Armadale Ferries

Armadale passager- og færger

Armadale passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Armadale til Mallaig.

Sammenlign alle tilgængelige Armadale færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Armadale bilen og passager færgen sejler til og fra Armadale, Mallaig med Calledonian MacBrayne (Calmac) færger færger online instant bekræftelse med billetter.

 

Sammenlign bog og betale mindre for Armadale færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Armadale færge
Billet priser & reservationer


Bog Armadale færge billetter
færge billet pris med Calledonian MacBrayne (Calmac) færger færger, der sejler fra Armadale til Mallaig online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Armadale passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Armadale færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Armadale

Armadale er en by i Landkreis West Lothian i central Scotland.Armadale, tidligere kendt som Barbauchlaw, er en ex-minedrift by, som er også kendt for sin mursten fremstillingsvirksomhed.Det er opkaldt efter Armadale i Sutherland, denne ejendom er ejet af Sir William Honeyman, som senere erhvervet jord Barbauchlaw.

Byen har et stort antal forskellige offentlige steder.Der er ni offentlige barer i byen - Coppies Bar, The Corrie, Tap så den Brae, The Cavalier, The Bucks Head Tavern, The Highlander, The Snooker Club (Krossbar), The Regal og The Goth, som giver byen uret forrest i bygningen.Der findes lokale butikker ligesom Coia's Sweet Shop, Coias fisk og Chip shop, John Dewar og sønner slagtere og meget mere.

Armadale er Skyes bagdør.Det er her, at færgen fra Mallaig ankommer, leverer besøgende med spændende alternativ til Skye broen eller Glenelg færgen: og én, der holder levende romantik besøge hvad der ubestrideligt er fortsat en ø.

Armadale Ferry Terminal

Der er en fristelse for dem ankommer med færge ved Armadale simpelthen drev væk fra skibet og prøv på en gang, at gøre mest muligt ud af de forbedrede veje forbinder Armadale med resten af Skye.Dem, der savner således en hel del om tilbud i denne lidet kendte hjørne af øen.For det første er Armadale ikke i slutningen af det står på halvøen.At tage en venstre drejning hvor hovedvejen fra ferry terminal endevindingerne højre til parallelle kysten tager du vej enkelt spor i landsbyen Ardvasar: og derefter langt ud langs vejen til Aird af Sleat, som tilbyder nogle af de mest fantastiske visninger i Skotland.

Armadale selve vokset ud over færgen terminal, første fokuseret udvikling her.Nord for terminal færgen er Armadale Bay, hjem til de aktive fortøjningsplads Skye yachts med deres yacht charter og Bådebyggeri services.Deres base af operationer er den gamle sten Mole på den nordlige side af bugten.Armadale Bay er også hjem for en respektabel strand ved lavvande igen med udestående visninger.I mellemtiden Armadale pier er hjem for Sea.fari's hval og delfin spotting trips.

For dem, spilde lidt tid her, er det værd at vide om "The udgyde". Denne lille café tæt på landward slutningen af Mole tilbyder en overraskende bred vifte af god mad og drikke: plus fremragende ice cremer.Mindre umiddelbare behov er taget hensyn til ved Ragamuffin, en tøj og gave shop på kysten nær terminalen, og ved Bay Pottery.Er Skyelark, sælge en række kunst, håndværk og gaver i nærheden.Skyelark også hjem til grumpygeorge fotografering, tilbyder fantastiske landskaber udskrives på lærred.Passerer nærliggende krydset med side vej til Ardvasar bringer dig til Armadales Fællesskab køre tankstation, også hjem til turist Information Centre, og den forholdsvis små beløb af boliger i landsbyen.

Rejse ud over landsbyen selv og du finde dig selv passerer din venstre en bygning med et castellated tårn, blev oprindeligt bygget som stalde til Armadale slot, og som nu tjener som en restaurant og shop til klan Donald centret hvid.Klan Donald centret er Skyes bedste besøgende attraktion og består af to hovedelementer ud over de indlysende fra hovedvejen gamle staldbygninger.Armadale Slotshave er 40 acres af haver omkring ruinerne af Armadale slot.Inden for haverne er det storslåede Museum Isles, formål bygget i 2002 og størrelse-til-størrelse bedste museet i Skotland.

Road out of Armadale kommer som en reel overraskelse for dem, der ikke har besøgt i et stykke tid.Den indviklede enkelte spor vej, der bruges til at klamre sig til shoreline er gået, erstattet af en høj kvalitet twin sporet vej bygget til sin første mile på landjorden regenereret fra havet.

Mile halvandet nord øst for Armadale er små bilæggelse af Ostaig, nær krydset med mindre vejen til Tarskavaig.Siden 1973 har været hjem for Sabhal Mòr Ostaig, "et ekspertisecenter for udvikling og forbedring af de gæliske sprog, kultur og arv". Dette var Invention af Sir Iain Noble, ejer af Isloeornsay boet der dækker meget af den Sleat halvø.

Sent i 1990 ' erne udvidet det betydeligt for at medtage en ny campus i en fantastiske beliggenhed med udsigt over Øresund Sleat.Aktuelle studentertal er omkring 100 på heltidsbasis kurser, omkring 160 på fjernundervisning kurser og op til 900, hvem indskrive mig på korte kurser hvert år.

 


Bedst rådighed Armadale færge billet prisgaranti

Bedste Armadale færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Calledonian MacBrayne (Calmac) færger passager og bil-færger billetprisen til og fra Armadale.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Armadale færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Armadale færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Armadale færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Armadale Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Armadale færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Armadale til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Armadale og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her