Andros færger

Andros passagerskibe og færger

Andros passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Andros til Mykonos, Rafina, Syros og Tinos.

Sammenlign alle tilgængelige Andros ferry billetpriserne i realtid og bog billigst tilgængelige Andros bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Andros, Mykonos, Rafina, Syros og Tinos med Agoudimos linjer, Blue Star Ferries, Kykladerne hurtig færger eller Anek Lines færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Andros færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Andros færge
Billet priser & reservationer


Bog Andros færge billetter
med Agoudimos linjer, Blue Star Ferries, Kykladerne hurtig færger eller Anek Lines færger, der sejler fra Andros til Mykonos, Rafina, Syros og Tinos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du til dine valgte Andros passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjstypen er alt, du skal betale, og det er et løfte.

At opnå en Andros færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Andros

Andros er den nordligste og næststørste ø i Kykladerne efter Naxos.Dets størrelse er 374 kvadratkilometer, med en længde på 39.8 km og en bredde på 16,7 kilometer på dens bredeste.

Der er ca. 110 kilometer kyststrækning.Terrænet er bjergrig, men de habited områder er forholdsvis jævn.Øen er inddelt i fem regioner ved fire bjergrige masser.

Andros er en ø, der har nok turisme at være ganske godt organiseret, men ikke på så meget, at det har bliver også kommercialiseret.

En temmelig grønne ø i Kykladerne, Andros tilbyder nogle virkelig rart strande, smukke landsbyer og en rolig og afslappet atmosfære.Det er den næststørste ø blandt Kykladerne, og dets høje bjerge og dybe dale gøre uforglemmeligt indtryk.

Selvom ikke en part ø, natteliv her er helt varieret og dem, der elsker fiskeri, sejlads og Snorkling vil helt sikkert finde deres paradis.

Andros færger
Historie

ANDROS island er en af de centrale Cyclades gruppe af græske ferie øer.Andros er stor ø og et populært valg til weekending dem.Andros har et tegn alle sine egne - Hvis en smule endimensional, sorten ikke er øen 's lange passer.Andros øen har et enkelt turist feriested på Batsi og en temmelig humdrum kapital ved Hora.Øen, har imidlertid sine gode punkter.Naturlige fjedre give anledning til frodige grønne dale mellem majestætiske bjergtoppe og Andros øens strande kan være spektakulære hvis remote.

Andros har et omfattende netværk af æsel stier kryds og tværs indenrigsminister, gør øen en ideel destination for vandrere.Selvom nogle af de walking stier kan være choled med krat og tjørn, er mange af dem med rimelighed godt vedligeholdt.Andros er også nemt at nå fra fastland.Færger udgiftsområde for ferie, Mykonos og Naxos Rafina hver dag og Andros er normalt deres første anløbshavn.

Men forvent ikke masser af den sædvanlige græsk ø venlighed på øen Andros.Indfødte er en dyster, monosyllabic masse og nogle af landsbyerne kan ca som chummy som en walisisk landsby på våd onsdag.Andros er helt anderledes end alle andre øer i Kykladerne.Er med sine høje og craggy bjerge, dybe, grøn og frugtbare Dale, sin rigelige rindende vand, plateauer, terrasseret studiesteder, stejle kyster og de mange store og små gyldne sandstrande, et konstant kontraster og overraskelser.

Dets perfekte blide spadseretur, Vandreture eller kørsel og inden for et par kilometer landskab omgivelserne ændre sig dramatisk.Et øjeblik du befinder dig i en tør, lille forblæste område og næste i en skov af pines eller et træ kastanje, fly og egetræer med lyden af rindende vand babbling over dens stony flodleje.Du kan flytte fra den sunbaked sandstrand med klare mousserende blå hav af kysten til grønne og fertile dalen eller frodige slugten, der er rige med vegetation og flora.

Fire små floder krydser øen fra vest til øst.Disse floder, og bjergene, er skønheder af Andros.I modsætning til mange græske øer flow de fodres året rundt bjerg toppe.Floden Arnipotamos løber sammen bay Lefka, floden Achla, som flyder ind i bugten Achla, floden Megalos Potamos løber ind i Paraporti strand i Hora og Dipotamata floden løber ind i bugten Syneti.

Ud over disse floder er der omkring syv-streams, som også flow kontinuerligt alle år.Dette gør alt elleve vandveje, som næsten alle forme små akvatiske områder på udmundinger, med rige plantevækst og bemærkelsesværdige akvatiske fauna.

Andros Town

I Andros' kapital, Chora, er der et museum om øens skibsbygning gennem gange.Der er også et arkæologisk museum med artefakter fra mange perioder i historie.Sariza brøndene er naturlige brønde, hvor du kan drikke at vand lige ud af dem.Meget af flaskevand på Andros kommer herfra.Andros eller Hora, er som det kaldes lokalt, hovedstad for øen og ud over enhver udfordring, den bedste by.

Midten af aldre stil huse, neo-klassisk og ø-typen dem, ud over de smalle stræder, museer og strandene, er de vigtigste attraktioner for alle besøgende.Er Messaria, middelalderlige centrum af øen, med Taxiarchis Michail, en vigtig byzantinsk kirke bygget i 1158 tæt ved Hora.

Menites er en alle-grøn landsby med masser af farvande, haver og store fly-træer.Stenies vil imponere dem, da det er en af de smukkeste landsbyer af øen have dejlige palæer.Højere ovenfor ligger Apikia, velkendte takket Sariza naturlige foråret og Pithara samt et økosystem af stor naturlige skønhed med søer og vandfald.

I den nordlige del af øen vil du komme på tværs af to største byer, Gavrio og Batsi.Først er vært havnen, mens begge har de vigtigste turistfaciliteter af øen.Maleriske byer med masse Taverner og kaffe-butikker, kan tilbyde besøgende alle former for tjenesteydelser og underholdning.Yderligere vil nord du finde mange landsbyer, Chartes, Kalivari, Varidi, Amolochos, Vitalis, Makrotantalo, Agios Petros.

Land landsbyer i et bjergrigt landskab, slutter til nice isoleret strande.Flytte højere fra Batsi besøgende vil finde Katakilos, Aprovatou, Arni og Ateni på østkysten.Halvvejs til Hora ligger Paleopoli, gamle hovedstad i Andros, en grøn landsby bygget på den stejle skråning af bjerget, med mange vigtige antikke undersøgelsesresultater, som du kan se på Archeological Museum.

Strande 
Mest populære stranden er sandsynligvis Batsi, men andre steder at anbefale er også Agios Petros, Fellos, Korthi, Gavrio, Kypri, Lefka, Kaminaki.and bugten i Korthi.

Nighttlife
Hvis du insisterer på "clubbing" en smule, er der musik søjler i Batsi og Gavrion, i det mindste i højsæsonen.Der er også mange barer, og du kan nyde både græske og udenlandske musik, uanset hvad du foretrækker.I Chora er der også en udendørs biograf: alle film vises i deres oprindelige sprog med græske undertekster.

Fødevarer
Der er mange taverns og restauranter på Andros, og et par lokale specialiteter.Du bør prøve de lokale pølser, sun tørrede vin og forskellige mezedakia - tit bits.Bør ikke gå glip af kager: Andros er berømt for sine fremragende slik især dem, der er lavet af mandler den berømte "kaltsounia". 

Kommer fra færgen i Gavrio restaurant «Konaki» højre på tilbyder havnefronten fremragende græsk køkken.I Chora vil du finde lokale meze retter i 'Nefeli' overfor kirken Panagia, i Georgiou Empeirikou street, der fører til det arkæologiske museum i Korai firkantede og yderligere ned til det Maritime Museum og statuen af ukendt sømanden.

 


Bedst rådighed Andros færge billet prisgaranti

Bedste Andros færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Agoudimos linjer, Blue Star Ferries, Kykladerne hurtig færger eller Anek Lines passager og bil-færger billetprisen til og fra Andros.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Andros færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Andros færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Andros færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Andros Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Andros færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Andros til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Andros og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her