Amorgos færger

Amorgos passagerskibe og færger

Amorgos passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Amorgos Astypalea, Donoussa, Iraklia, Naxos, Paros, Piræus, Schinoussa, Syros, Iraklia, Kos, Koufonissi, Leros, Patmos og Rhodos.

Sammenligne alle tilgængelige Amorgos færge billetpriser i realtid og bogførte billigst tilgængelige Amorgos bil og passager-færge billetter sejler til og fra Amorgos, Astypalea, Donoussa, Iraklia, Naxos, Paros, Piræus, Schinoussa, Syros, Iraklia, Kos, Koufonissi, Leros, Patmos og Rhodes med ANEK eller Blue Star Ferries færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Amorgos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Amorgos færge
Billet priser & reservationer


Bog Amorgos færge billetter
med ANEK eller Blue Star Ferries færger, der sejler fra Amorgos Astypalea, Donoussa, Iraklia, Naxos, Paros, Piræus, Schinoussa, Syros, Iraklia, Kos, Koufonissi, Leros, Patmos og Rhodos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Amorgos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Amorgos færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Amorgos

En entydig ø med høje, craggy bjerge, der skåret kraftigt ned til havet.Amorgos er beliggende i den østlige Kykladerne tæt på Dodekaneserne.Øen dækker et areal på 121 kvadratkilometer, med blot 1650 indbyggere "foss om", midt øst en Ægæiske.

Amorgos afspejler billeder af de mange perioder af historie Grece marmor statuetter, keramik og skulpturarbejde fundet på øen, dateres tilbage til det høje niveau for kunst, og betydningen af øen som et centrum for Cycladic civilisationen i denne antikke periode.

Amorgos , den "Deep Blue" øen er beliggende i den sydøstlige udkant af Kykladerne, 136 n.m.fra Pereus.Det er en oblongue ø med en brat bjergrige morfologi.Det indeholder to naturlige havne, Katapola i midten og Aigiali i nord.

Amorgos er entydige for dens arkæologiske rigdom, populære arkitektoniske kunst og lokale skikke.En overflod af archaiological ruiner, websteder og resultater vidner om den kendsgerning, at øen har været beboet siden forhistorisk tid.

Amorgos Ferry Port
Historie

Amorgos var oprindeligt beboet under dette 5th årtusinde BC.I sine tre antikke bosættelser, dvs.Aigiali, Minoa og Arkesini, både Cycladic og den mykenske civilisation blomstrede.I hele sin historie koloniseret Mylesians og naxianerne Amorgos.Det var også et medlem af den første athenske Liga.Det blev derfor afhænger makedonerne, Ptolemæuss, Samians, Rodians og romerne.

Øen blev kristnet i 4th millenium AC.Invasionerne af pirater gjort indbyggere bruge både slot Chora og "Kastri" i Kato Meria som forter.Virgin Mary Chosoviotissa, som blev bygget af kejser Alexios Komninos II i 1088, klosteret beviser dette tilstedeværelsen af den byzantinske civilisation på øen.Efter slutningen af den tyrkiske herredømme, blev den første græske High School etableret af selve klosteret i Chora i 1829.

Året rundt i det meste af øen kirker, religiøse fester og højtider tage sted og så, gamle toldmyndighederne holdes og passere fra én generation til den anden.Indbyggerne i den landsby, hvor en festival vil blive afholdt, bidrage til udarbejdelsen af de lækre traditionelle retter, som f.eks: "patatato", "xydato" og "kofto", alle ledsages med lokale vin og brød samt dans og lokal musik.

De store festivaler i Amorgos er følgende: 
Agios Theologhos, på d.8 i maj og 26th af September.
Agioi Anarghiri, på 1st af juli.
Agia Paraskevi, på 26th af juli.
Christos, på den sjette af August.
Panaghia, på 15th af August.
Agios Ioannis, på 29th af August.
Stavros, på 14th September.
Agia Sofia, på 17th September.
Ranaghia Chosoviotissa, på d.21 af November.

Derudover sted den berømte "Pasteli" festivalen finder hvert August i Chora.Meget interessant at se, er også den traditionelle Amorgean bryllup og Karneval brugerdefineret af "Kapetanios" i Lagada.

Amorgos Town

Figuren aflange af den bjergrige og øde ø Amorgos ligger på den østlige kant af Kykladerne, næsten i Dodecnese.Nogle steder er kystlinjen stejle og rocky, mens andre steder danner rolige, shady pladser.Ruiner skal findes alle over øen og de vigtige arkæologiske fund opdaget der (nogle er i det nationale arkæologiske Museum, Athen) er vidnesbyrd om, at Amorgos var beboet i forhistorisk tid og var et sted af stor betydning i løbet af Cycladic civilisationen.

Ved Katapola, det vigtigste harbor af øen i dag og placeringen af de interessante Vor Frue kirke 'Katapoliani' (bygget på webstedet af en Apollo templet), kommet spor af antikke Minoa til lys.

Svømmere vil glæde af fremragende strandene genfindes i nærheden.Hvidkalkede huse af øen, Chora eller Amorgos, kapital spredt ud beneath venetianske slottet som står på toppen af bakken.Den typiske Cycladic arkitektoniske stil af dobbelt eller «tvilling» kirke er her meget i opleves.

Det arkæologiske Museum har konstaterer fra hele øen og er et besøg værd.Nordøstlige Chora, ved foden af en klippe, er det byzantinske kloster vor frue 'Hozoviotissa', et af de vigtigste monumenter af sin slags.Amorgos anden havn, Aigiali, er en smuk landsby berømt for dens fantastiske sandstrande og består af tre adskilte» kvarte'. 

Det er lettere at nå Aigiali ad søvejen end langs fattige og stejle road knytter den til Chora.I den sydlige del af den af øen, Arkessini bevoksning nær webstedet af samme navn, midt i en gruppe af maleriske rædselshandlinger hamlets.Vejnet af Amorgos nærmer sig afslutningen, og vil sammenkæde op alle landsbyerne på øen.Amorgos har nogle hoteller eller værelser til leje.

Endnu trods de begrænsede faciliteter tilgængelig for besøgende tiltrækker den smukke strande og særlige skønhed af øen flere og flere turister hvert år.Amorgos har en aktiv natteliv.Den består overvejende af hyggelig lille barer, restauranter og en dans klub eller to.Det er koncentreret i Amorgos Town og port Karavostasi.

 


Bedst rådighed Amorgos færge billet prisgaranti

Bedste Amorgos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige ANEK eller Blue Star Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Amorgos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Amorgos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Amorgos billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke færgen Amorgos bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Amorgos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Amorgos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Amorgos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Amorgos og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her