Arbatax færger

Arbatax passagerskibe og færger

Arbatax passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Arbatax til Cagliari, Civitavecchia, Genova og Olbia.

Sammenlign alle tilgængelige Arbatax færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Arbatax bilen og passager færgen sejler til og fra Arbatax, Cagliari, Civitavecchia, Genova og Olbia med Tirrenia færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Arbatax færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Arbatax færge
Billet priser & reservationer


Bog Arbatax færge billetter
med Tirrenia færger, der sejler fra Arbatax til Cagliari, Civitavecchia, Genova og Olbia online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Arbatax passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Arbatax færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Arbatax

Arbatax er en lille havn i regionen Ogliastra.Centret i denne lille by stigninger i bunden af Kap Bellavista – område beriget med grøn-farvet Middelhavsområdet krat og berømt for de karakteristiske røde klipper og masser af porphyritic granit beliggende nær havnen.

En sand eksplosion af farver finder sted i foråret med kontrast i klipperne af upløjet og reef, strandens hvide sand og geleagtig farvande.

En naturlig ramme til dette er panorama af de omkringliggende bjerge, den højeste på øen.Ved siden af harbour stigninger er et tårn fra seventeenth-century mens til højre et prophyry stenbrud.

På havet, silhuet af den berømte porphyritic reef, kendt som "røde sten" fra Arbatax .

Arbatax Ferry Port
Historie

Beliggende i den østlige kyst i den nordlige del af forbjerg af Capo Bellavista, ikke langt fra en nyligt genvundne zone, blev denne lille by bygget i nærheden lookout tower (XVI århundrede). 

Dette område, har som kan ses af det store antal Giants' Graves, Domus de Janas og nuraghi, været beboet siden forhistorie.Ved knytnæve det vedtaget i Pisa hænder, så det var erobret af Aragoneses, og endelig indarbejdet i Quirra County.

Arbatax, hvis papir fabrikker er meget berømt på Sardinien, og hvis havn, efter Olbias én, er bedre udstyret i kysten, er i dag del af commune de Tortolì. 

Dette område er meget interessant både for sin naturlige og arkæologiske aspekter.Omgivelser i Tortolì, ca. 5 km langt fra Arbatax, er fulde af nuraghi, domus de janas og tombe dei giganti (giants' grave) vidnede tilstedeværelsen af gamle civilisationer.Nord for Tortolì der er enslydende dammen, en af de mest abounding i fisk Sardinien, og meget rig på fuglelivet.

Landskabet her er især påfaldende, takket være de smukke klipper i rød porfyr, kendt som "Arbatax røde sten". Arbatax er endestation på den såkaldte grønne-tog, der går gennem højeste bjerge, og fra hvilket du kan nyde en vidunderlig udsigt.

Få kilometer langt fra havet, er der landsby Barì Sardo, med sin smukke strand, hvor et stort kystnære tårn (XVI-XVII. århundrede) står.Ca. 10 kilometer langt fra Barì Sardo ligger en ferie resort kaldet Marina di Gairo, mens nærliggende Jerzu der er en gruppe af kalkholdig tablelands opkaldt Tacchi di Jerzu (Jerzus hæle).

De vigtigste fester i byen er hovedsageligt religiøse, ligesom dem til ære for Saint Lucy, på maj 29/30th, af Saint Anne, der tager sted på juli 26th og San Salvatore, på September 10th.I den nær landsbyen Tortolì findes på juli 2nd, fest af Stella Maris.

Strande
Startende fra nord, nærliggende landsby Lotzorài, ca. 10 kilometer langt fra Arbatax, er beliggende Lotzorài Beach, efterfulgt af smukke Santa Maria Navarrese stranden.Omkring 4 km fra Tortolì kan du finde Orrì Beach, hvis sand er meget tynde, og hvis farvande er meget lavt; ikke langt fra her er beliggende den vidunderlige strand af er Scoglius Arrubius (rød Rocks), karakteriseret ved røde sten og småsten.

Bortset fra sin spanske watchtower og den spektakulære seascape på visning fra det rammende navngivne Capo Bellavista har Arbatax ikke mange alvorlige sightseeing.Det skal du til at forlade kysten.Sardiniens arkæologiske skatte er dens nuraghi - runde gravene, ofte grupperet i landsbyer af døde - et testamente til øens blomstrende bronzealder kultur.

Følget vil sidde udenfor disse gravene for dage, deres erindringer af the departed næring af magiske svampe.Tage en rettighed på Lido di Orrì vej ud af Arbataxs moderne særdirektiv Tortolì, et snabel-peger på Parco Archeologico di San Salvatore.Her, datoer granit Nuragh kendt som tomba dei giganti - giants' grav - fra om BC1500.

Hvor skal spise
Selvom du aldrig langt fra en grillet fisk i Arbatax, mangler stadig virkelig fremragende underholdningssteder.Ned i den moderne lavere by, Tortolì, Da Lenin (via San Gemiliano 19; 0039 0782 624422; lukket Sun) - Ja, ejerens revolutionære forældre virkelig kalde ham Lenin Mura - tilbyder en menu baseret på de friskeste af havet fødevarer og lokale grøntsager.

Counter-intuitively, sand sardinske køkken er slet ikke trannet, men trækker på sejlbare kødfulde traditioner.Det er en 13-mile trek vest fra Arbatax til hamlet af Villanova Strisaili hvor agriturismo (gård ferie) etablering S'Orroali Manna (0039 0782 30067; altid åben, reservations væsentlige) serverer succulent stege svin, Startside-cured skinke og brød, pasta og lækre desserter, der er alle gjort i de lokaler, herunder sebadas (wienerbrød fyldt med ost). Der er også et par enkle værelser til leje.

 


Bedst rådighed Arbatax færge billet prisgaranti

Bedste Arbatax færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Tirrenia passager og bil-færger billetprisen til og fra Arbatax.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Arbatax færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Arbatax færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Arbatax færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Arbatax Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Arbatax færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Arbatax til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Arbatax og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her