Anafi færger

Anafi passagerskibe og færger

Anafi passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Anafi Folegandros, Ios, Milos, Naxos, Paros, Piræus, Santorini, Sikinos, Syros og Thirassia.

Sammenligne alle tilgængelige Anafi færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Anafi bilen og passager færgen billetter sejler til og fra Anafi, Folegandros, Ios, Milos, Naxos, Paros, Piræus, Santorini, Sikinos, Syros og Thirassia med LANE Sea Lines eller ANEK færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Anafi færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Anafi færge
Billet priser & reservationer


Bog Anafi færge billetter
med LANE Sea Lines eller ANEK færger, der sejler fra Anafi Folegandros, Ios, Milos, Naxos, Paros, Piræus, Santorini, Sikinos, Syros og Thirassia online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Anafi passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Anafi færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Anafi

Anafi er beliggende i den sydøstlige udkant af Cyclades øen komplekse, nærmeste øen er Santorini (Thera). Det er administrativt underlagt Kykladerne præfektur, og Thera provins i særdeleshed.

Det har et areal på 38.4 kvadrat kilometer, en kystlinje 32.4 kilometer og en maksimal højde på 579 meter (Mount Vigla). Øens afstand fra Piræus havn er 155 sømil.

Anafi øen er på et langt Fjern fra den hastige moderne udvikling, på kanten af Kykladerne, sobered ved det Ægæiske Hav sol og hav salt, isoleret i sin enkelhed.Anafi påstår gradvist sit spil på turistmarkedet.

Det er i øjeblikket i stand til at tilbyde alle nødvendige tjenester til rejsende, som ikke nå frem i Anafi som regelmæssige turist, men normalt har alle kendetegn for opdagelsesrejsende af gamle tider, opdagelsesrejsende i en nyfremstillede og verdensfjernt landskab, opdagede hver gang anyt ved jord og ved havet.Ankommer på porten Ai Nikolas og derefter dyr for Chora, hovedstaden.

Anafi Ferry Port
Historie

Bakken den antikke by lå strækker sig til en højde på 327 meter.Ruinerne af asty, den Anafian bystat kan ses dér, byen sandsynligvis var etableret i det ottende århundrede f.kr, ved Dorian kolonister, og domineret ø liv indtil slutningen af antikken.

Byens mure, samt omfattende ruinerne af byens cemetery, kan ses på Kastelli.Rige resultaterne fra den romerske periode, hvorunder blomstrede øen, er spredt i hele området; ét særligt imponerende resultat er placeret ved siden af det historiske kapel i Panagia sto Dokari sarkofagen.

Kloster i Zoodochos Pigi eller Panagia Kalamiotissa er placeret over det smalle næs adskille hovedøen fra Kalamos halvøen.Det er bygget over den fremtrædende antikke tempel af Apollo Aeglitis, som var forbundet med asty ved asfalterede Iera Odos (sektioner som kan stadig ses i dag). Temmelig høje sektioner af væggene i selve templet, og dens kabinet har været konserveret og indarbejdet i prøvelokalet af moderne klosteret.

Klosteret har fungeret som en pilgrimsrejse siden tiderne af tyrkiske reglen, og er velkendt både inden for og uden for Anafi.Øens vigtigste religiøse fest foregår der på September d.7-d.8.Syvende og ottende af September er to særlige dage for øen.Dette er når fest i Panagia Kalamiotissa, Madonna Anafi, finder sted.Forberedelserne til fest start dage i forvejen, for at sikre alt er klar til den store dag.

På tærskelen til fest (September 7th), næsten alle øens indbyggere bruges til at indsamle deres ejendele og gå til klosteret.Det var ligesom en masse hus-flytte begivenhed.Nogle gik til klosteret ved æsel eller mule, men de fleste af landsbyboerne rejste der ved fiskerbåd, hvis syd-Jyllands vinden optrådt.Normalt blev kun den meget ældre ladt tilbage i Hora.

Panagia fest er en fest for alle.Atmosfæren var på én gang religiøse og udfyldt med den forventede levetid store festligheder.Middag er forkyndt efter tjenesten kirke, denne altid medtaget kid fra klosterets flok.Derefter var det tid til "tsambouna" bagpipe og til dans.På den næste dag, September 8th, alle ville vende tilbage til Hora efter tjenesten kirke og festlighederne ville fortsætte i landsbyen.Udover indbyggere Anafi, blev den religiøse fest også overværet af mange mennesker fra Santorini, der ofte kommer på en pilgrimsrejse til Anafis kloster.

Tall monolitisk rock, utilgængelige ad søvejen og svært at nå ved jord, danner en unik naturlige monumentet for øen.Det spiller vært til sjældne arter af flora og har imponerende geo-morfologiske karaktertræk.Rock var beboet, lejlighedsvis, i det mindste i middelalderen, som et tilflugtssted fra øens talrige angriberne.

Villiage 

Med en åben visning til kretensisk havet er Chora kun organiseret bilæggelse, i typografien typiske Cycladic, men med sit eget unikke funktioner.Alle udflugter til øens "hemmelighed" og synlig landskabet start i Chora eller porten.Nærliggende maleriske stranden af Kleisidi med dens par spredte hjem, og eksotiske strande Katsouni, Mikros og Megalos Roukounas, Megas Potamos, Aghioi Anargyroi, Prassies.Kastelli, en bakke med ruinerne af en antikke by, og Katalymatsa, webstedet af den antikke romerske havn.

Kloster i Zoodochos Pigi (Life-giver Source) eller Panagia tis Kalamiotissas, en berømt Anafian pilgrimsfærd og protektor af øen.De uslebne halvøen af Kalamos (højde 459 meter), med det gamle Kalamiotissa kloster på sit højeste.

Landsbyen er tæt befolket og stammer fra middelalderen.Det er bygget amphitheatrically ovenfor havnen, i en højde af 260 meter.

Med 270 indbyggere er Chora i dag skelnes fra hovedstaden i andre Cycladic øer på grund af sine talrige bueformede single-værelse hjem, som indtager et stort område af afregningen.Smalle brostensbelagte gader criss-cross landsbyen, fører til den venetianske Kastro (fæstning), den indledende kerne og hjertet af landsbyen.

Flere kirker er spredt i hele Chora, herunder Agios Nikolaos Kimissi (antagelse), Agios Charalambos, Christos tou Stavrou (Kristi Kors), Aghioi Anargyroi og Agios Georgios øverst i Kastro, alle med ikonerne byzantinske eller post-Byzantine.Resultaterne fra Oldtidens Anafi kan ses i den arkæologiske samling.

Fodgængere og dyr er fri til at vandre rundt, som Chora, at være en traditionel løsning, er tabu for køretøjer.Forskellige taverns, en rotisserie, et bageri, en købmand og en bar er tilgængelige for den lokale befolkning og besøgende.Overnatning tilbydes af flere værelser til Lad.

 


Bedst rådighed Anafi færge billet prisgaranti

Bedste Anafi færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige LANE Sea Lines eller ANEK passager og bil-færger billetprisen til og fra Anafi.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Anafi færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Anafi færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Anafi færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Anafi Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Anafi færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Anafi til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Anafi og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her