Algier færger

Algier passagerskibe og færger

Algier passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Algier til Alicante og Marseille.

Sammenlign alle tilgængelige Algier færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Algier bilen og passager færgen sejler til og fra Algier, Alicante og Marseille med Algérie færger eller SNCM billetter færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Algier færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Algier færge
Billet priser & reservationer


Bog Algier færge billetter
færge billet pris med Algérie færger eller SNCM færger, der sejler fra Algier til Alicante og Marseille online på forhånd at nyde den billigst tilgængelige.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Algier passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Algier færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Algier

Hovedstad og største by iAlgeriet , i nord på Bay Algier, en arm af Middelhavet.Det har tilnavnet "Alger La Blanche" eller "Algier the hvid" på grund af de glitrende hvide bygninger, der kan ses skrånende op fra havet.

Det er placeret på Middelhavet, i den centrale region af landet.Den moderne del af byen er bygget på niveauet formalet ved kysten, den gamle del, den antikke by af deys, klatrer stejle bakken bag den moderne by og er kronet af casbah eller citadel, 400 fod (122 m) over havet.Casbah og de to kajpladser udgør en trekant.

Algier  er Algeriets vigtigste administrativt centrum og også landets vigtigste harbor, der tjener som både en shipping center og en vigtigste Middelhavsområdet refueling station.

De vigtigste industrier i Algier er olieraffinering, metal works, fødevarer og petrokemiske produkter.De vigtigste eksportprodukter er jern, korn, citrusfrugter, vin, fosfater, olie og grøntsager.

Algier Ferry Port
Historie

Hovedbygningen af Algier Casbah var bygget i 1516 på webstedet af en ældre bygning og fungerede som Palace af The Deys indtil den franske erobring.En vej er blevet skåret gennem midten af bygningen, moskeen forvandlet til Kaserne og hall publikum tilladt at falde i ruin.I dag er der stadig nogle forbliver og spor af en minaret, såvel som nogle marmor krumninger og kolonner og nogle stykker af vaults, skatte af dagen blev gemt.

Grand moskeen er den ældste moske i Algier.Det siges, at denne bygning allerede fandtes i 1018.Kraterets smukke moskeen er kvadratisk og er opdelt i gangene af kolonner, der er joinforbundne ved mauriske krumninger.Nye moskeen er i form af en græsk Kors og datoer tilbage til 1600-tallet.Det er omgivet af en enorm hvid kuppel og med fire små kupler i hjørnerne.Indre af denne moské er meget på samme måde som af Grand moskeen.

Algier var den mest succesrige af alle Barbary pirat baser især i 1500-tallet under den mest bemærkelsesværdige pirat af alle, Kheireddin Barbarossa.Det var også mest værnes af alle franske koloniale centre.Og siden uafhængigheden i 1962, det har været den politiske, økonomiske og kulturelle hub af et meget stort og forskelligartet kulturelt og geografisk land.

Den største havn i nordvestlige Afrika og den største by også det nu spreder langt for at imødekomme en befolkning, der i 20 år blevet fordoblet.Algier lidt sammen med resten af landet under de "sorte år" i 1990 ' erne.Siden da har den set et mærkeligt split i dens formuer.Du behøver ikke at gå langt i centret til at se folk hængende med intet at gøre.

Alle hovedstæder har deres arbejdsløse og hjemløse, men de ser sin plads i et land, der har kun betalt fra dens udlandsgæld.Tak hovedsagelig til olie og gas indtægter, der har aldrig været så meget kontant i byen – staten er bruger store summer og der er en følelse blandt nogle individer, der penge er der skal foretages.Antallet af nye biler kvælning de vigtigste veje er et tegn på voksende personlige velstand.

Algeriet Town

I 1992, UNESCO anerkendt et websted i Algeriet, er ikke kun historisk og fascinerende, men der er stadig hjem til tusindvis af indbyggere, nemlig Casbah Algier.Det er en af de mest besøgte og imponerende attraktioner i Algier, og er et landemærke til byen og et monument over sin fortid.

Oprindeligt konstrueret på gamle Icosium ruinerne, Casbash Algier er blevet transformeret i århundrederne, men mange af sine gamle strukturer er stadig i eksistens.Selve casbah er en virkelig unik og interessant oplevelse.

Mange besøgende til Casbah Algier er overvældet af hundredvis af smalle gader at vinden gennem casbah, der bedst kan beskrives som en labyrint af veje.På grund af dens ægthed, har Casbah Algier hilst mange film besætningerne, strømmer til denne storslåede tiltrækning skal anvendes som et film sæt.

Mens udforske casbah besøgende vil kunne opdage vidunderlige bemærkelsesværdige websteder såsom moskeer, paladser fremhævelse den osmanniske periode arkitektur og ruinerne af det gamle citadel.

Tradition og kultur er en vital del af levende i casbah, hvilket skaber en atmosfære, at besøgende ikke vil finde andre steder i Algeriet eller i verden for sags skyld.Det er en uforglemmelig attraktion, der kombinerer tradition og historie med daglige levende, tillader besøgende at rejse tilbage i tiden og oplev den betagende fortid af landet.

I Algier er de fleste af de interessante seværdigheder i den gamle del af byen kendt som den Casbah eller Medina.De rejsende, der gør det til Algier er imponeret over den meget venlige og gæstfri befolkning.De gamle franske bygninger, the promenade langs seafront og fødevarer også få god klassifikationer.

 


Bedst rådighed Algier færge billet prisgaranti

Bedste Algier færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Algérie færger eller SNCM passager og bil-færger billetprisen til og fra Algier.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Algier færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Algier færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Algier færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Algier Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Algier færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Algier til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder til Algier og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her