Alónissos Ferries

Alónissos passager- og færger

Alónissos passager- og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Alónissos til Agios Constantinos, Glossa, Skiathos og Volos.

Sammenlign alle tilgængelige Alónissos færgen billetpriserne i realtid og bog billigst tilgængelige Alónissos bilen og passager færgen sejler til og fra Alónissos, Agios Constantinos, Glossa, Skiathos og Volos med Hellenic Seaways billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Alónissos færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Alónissos færge
Billet priser & reservationer


Bog Alónissos færge billetter
med Hellenic Seaways færger, der sejler fra Alónissos til Agios Constantinos, Glossa, Skiathos og Volos online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Alónissos passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Alónissos færge billet pris og bog din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Alónissos

ALÓNISSOS Grækenland er et af de mindre besøgte ferie øer af Sporades kæden som ligger ud for fastlandet Grækenlands Øst kyst.I modsætning til sin støjende nabo Skiathos har Alónissos en rolige, bedøvende atmosfære med masser af gammeldags græske ferie charme.

Alónissos ø kan have undgået den grimme omfavnelse pakkerejse-erhvervsgrenens, men der er stadig tegn på forandring som flere besøgende opdage dets mange attraktioner.Hoteller og lejligheder har dukket i de vigtigste havn Patitiri og nyligt resurfaced veje har foretaget adgang Alónissos strande meget nemmere end de én gang var.

De omgivende farvande er en marine park og Alónissos kan prale af nogle af de reneste svømning i Middelhavet.Der er båd ture til flere af ekstraordinært småøerne, selvom besøge er begrænset for at beskytte truede segl levesteder.Alónissos er en favorit både med uafhængige rejsende og med besøgende her på alle inklusivt Grækenlands fridage.

Alónissos Ferry Port
Historie

Den mest fjernbetjening af gruppen Sporades i øer, Alónissos er meget mere støjsvag end det naboer, Skiathos og Skopelos.Da der er ingen lufthavn på Alónissos, er den nemmeste måde at få her af flying ind Skiathos og derfra tager en færge til øen.

Den havn landsby Patitiri med dens spredning af barer og taverner er hjem for størstedelen af islanders, og også hvor de fleste af turisterne ophold.Landsbyen blev oprettet efter et jordskælv dårligt beskadigede den øer derefter vigtigste by af Palaia Alónissos som sidder på en klippe ovenfor Patitiri.I havnen, kan bådene findes der kommer du til dagsture til nærliggende øer og til nogle af de bugte og strande rundt om øen.

Palaia Alónissos, set her fra Patitiri, blev opgivet når dets indbyggere blev tvunget til at forlade efter jordskælvet i 1965.Er der stadig stadig ruinerne af en femtende århundrede venetianske kastro, og et lille Kapel med en usædvanlig fisk-skala stil tag.I dag er mange af husene er blevet gendannet, og bruges som ferieboliger, bevare så mange af de byer oprindelige funktioner.

Votsi, er den næstmest populære område for turistindkvartering på øen, det har en rimelig grusstrand bakkes op af klipper og et par af de sædvanlige barer og taverner.Hoteller i storbyens havn kan være lidt dyrere end gennemsnittet, dem oven på klippen er lidt billigere og har nogle meget god udsigt til bugten nedenfor.Harpiks indsamles stadig på Alónissos og bruges til at give den græske Retsina vin er det enestående smag.Det siges også at gøre en ganske rimelig møbler polsk.

Alónissos Town

En lange smalle ø, den nordligste, som er repareret ved Skiathos lufthavn, Alónissos tilbyder endnu mere sindets og fred end Skopelos.Det er den perfekte ø for natur-elskere og dem, der søger lækkerier af en simpel græsk ø.Den største by, Patitiri, er en hovedsagelig søvnig harbour klientsiden bilæggelse med caféer og taverner, som overse de gøren og laden færger og fiskerbåde.

At gå ind i dette naturligvis beskyttet harbour, 1st indtryk er den stejle, sten og ler klipper, som er blandet med dyb grøn pine træer leverer en slående kontrast som de overlappet til klart smaragdgrønne farvande nedenfor.Byen tog sit navn fra de oprindelige vin presser (patatiria), består arbejder havnefronten i de dage, da Alónissos var en betydelig vinproducerende ø.Havnen er i dag mere funktionelt end smukke med masser af restauranter, shopping og et begrænset natteliv.

Alónissos strande give besøgende et bredt udvalg at vælge imellem og dets farvande, anses for at være nogle af de reneste i hele Middelhavsområdet.Tilbringe en dag svømning og sunning, og derefter sidde ved en seaside taverna til frokost eller alternativt tage en skovtur frokost til en nyopdaget aflukket cove.

Privat motordrevne bådudlejning er specielt godt om Alónissos på grund af beskyttelsen fra vind og vejr, som den tilstødende øen Peristera giver til den sydlige kyststrækning, der er oversået med rigelige bugte og små strande.Den nyligt åbnede Alónissos Diving skole giver en sjælden mulighed for at udforske de undersøiske verden af dette område, som kan prale af forbløffende skønhed, en forsænket by og antikke skibbrud.

Skyldes det dens forunderlige kystlinje små huler og bugte samt mange rocky småøerne, tidens omgiver Alónissos øerne blev et sidste tilflugtssted for den generte og truede arter af segl, Monachus, Monachus eller mere almindeligt kendt som munken segl.I 1992 blev Marine nationalpark etableret i Alónissos og det omkringliggende område kendt som "de øde øer". 

En ekstra fordel af parken blev dets beskyttelse af andre truede arter af geder, fugle, krybdyr og fisk, som er rig på deres overflod og sort.Specielle ture er organiseret til området "øde øer" af Marine Park hvor legesygt skoler af delfiner er et almindeligt syn, men kun de heldige, blot kan fange sjældne lidt plomben, denne kulmulebestand forekommer i området af syne.

 


Bedst rådighed Alónissos færge billet prisgaranti

Bedste Alónissos færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Hellenic Seaways passager og bil-færger billetprisen til og fra Alónissos.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for din valgte Alónissos færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige skulle du finde den samme færge alle rummeligt Alónissos billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.Hvis du vil reservere færgen Alónissos bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Alónissos Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Alónissos færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Alónissos til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Alónissos og til over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her