrecife dannet som en by ved begyndelsen af 1800 århundreder, når kapitalen af øen bestået fra at være Teguise til Arrecife på grund af handelen med la barrilla (bruges i produktionen af soap) og Cochenille (værdifulde naturligt farvestof) og sin fiskerflåde feltrækkerne.Den første kommercielle port blev bygget i 1908.

Dens festivaler er de vigtigste som de er den ældste - San Ginés i August involverer populær musik, sejler konkurrencer

Piratical fortid
I århundreder, Arrecife (eller Puerto de Arrecife som det var oprindeligt kendt) var den vigtigste havn gateway til øen på grund af dets nærhed til antikke kapital Teguise og dens naturlige dybt vand harbour på Los Marmoles — nu hjem til byens færge og containerhavne.

Gennem århundreder 17th og 1700 havnene i de Kanariske Øer i almindelighed og Lanzarote navnlig var plaget af pirat angreb og Arrecife var raidede regelmæssigt.

Teguise — Antikke kapital
Teguise, nogle 10 km fra kysten var strategisk bedre rustet til at håndtere denne trussel og udføres titlen på hovedstad af øen for nogle 450 år.

Det var kun i 1852, som voksede betydningen af maritime handel, at denne titel noget modvilligt blev overgivet til Arrecife.

Største flåde på de Kanariske Øer
I dag, port husene den største fiskerflåde i de Kanariske Øer og arven fra disse pirat togter kan stadig ses i de to imponerende slotte, at stå vagt over Arrecifes naturlige harbour.

Arrecife Town

Arrecife er en travle by ved både dag og nat.Dets dybt vand harbour Los Marmoles, en gang det eneste domæne af fiskerflåden, er nu også hjem til en meget travl færge og container port.De befæstede slotte blev bygget ved havnen at beskytte indbyggere fra de gentagne angreb af pirater.El Castillo de San Gabriel huser nu et arkæologisk museum.Vandre rundt fiskeri havnen natten og smag atmosfæren af den gamle fiskere huse, som er belyst efter mørkets frembrud.

De smalle gader i det gamle kvarter med deres små firkanter og pavement cafeer bevarer nogle af charmen fra forgangen dage.Den smukke kirke i San Gines med dens Klokketårnet ligger i det gamle kvartal.

Mørk gylden stranden, El Reducto, hylder forsigtigt i havet.Det må imidlertid erindres, at det er i Atlanterhavet, og der kan være stærk strøm.Svømmere bør svømme parallelt til stranden og ikke ud til havet.Et koralrev temmelig tæt på kysten tiltrækker mange dykkere.

Der er nu en meget smart asfalterede og anlagt promenade langs stranden tilbyder skraverede hviletid steder og forfriskninger.

Arrecife har fremragende shoppingmuligheder og en bred vifte af restauranter, cateringvirksomheder for de fleste smag.

Lanzarote er et sted for outstanding natural beauty med ekstreme sceneri.En udflugt til nationalpark Timanfaya med dets enorme vulkansk kratere og skarp Månens landskab bør ikke blive savnet.En anden meget populær attraktion er Los Verdes grotter med deres belyst huler og underjordiske sø.

Arrecife natteliv

At være en temmelig store by, har Arrecife aften underholdning til passer alle.Der er livlig natklubber, barer og diskoteker dem, der ønsker kan part gennem natten.Der er også mange rolige restauranter hvor feriegæster kan nyde et måltid og en flaske vin i en intim atmosfære.

Arrecife Shopping

En af attraktioner af shoppe i de Kanariske Øer er, at varer er næsten skattefrit og Arrecife har en fremragende indkøbscenter.Hovedgaden, Castillo y Leon, har en lang række designerbutikker og specialiserede butikker.Parfume, alkohol, cigaretter, kameraer og elektroniske varer er alle betydeligt billigere.Søndag markedet på Teguise har hundredvis af båse og gade entertainere.Det forekommer, at det meste af øen tage turistbusser til den gamle hovedstad at nyde vandrer brostensbelagte gader på udkig efter tilbud og ferie souvenirs.

Arrecife spise

Der er et stort antal søjler, pavement cafeer og værtshuse betjener en lang række fødevarer catering for de fleste smag.Arrecife er også godt udrustet med fine restauranter giver internationalt køkken samt fremragende fisk restauranter tjener traditionelle Kanariske menuer.

Castillo San Gabriel
Den mest let synlig af disse er Castillo San Gabriel, datering fra 1590 og nu hjem til et museum dedikeret til Arrecife historie.

Castillo San Jose
På de ydre rand af Arrecife ved Puerto Marmoles ligger Castillo San Jose, som blev oprindeligt bygget til at slå tilbage pirater og afbøde fattigdom på øen i kølvandet på de store vulkanudbrud af 1730's.Som følge heraf blev det kendt lokalt som Fort sult.

Museum of International Samtidskunst
Ironisk nok, The Castillo stadig påfyldning maver i dag, som det nu huser en stilfuld restaurant, designet af Cesar Manrique samt øerne lille, men prestigefyldte Museum of International og Samtidskunst.

 


Bedst rådighed Arrecife færge billet prisgaranti

Bedste Arrecife færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Acciona passager og bil-færger billetprisen til og fra Arrecife.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Arrecife færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Arrecife færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Arrecife færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Arrecife Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Arrecife færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Arrecife på vores laveste tilgængelige billet pris.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Arrecife og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her