Alicante færger

Alicante passagerskibe og færger

Alicante passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Alicante til Alger og Oran.

Sammenlign alle tilgængelige Alicante færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Alicante bilen og passager færgen sejler til og fra Alicante, Alger og Oran med Algérie Ferries færger online instant bekræftelse med billetter.

Sammenlign bog og betale mindre for Alicante færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Alicante færge
Billet priser & reservationer


Bog Alicante færge billetter
færge billet pris med Algérie Ferries færger, der sejler fra Alicante til Alger og Oran online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Alicante passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Alicante færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Alicante

Byen Alicante geografisk er placeret i Spanien, som er beliggende i den sydvestlige del af Europa.Spanien omgives af mange lande som Portugal og Frankrig, men stadig har en stor kystlinje, som spiller en betydelig rolle med at tiltrække millioner af turister hvert år.

Provinsen Alicante ligger i regionen south east Spaniens og den næststørste by i det autonome Fællesskab Valencia.Alicante omgives af Valencia i nord, Murcia i syd, Albacete i vest og endelig Middelhavet mod øst.

Byen Alicante er placeret på kyststrækning mellem byerne Benidorm og Elche.The by Alicante trækker mange turister, især fra Europa, som ønsker at udforske dens historiske ruiner, moderne faciliteter og herlige strande.

Alicante Ferry Port
Historie

Jord Alicante har været beboet i mere end 7000 år med de første stammer rejser fra Centraleuropa omkring 5000 til 3000 f.kr.Nogle af stammerne i Alicante bosatte sig omkring skråninger af mount Benacantil på som i dag står castle Santa Barbara.Højdepunktet i dette bjerg var at det var tæt på havet, men endnu tilbudt sikkerhed fra angribere på grund af dets højde.

Ifølge nogle historikere sikret iberere (native spansk) bakketop ved alkohol det.Nogle gruppe personer bosatte sig i det Benalúa område, hvor senere på den romerske by Lucentum blev bygget der forgængeren for by Alicante.Nogle bosættelser er også blevet fundet i Albufereta og i Serra Grossa.

Maurerne (arabere) der regerede sydlige Spanien indtil 1100 AD bygget dag byen, under beskyttelse af slottet.I 1246 erobrede Alfonso tiende byen for castiliansk kronen.Senere i 1308 indarbejdes Jaime II Alicante i Kongeriget Valencia.Alicante fik sin egen by chartret under Ferdinand katolske regeringstid i 1490.100 år senere blev det en naturlig havn Castilla, således indlede udvikling af sin havet handel.På grund af fred og velstand Alicante blomstrede og opnåede rang af Spaniens tredjestørste handel havn, eksporterende vin, appelsiner & olivenolie.

Provinsen Alicante er i dag, den næststørste region i den autonome region Valencia.Porten, der selv har været genetableret siden den industrielle nedgang i 1980 ' erne og er derfor blevet en mere populær Indgangspunktet i Alicante.
Byens lufthavn, beliggende på El Altet, er en af de mest aktive lufthavne i Spanien, skaber så stor efterspørgsel som storby lufthavne som Barcelona og Madrid.Lufthavnen er i ekspansion, og tilbyder flyvninger til alle større byer i Spanien, som mange europæiske byer.

Alicante Town 

Alicante har et meget bjergrigt landskab i nord og vest regioner selvom syd er forholdsvis flad, med Segura floden løber mod øst gennem provinsen.Provinsen Alicante består af to hovedområder, øvre Marina og lavere marina.Den øverste marina omfatter byer som Calpe, Teulada og Javea.Den lavere Marina hvilke centre runde Benidorm omfatter byer som Altea og Villajoyosa.Byer i området indre vandveje omfatter Elche, Movelda og Vallée og de maritime byer i det sydlige område omfatter Torreveija og Guardamar.

Mest populære stranden besøgte ved ferierende, og ofte nævnt som værende en af de bedste strande i Spanien, er de San Juan, der som by Alicante er placeret.Alicate nyder et mildt klima året rundt.Byen fordele fra omkring 2800 timer med solskin med en gennemsnitstemperatur på 19.3ºC.

Med frisk luft og solskinsdage er Alicante et ideelt sted at besøge hele året rundt.Som det nyder flere solskin, er antallet af regnfulde dage begrænset til blot 20 pr. år.Selv i tidsrum, vinter temperaturen ikke falder ind under 16 ° C.Det bedste tidspunkt at besøge Alicante er mellem maj og oktober som vejret er varm og solrig.Temperaturen kan få så høj som 40 ° C i August pack så nogle ekstra sun lotion!Alicante har en tidsforskel GMT + 1 time og GMT + 2 timer i løbet af sommeren.

Castle Santa Barbara (Castillo de Santa Barbara):
Castle Santa Barbara er en stor borg, der blev bygget af muslimerne i det niende århundrede.Slottet sidder på Mount Benacantil i centrum af Alicante.Den blev bygget som en befæstning.Slottet har været vidne til mange slag og belejringer.I 1700-tallet blev det lejlighedsvis brugt som et fængsel.Elevatorer blev installeret i bjerget, og slottet blev åbnet for offentligheden i 1963.

St Mary's Church (Iglesia de Santa Maria):
Iglesia de Santa Maria er en katedral i en gotisk stil, der blev bygget i 14- og 1500-tallet over resterne af en gammel maurisk moske.Bemærkelsesværdige funktioner i church er rokoko stil alter, stærkt adorned barok portalen og sorten eller kunst objekter dateres tilbage til 1400-tallet.

Co-Cathedral af St Nicholas Bari:
Co-katedralen i St Nicholas er den vigtigste kirke Alicante og udstiller en slående kombination af funktioner, barokke og renæssance.Den har en smuk blå kuppel og er beliggende i centrum af den gamle by.Kirken danner også sæde for biskoppen.

Gravina Palace: 
Gravina slottet er beliggende i den gamle by Alicante og er hjem til Gravina Museum of Fine Arts.Paladset blev bygget mellem år, 1748 til 1808.Museet er hjemsted for en rig samling af spanske kunstværker.Det har også et auditorium og en lounge med permanente udstillinger, der skildrer historien om opbygningen af Gravina paladset.

San Juan Beach (Playa de San Juan): 
San Juan er en spektakulær strand beliggende nord for Alicante.Stranden henhører Alicante og El Campello to kommuner.Stranden er foret med restauranter, caféer og barer.Dette anses at være den bedste strand Alicante hvor én kan hengive sig solbadning, svømning og eventyrlystne vandsport.

Alicante rådhus (Ayuntamiento):
Ayuntamiento er rådhus Alicante opstaldet i en barok bygning og placeret højre bag La Explanada Park.Rådhuset arrestere funktioner er lang twin towers måling op til 30 m, plenarforsamlingen værelse og et kapel.Rådhuset huser også en statue af den berømte spanske skulptør 'Dali'.Et andet interessant objekt til findes her er et instrument, der blev brugt til at måle højden over havets overflade.

Canalejas Park:
Dette er den ældste grønne park i Alicante og er hjem for en enorm samling af gummi planter.Parken blev udviklet af arkitekt Gonzolez Altus i år 1886.Stone skulpturer af løver og hunde, hilse du ved indgangen.Parken er også smykket med springvand fra inden for.En anden interesse er kortet over Spanien, skåret på stenen.Et monument af forfatter Carlos Arniches kan også findes inden for parken.

Øen i Tabarca: 
Tabarca øen er placeret i en afstand af 11 sømil fra Alicante.Farvandene omkring øen er blevet erklæret Middelhavsområdet marine naturreservat.Det har skelnen for at være den mindste og en permanent beboet ø Alicante.Dette er et perfekt sted for dykning og nyde uberørt farvandene omkring øen.

Castle San Fernando (Castillo de San Fernando): 
Castle San Fernando blev bygget i starten af 1800-tallet, på den lave Tossal hill.Dette er den mindre af de to Alicante slotte.Det danner en populær stedet for sightseeing, afslapning og fritid.

Alicante Marina: 
Alicante Marina er en populær hotspot på Costa Blanca.Det er fyldt med underholdning med restauranter, caféer og et indkøbscenter.Dette er også den perfekte destination timer stirrer på Luksus yachter og private fartøjer.

 


Bedst rådighed Alicante færge billet prisgaranti

Bedste Alicante færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Algérie Ferries passager og bil-færger billetprisen til og fra Alicante.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Alicante færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Alicante færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Alicante færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Alicante Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Alicante færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Alicante til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Alicante og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her