Amsterdam færger

Amsterdam passagerskibe og færger

Amsterdam passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Amsterdam til IJmuiden, Newcastle, Amsterdam (IJmuiden), Harwich, Hook i Holland, Hull og Rotterdam Europoort.

Sammenlign alle tilgængelige Amsterdam færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Amsterdam bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Amsterdam, IJmuiden, Newcastle, Amsterdam (IJmuiden), Harwich, Hook i Holland, Hull og Rotterdam Europoort med DFDS Seaways Stena Line eller P & O ferries online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Amsterdam færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Amsterdam færge
Billet priser & reservationer


Bog Amsterdam færge billetter
med DFDS Seaways, Stena Line eller P & O færger, der sejler fra Amsterdam til IJmuiden, Newcastle, Amsterdam (IJmuiden), Harwich, Hook i Holland, Hull og Rotterdam Europoort online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Amsterdam passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Amsterdam færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Amsterdam

Nederlandene er et land, beliggende i Vesteuropa, grænser op til Belgien i syd og Tyskland mod øst.Dens nord og vest er Nordsøen.

Selv om Nederlandene er landets officielle navn, kalder folk det ofte Holland.Provinserne Nordholland og Sydholland udgør kun en del af Nederlandene.

Selvom sæde for nederlandske regering er i Haag, Amsterdam er den nominelle kapital.Det er også landets største by, med en befolkning på mere end 750.000, og den mest besøgte med over 3,5 millioner udenlandske besøgende om året.

Amsterdam er hvor moderne arkitektur udviklet økologisk mellem facader af historiske bygninger.Da det ikke er en storby, er alle steder af interesse inden for en acceptabel afstand.Det er derfor Amsterdam er så populært med elskere af arkitektur.

Amsterdam-kanalen
Historie

Den region, som affødte en kæmpe handel Fællesskabet var oprindeligt en ugæstfri kludetæppe af søer, sumpe og tørv, på eller under havet niveau, dens konturer, forskydes med efterårets storme og oversvømmelser.De ældste arkæologiske fund dato fra romersk tid, når floden IJ lå langs den nordlige grænse af det romerske rige.Også optaget andetsteds, og uden tvivl afskrækket af de grødet betingelser, romerne forlod praktisk taget ingen beviser til bilæggelse af.

Isolerede landbosamfund piraterne sumpområder med grøfter og diger.Mellem 1150 og 1300 var den sydlige bred af IJ dyked fra Zuiderzee vestpå til Haarlem.Omkring 1200 opstået en fiskerisamfund, kendt som Aemstelredamme – 'dæmningen bygget over Amstel' – på hvad der nu dæmningen.På 27 oktober 1275, greve af Holland frafaldes vejafgifter for dem, der boede omkring Amstel dam, blev tillader locals passere låse og broer i Holland fri for gratis og byen Amsterdam født.

Beliggende på de mange gensidigt forstærkende fænomener floden Amstel, som gav byen sit navn, og en arm af havet kaldes IJ, fastsatte Amsterdams placering en dyb og sikker naturlige harbor international søtransport.Byen var i det sekstende århundrede kunne erobre en væsentlig andel af den ekspanderende handel mellem Holland og Østersøen, som hjalp foder byens mosejord bagland.Amsterdam blev det mest betydningsfulde af Antwerpens satellit porte i de nordlige lande, lav.

Amsterdams holdning ændret sig dramatisk i løbet af det hollandske oprør.Oprindeligt loyale over for den spanske konge, byen var blokeret i år, før det besluttede at deltage i oprørernes side i 1578.Derefter i 1585, Antwerpen blev generobret af spanierne, og som gengældelse afskære rebellerne fra skibsfart på floden Schelde.Antwerpens købmand Fællesskabet spredt med mange til sidst bilæggelse i Amsterdam.Sammen med lokale købmænd indledte de et bemærkelsesværdigt boom.

Amsterdam er en kompakt, øjeblikkeligt sympatisk by.Det er tiltrækkende at se på og behageligt at gå omkring et spændende mix af den provinsielle og internationalt; det har også en imødekommende holdning til besøgende og et entydigt ungdommelige orientering, formet af den liberale kultur, der fandt hold i 1960 ' erne.Også udøver er brummer af udendørs sommer begivenheder og intimiteten af dens klubber og barer, ikke at nævne det hollandske facilitet med sprog: kun om alle du møde i Amsterdam vil kunne tale nær perfekt engelsk, oven på deres egne native hollandsk, og ofte fransk og tysk også.

Byens layoutet bestemmes af et websted af kanaler.Det historiske centrum, der stammer fra det trettende århundredes, er girdled ved fem koncentrisk kanaler – Grachtengordel – gravet i det syttende århundrede som en del af en planlagt ekspansion til at oprette et entydigt elegante bymiljø.Det er her, at byens købmand klasse bygget deres grand palæer, kendetegnet af høje, elegant indrettede gables, hvis smukke proportioner, afspejles i de olivengrøn farvande stadig nedenfor.

Amsterdam Town

Amsterdam har et bredt spektrum af rekreative og kulturelle seværdigheder, der spænder fra fascinerende gamle bygninger, ligesom Oude Kerk, til sjove som hash-Marihuana museet.

Museer er den største turistattraktion i Amsterdam.Alle ved Rijksmuseum, Van Gogh Museum og Stedelijk Museum, men der er meget, meget mere.Amsterdam har over 50 museer, som tiltrækker mange millioner besøgende årligt.Læs mere om museerne i Amsterdam.Følgende steder og mindesmærker bør også være af interesse og er en væsentlig del af erfaringer, Amsterdam.

Oude Kerk 
Denne gamle kirke med lidt huser klamrer sig til dens sider, forbliver en rolig himlen kernen i freneric Red Light District.Sine bygninger, især Gothic-renæssance stil ottekantede Klokketårnet, blev brugt af sejlere for at få deres kuglelejer.

Dam-pladsen
Dæmningen er selve centrum og hjertet af Amsterdam, selvom der er velsagtens pænere seværdigheder i byen.Som en historisk websted dog det er fascinerende og værd at tage tid til at værdsætte.Dæmningen har set mange historiske dramaer udfolde i år, og var eksempelvis modtagelsesområde for Napoleon og sine tropper under 1808 overtagelse af byen.Imponerende historie kvadrat er godt dokumenteret i Amsterdam historiske Museum.

Det Kongelige Palads (Koninklijk Paleis) som dominerer firkanten, blev oprindeligt brugt som rådhuset og dens klassisk facade og smukke skulpturer var beregnet til at forherlige byen Amsterdam og dets regering.I modsætning til sin omtumlede historie, pladsen er nu et fredeligt sted og er hjem for hundredvis af duer og turisterne hvile deres trætte fødder.

Antallet af kanaler har ført Amsterdam at blive kendt som "The Venedig af Nord". Og en tur til Amsterdam er derfor ikke fuldstændig uden en båd cruise.En rundvisning i kanalen kan være både fascinerende og afslappende dag og fortryllende og romantisk natten når mange af de huse og broer er belyst.De fire vigtigste by center kanaler er Prinsengracht, Keizersgracht-Herengracht og Singel.Der er også mange mindre kanaler i nabolaget af Jordaan, hvoraf Brouwersgracht, Bloemgracht og Leliegracht er særlig behageligt.

Rembrandtplein er foret med pubs, restauranter, caféer og hoteller og er dermed en turist magnet.En populær centrum for natteliv, det omfatter også traditionelle hollandske pubber, som spiller reelle nederlandske musik.I sommeren pakkes terrasserne med mennesker nyder en drink og ser verden gå ved.I centrum af firkanten er en lille, men behagelige park, hvor du kan slappe af eller hylde på statuen af Rembrandt.Omkring området, finde du også kvalitet natklubber, Homoseksuelle spillesteder, respektable diamant forhandlere og de uundgåelige tarvelige souvenir shops.

Red Light District
Øl og part atmosfære, sex til salg, og ubegrænsede folk-øje.Butikkerne er fyldt med hardcore videoer, magasiner og køn legetøj.Red Light District er lidt af en seksuel forlystelsespark og ofte ikke taget alt for alvorligt af horder af turist hvem hyppige det.Berømte røde vindue lysene strejker mod gammeldags, gammel kanalen huse og endda fairy lys linjen broer natten er farvet røde.Selvom det anses generelt at være et meget sikkert område, bør stadig drages omsorg når walking gennem mere støjsvage gaderne i området.Der er en streng "ingen fotografering" politik.

 


Bedst rådighed Amsterdam færge billet prisgaranti

Bedste Amsterdam færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige DFDS Seaways, Stena Line eller P & O passager og bil-færger billetprisen til og fra Amsterdam.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Amsterdam færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Amsterdam færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Amsterdam færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Amsterdam Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Amsterdam færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Amsterdam til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Amsterdam og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her