Argostoli Ferries

Argostoli passager- og færger

Argostoli passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Argostoli til Killini.

Sammenlign alle tilgængelige Argostoli færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Argostoli bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Argostoli, Killini med Ioniske Ferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Argostoli færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Argostoli færge
Billet priser & reservationer


Bog Argostoli færge billetter
færge billet pris med Ioniske Ferries færger, der sejler fra Argostoli til Killini online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Argostoli passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Argostoli færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Argostoli

Hovedstaden i Kefalonia, Argostoli er en travl arbejder port besøges af turister færger, sejlbåde og fragt skibe så snart sæsonen begynder.Det er på en halvø, omgivet af træbevoksede bjerge og en ideel base hvorfra at udforske øens østkyst.

Opholder sig i Argostoli kan give dig følelsen af bor i byen i stedet for at blive en turist.Der er en meget attraktiv brostensbelagte promenade fringed med palmetræer langs havnen i Argostoli.

Her kan du se de lokale fiskere at bringe i deres fangst i de tidlige morgentimer, og om aftenen er dette en favorit sted at slentre.

Hvor the promenade slutter findes et permanent vegetabilske marked af lokale produkter og en udvælgelse af caféer og små taverns, som er ideelle til en ouzou og nogle mezes.

Argostoli Ferry Port
Historie

Argostoli er den største af Kefalonia landsbyerne med en befolkning på 14.000 indbyggere.Det er hovedstaden og den største havn af øen.
Denne lille by har været kapital af øen siden 1757 og er placeret i centrum af øens sydlige del.

Argostoli stående på den yderste ende af bugten af samme navn som er omgivet af bjerge og søfartsby skove.Venetianske bygninger bruges til at stå i by, men blev ødelagt sammen med hele Argostoli og næsten alle andre byer og landsbyer af øen fra stærke jordskælvet i 1953.

Byen er blevet genopbygget siden da med hjælp fra den græske regering, men i modsætning til til hovedstad i Zakynthos, ingen har gjort en indsats til at opretholde den traditionelle arkitektur og lokale farve.

En stenbro 650 meter lange kaldet Drapano broen står ved indgangen til hovedstaden, i midten en lille pyramide kaldet "Colona" (kolonne) stående, dedikeret til Charles de Bosset, som byggede broen.

Den moderne og kosmopolitisk by Argostoli er meget travlt og har mange interessante funktioner og aktiviteter til at tilbyde.Det har en attraktive kystområder vej promenade som er bordede af palmetræer og smukt brolagt med farverige småsten fra havet.Vejen slutter ved den lille færge kajplads hvor bådene afviger til byen Lixouri hver en halv time og hvor lidt fiskerbåde fortøjningssystemer.

Argostoli Town 

Byen kaldes Plateia Valianou centrale kvadrat er et stort og behagelig kvadrat, som er bordede ved mange restauranter, caféer og barer.Under aftener i sommeren får kvadrat virkelig overfyldt, fordi det er det sted, hvor locals gå til deres traditionelle aften gåtur.Det er ikke desto mindre meget interessant og sjovt at observere Kefalonian måde at liv.

Fodgængere Lithostroto gaden (Cobbled Street) er den kommercielle gade af kapital og er fuld af butikker.Der kan én beundre den smukke kirken Saint Spyridon og interessant ur tårnet Campana Square.

I Argostoli en kan også besøge finder det arkæologiske Museum i Kefalonia, som huser interessant arkæologiske fra Mycenaean, den hellenistiske og romerske perioder; samlingerne indeholder mønter, sværd, skulpturer og keramik fra disse forskellige perioder.

En anden værd-besøge museet er Korgialenios historie og Folklore Museum, som er opstaldet i stueetagen af biblioteket Korgialenian; Det består i en rekonstituering af et traditionelt 1800-tallet Kefalonian hus og fremviser en rig samling af øens fotografier.

At pålægge biblioteket af kapitalen holder 50.000 bøger og gamle håndskrifter, blandt hvilke nogle meget sjældne.Er den smukke teater af Kefalos, der betragtes som en af de bedste teatre i Grækenland i nærheden biblioteket.

Fyr Saint Theodore er placeret et par kilometer fra Argostoli og blev bygget af den britiske guvernør Napier; Det kaldes lokalt "Fanari" (fyr) og består i en lille runde bygning med hvid Dorisk kolonner.Denne smukke fyr, det er en af varemærker tilhørende Kefalonia.

Samisk er den nærmeste beach resort til hovedstaden, kun et par kilometer herfra.Det er meget populære og tilbyder vidunderlige strande, der har fået tildelt med det blå flaget.På dette område vil besøgende finde forskellige opholdsrum, nice taverns, livlig barer og en bred vifte af butikker.

 


Bedst rådighed Argostoli færge billet prisgaranti

Bedste Argostoli færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Ioniske Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Argostoli.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Argostoli færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Argostoli færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Argostoli færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Argostoli Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Argostoli færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Argostoli til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Argostoli og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her