Ardrossan Ferries

Ardrossan passager- og færger

Ardrossan passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Ardrossan til Brodick.

Sammenlign alle tilgængelige Ardrossan færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Ardrossan bilen og passager færgen sejler til og fra Ardrossan, Brodick med Caledonian MacBrayne (Calmac) færger færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Ardrossan færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ardrossan færge
Billet priser & reservationer


Bog Ardrossan færge billetter
færge billet pris med Caledonian MacBrayne (Calmac) færger færger, der sejler fra Ardrossan til Brodick online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ardrossan passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ardrossan færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Ardrossan

Ardrossan er en by på North Ayrshire kysten i syd-vestlige Skotland.Navnet "Ardrossan" beskriver dens fysiske holdning — 'ard' fra de gæliske àird betyder upløjet, 'ros' et forbjerg og diminutivformer suffikset» en- ' - upløjet af den lille forbjerg.

En regelmæssig færge tjeneste fra Ardrossan til Brodick på Isle Arran har kørt siden 1834.I dag, afviger en færge til Brodick hver to timer og 45 minutter Monday–Saturday med hver turs varighed 55 minutter.

I den tidligere Ardrossan løb også regelmæssige færgedrift til Belfast og Isle of Man.Belfast Kør var drives af Burns & Laird linjen med den sidste planlagte tjeneste i 1976.Sidste skibet at sejle denne rute var den MV løve, som stadig er de største bilfærge at operere fra Ardrossan.Isle of Man køre blev drevet af Isle of Man Steam Packet Company i løbet af sommeren feriesæsonen.Caledonian MacBrayne eksperimenterede senere med et mindre fartøj til Isle of Man for et par sæsoner, som løb én tilbagesendelse tjeneste pr. uge.

Ardrossan færge havn og Marina

Ardrossan  står på et klippefyldt forbjerg fremspringende to tredjedele af 11⁄2 km ind i Firth of Clyde fra kysten mod North Ayrshire, defineret af North Bay mod nord og South Bay til sydøst.Ardrossan deler South Bay med sin meget tæt nabo Saltcoats.Moderne Ardrossan og Saltcoats joinforbindes effektivt, og det det tvivlsomt, at den gennemsnitlige besøgende ville kunne fortælle hvor én slutter, og den anden begynder.

I det første årti af det nye årtusinde Ardrossan har gjort en enorm mængde at forvandle sig til bedst: sandsynligvis så meget som, eller mere end andre tilsvarende skotske by.Et besøg i 2001 fandt en by, som meget klart havde set bedre dage.Kørsel gennem Ardrossan til terminalen for Arran færge venstre et overvældende indtryk af forladte steder og forladte bygninger.

Kernen i ændring har været udviklingen omkring Clyde Marina.Dette fandtes i 2001, men har siden samledes dynamik og vundet en "kritisk masse", det betyder det forekommer ikke længere et isoleret udvikling på kanten af den virkelige Ardrossan.Overlevende ældre bygninger har tendens til at have fundet nye anvendelser, dock bygningen nu bruges som en italiensk restaurant.

I mellemtiden byens centrum har spruced sig selv og nu søger friske og attraktive.Selv tilføjelsen af et nyt supermarked på et gammelt kystnære websted har hjulpet åbne op for byen og flytte det frem.Ja, det er sandt, at der er stadig lejlighedsvis forladte bygninger såsom den gamle politistation ved siden af vejen fra byens centrum til færgen terminalen.Forskellen er, at i 2009 var nødvendigt at gå og lede efter dem: tilbage i 2001 var de dominerende tema, på mange måder defineret Ardrossan for passerer rejsende.

Samt marina og attraktive nye kabinettet, der omgiver Ardrossans store gamle harbour, rejsende ved hjælp af færgen til Isle Arran drage fordel af en store og lyse terminal bygget af operatører Calmac i 2001.I mellemtiden fortsætter den sydlige ende af byen, altid i fokus for fritid siden af Ardrossans karakter og i 2001, absolut den ferieønsker ende af byen, overbringe en rolig luft af gentility som en attraktiv baggrund for de mange Campaign, der finde stranden ved South Bay så uimodståelig.

Oprindelsen til Ardrossan dato tilbage til bygningen i omkring 1140 af et slot på slot Hill, som stiger over forbjerg, som byen bygget centrum.Ardrossan slottet blev udvidet og smeltet ved en række lejligheder, især i årene efter 1449.Det faldt betegnelser i anden halvdel af 1500-tallet, dog og i 1654 blev i vid udstrækning demonteret af tropper fra Cromwell's army of besættelse så stenen kunne genbruges i opbygningen af deres citadellet i Ayr.

Sammenlignet med nabolandet Saltcoats, var Ardrossan en sen udvikler.En skole blev bygget i slutningen af 1600-tallet, men byen kun virkelig tog fart efter bade og andre resort faciliteter blev bygget i starten af 1800-tallet.I 1820 var dette ledsaget af en stor og voksende port.Dette havde været oprindeligt tænkt til at tjene Glasgow ved hjælp af en kanal, men dette blev opgivet efter halvdelen af det var blevet bygget, da det stod klart at opmudring af floden Clyde ville tillade Glasgow skal forkyndes meget bedre ved nye havne på selve floden.

Harbour udvikling blev støttet af tidlige jernbaneforbindelser, og ved tidlig 1900 kaster motoren ved Ardrossan, blev basen for over 50 lokomotiver.I første halvdel af 1800-tallet blev byen en travl anløbshavn for de mange dampapparater som besejlet i Firth of Clyde farvande til.

Ardrossan blev også hjem til en række skibsværfter.Fra så tidligt som i 1848, Barr & Shearer bygge fartøjer her, og dette var en industri, som fortsatte med at fungere indtil relativt nylig gange.Den sidste transporterende skibsbygger i Ardrossan var McCrindle skibsbygning Limited.De startede i Ardrossan i 1976, tilsyneladende at overtage lokaler og "yard nummer" sekvensen af Ardrossan-skibsværftet, som havde opereret fra 1906 til 1964.Vi har set det foreslået at skibsbygningsindustrien i Ardrossan ophørt i 1970 eller firserne.McCrindles færdige faktisk deres sidste fartøj, Peterhead baseret trawler Spes Melior V, i 1990.

Blandt andre skibe de færdige var færgen Maid af Glencoul, som fra 1976 forbundet Kylesku og Kylestome indtil åbningen af Kylesku broen i 1984.Derefter gik hun at tjene som backup fartøjet for Corran færgen.I 1986 afsluttet de også Strathpeffer Rose, som stadig fungerer som en sæsonbestemt færge mellem Strathpeffer og Nigg.To andre fartøjer bygget af McCrindles kan også stadig bruges af den almindelige rejsende: i 1984 de bygget Renfrew Rose og den Clydebank svane at tjene på ruten færge på tværs af Clyde mellem Renfrew og Clydebank.

 


Bedst rådighed Ardrossan færge billet prisgaranti

Bedste Ardrossan færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Caledonian MacBrayne (Calmac) færger passager og bil-færger billetprisen til og fra Ardrossan.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Ardrossan færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ardrossan færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Ardrossan færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ardrossan Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Ardrossan færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Ardrossan til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Ardrossan og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her