Antikythira Ferries

Antikythira passager- og færger

Antikythira passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Antikythira til Gytheion, Kissamos, Kithira og Piræus.

Sammenlign alle tilgængelige Antikythira færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Antikythira bilen og passager færgen sejler til og fra Antikythira, Gytheion, Kissamos, Kithira og Piræus med LANE Sea Lines billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Antikythira færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Antikythira færge
Billet priser & reservationer


Bog Antikythira færge billetter
med LANE Sea Lines færger, der sejler fra Antikythira til Gytheion, Kissamos, Kithira og Piræus online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Antikythira passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Antikythira færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Antikythira

Kithira Antikythira ø: Antikythira er en meget lille ø, der ligger sydøst for Kithira og hører til de Ioniske øer.

Denne lille ø har en lang historie, selv om i dag det er faldende.Antikythira har kun 110 indbyggere, der lever permanent på øen, og de fleste af dem er ældre.

I sommeren, landsbyen får livligere med turister eller indvandrere, der kommer på øen, men stadig dette tal overpass ikke 300 eller 400 mennesker.En jord masse af 20 sq.km.

Dens kyster er 24 km.Denne remote øen har ingen strand.Hovedstaden er Potamos.Det er ikke blot hovedstaden, det er den eneste bosættelse.Ved Potamos har antikke Aigilai vægge denne dato tilbage til den femte århundrede f.kr..

Antikythira Ferry Port
Historie

Spor af Minoan bosættelser er blevet fundet på øen og generelt dens forbindelse til Kreta er stærk hele Antikythira historie.Siden 300 B.C, havde øen været kontinuerligt ramt af pirat angreb, som ødelagde øen mange gange.Øen var re-inhabited i den romerske æra, og i 1204 A.D, stormænd overtog Antikythira og bygget en lille garnison for at styre naval passagen fra vest mod øst.Øen blev snart et fristed for græsk Revolutionists fra Kreta og Peloponnes, som kæmpede mod osmannerne.

Antikythira var efter det venetianske demokrati fald i 1797 forlod fuldautomatisk uden en regering.I 1815, blev den føjet til engelsk suverænitet.I 1864, sammen med de andre Ioniske øer, blev Antikythira del af Grækenland.Under anden verdenskrig, blev øen først kontrolleres af italienerne og derefter af tyskerne.Efter den græske borgerkrig og indtil 1964 modtog øen politiske flygtninge, hovedsagelig kommunister.I i 1960 ' erne og 1970 ', de fleste af dets indbyggere flyttede til Australien og Amerika i søgen efter et bedre liv, men stadig holde stærke forbindelser til deres fædreland.

Udvikling af øen startede i 1980 ' erne, hvor elektricitet blev installeret på øen og vand opbevaringssteder blev bygget.Havnen blev udvidet i slutningen af halvfemserne, og en lille husly til fiskerbåde blev bygget.Vejene er brolagt nu og en heliport tjener emerge situationer af indbyggerne.

Antikythira Town

I dag, baserer Antikythira sin økonomi på fiskeriet.Turisme ikke er udviklet endnu og kun et par værelser til leje kan findes.Den vigtigste afregningsdato er Potamos, hvor du kan også finde en politimand og en læge.Rundt omkring øen, vil du finde rart, små strande til at svømme, såsom Xeropotamos strand, tæt på som ligger den antikke befæstede by Kastro og resterne af templet Apollo.

Den mest kendte festival på Antikythira er navnet dag i Agios Myronas, på August 17th, som er skytshelgen for øen.Denne Antikythira er på sit højdepunkt og mange pilgrimme tide.Denne lille ø kan tilgås med båd fra Kithira i 2 timer, Gythion i den modsatte kyst Lakonía i 5 timer eller Kastelli, Crete i 4 timer.

Denne lille øen har én telefon, en skole med 6 elever, en læge, en politibetjent og et kloster.Der er en Kafenion og en Taverna, men ingen postkontor eller bank.Der er 10 værelser tilgængelige for turister.Rindende vand og toiletter er knappe.

Drikke og spisning
Fødevarer er begrænset her, men tilgængelig.Dette er ikke en ø for turister søger andet end isolation.

 


Bedst rådighed Antikythira færge billet prisgaranti

Bedste Antikythira færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige LANE Sea Lines passager og bil-færger billetprisen til og fra Antikythira.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Antikythira færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Antikythira færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere Antikythira færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Antikythira Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Antikythira færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Antikythira til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Antikythira og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her