Ancona færger

Ancona passagerskibe og færger

Ancona passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Ancona til Bar, Durres, Hvar, Igoumenitsa, Patras, Split, Stari Grad, Vis, Spalato og Zadar.

Sammenligne alle tilgængelige Ancona færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Ancona bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Ancona, Bar, Durres, Hvar, Igoumenitsa, Patras, Split, Stari Grad, Vis, Spalato og Zadar med Montenegro linjer, Adria færger, blå linje, ANEK Superfast, Minoan, går eller Hurtigbåde færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Ancona færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Ancona færge
Billet priser & reservationer


Bog Ancona færge billetter
med Montenegro linjer, Adria færger, blå linje, ANEK Superfast, Minoan, går eller Hurtigbåde til færger sejler fra Ancona til Bar, Durres, Hvar, Igoumenitsa, Patras, Split, Stari Grad, Vis, Spalato og Zadar online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Ancona passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Ancona færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Ancona

Byen er placeret 280 km (170 mi) nordøst for Rom, ved Adriaterhavet, mellem skråninger af yderpunkter af forbjerg af Monte Conero, Monte Astagno og Monte Guasco.

Ancona er en af de vigtigste havne ved Adriaterhavet, især for passagertrafik, og er det vigtigste økonomiske og demografiske centrum i regionen.En port by og gennem, Italiens største mid-Adriatic færge havn forsøger at udvikle en turist infrastruktur.

Uanset om du beslutter at besøge Ancona eller er tilfældigvis tage målestedet på din vej til et andet sted et øjeblik at opleve vitaliteten i havneby, dets antikkens arkitektur og dens lækre retter.

Ancona er en af Italiens vigtigere havne, endestation for den vigtigste jernbanelinje thru n centrale Italien, og udgangspunktet for mange linjer af passagerskibe og færger til Kroatien, Albanien og Grækenland.Den er hovedstad for regionen Marche.

Ancona Ferry Port
Historie

Optaget administrativ hovedstad i Marche og den største by i regionen kan ikke synes et indlysende turist Center.Give it-tid, selvom, og du kan, ligesom os erhverve smag for salt og spice af denne restless havn.Bygget på to bakker, der udgør et amfiteater omkring havnen, den blev udlignet i 4thC BC af græske kolonister fra Syracuse.

Senere romerne udnyttet sin beskyttet forankring og de nuværende harbour vægge er blevet rejst i 115 Annonce, under kejser Trajan, den statelige ceremonielle marble arch stående forlornly i slutningen af dokker varemærkerne hans præstation.I middelalderen, styrker den tyske kejsere, kirken og venetianske Republikken hver sørget for, at Ancona var aldrig i stand til at etablere sig som en kraftfuld maritim Republik.I 1532 gled det compliantly i hænderne på pavestaten hvor det forblev indtil den forening i Italien.

Ej heller var 20thC form til denne gamle by, dårligt bombet i 2nd Verdenskrig, blev det igen bragt til knæ ved et større jordskælv i 1972.

Den ældste del af byen dækker Colle Guasco, bakken ovenfor havnen.Står Anconas fineste kirke og dens mest oplagte landemærke, den middelalderlige katedral af San Ciriaco, en liflig blanding af romansk og gotisk på sit højdepunkt, højt over omrystningen af den moderne by.

De par turistattraktioner ligger i Anconas historiske by center er let navigere til fods.Byen kan også prale af flere cobblestoned gågader, som ikke kun lukket for trafik, men som også meget maleriske og det perfekte sted til en spadseretur.Leje cykler er også let tilgængelige og byens busser, normalt anvendes ved locals pendling til og fra arbejde, er en anden nem måde at få rundt omkring i byen.

Katedralen

Ancona's 11th century Duomo, katedral San Ciriaco, er byens vigtigste bygning og kan også prale af en smuk udsigt over havet.At pålægge indgangen af katedralen, indviet i 1128 og afsluttet i 1189, funktioner to løver flankerende døråbningen.Elegante romansk stil af katedralen, featuring grå sten bygget i græsk Kors form, blev gendannet i 1200-tallet.

Arch af Trajan

På 18 meter høje har øgende Arch over besøgende til byen, da det blev rejst af marmor i 114.Bygget af kejser Trajan som en indgang oven på harbor væg, vides det at være et af de vigtigste og velbevarede romerske monumenter i regionen.Selvom de fleste af de oprindelige bronze dekorationer er gået tabt med tiden Arch Trajan er stadig en af syne til se.

Lazzaretto

Designet af Luigi Vanvitelli Lazzaretto blev bygget i 1732 og er spredt ud over et område på over 20.000 kvadratmeter.Femkantet i figur bygningen var oprindeligt ment for at beskytte militære myndigheder fra sygdom og gennem århundreder, er også blevet brugt som Kaserne og et militærhospital.Bygningen er aktuelt bruges til forskellige kulturelle Udstillingerne i byen.

Episkopale Palace

Hvis du besøger Ancona Episcopal paladset, med sin smukke arkitektur, er også et besøg værd.Palazzo er mest berømte fra at være det sted, hvor pave Pius II døde i 1464.

Ancona Town 

OPHOLD OG INDKVARTERING

Ancona er en meget vigtig havn og er meget godt forbundet med mange internationale destinationer, så der er en konstant tilstrømning af turister besøger byen på deres vej til andre steder i Italien.På grund af det store antal besøgende der er et stort udvalg af rejsearrangementet i byen, men de får bookede hurtigt.Under spidsbelastning sæsoner at finde et værelse på en rimelig forrentning er næste umuligt.Nogle af de bedste hoteller i byen er Hotel Fortuna, Grand Palace Hotel og Albergo Roma og tempo.

SPISE UD

Størstedelen af restauranter i Ancona tjene lokale køkken og retter, der er entydige for regionen.Bliver en port by betyder, at god er skaldyr let tilgængelige og absolut værd at forsøge.Der er også mange gode caféer og bagerier i byen hvor besøgende kan prøve lokale desserter og traditionelle husholdningsmaskiner og pasteries.

Nogle store restauranter prøve, hvis du besøger byen er Ristorante Giardino, Trattoria Alle Tredici Cannele, Mangiare Bere Uomo Donna, Ristorante Boccon Divino og Osteria Brillo.

SHOPPING I ANCONA

Der er et par gode steder i Ancona, hvor besøgende kan shoppe for lokale produkter.I Ancona fødevaremarkeder er meget farverig og livlig og har en bred vifte af frisk frugt, grøntsager og havet fødevarer til køb.

Én ting gør klogt i Ancona er fødevarer.Der findes god kvalitet olivenolie, oste, husholdningsmaskiner, bagværk og kager i fødevarer butikker i hele byen.Besøgende kan også købe røde og hvide vine fra regionen i de vin butikker på Ancona.

 


Bedst rådighed Ancona færge billet prisgaranti

Bedste Ancona færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Montenegro linjer, Adria færger, blå linje, ANEK Superfast, Minoan, går eller Hurtigbåde passager og bil-færger billetprisen til og fra Ancona.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Ancona færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Ancona færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Ancona færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Ancona Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Ancona færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Ancona til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Ancona og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her