Algeciras færger

Algeciras passagerskibe og færger

Algeciras passager og bil færge billetpriser, tidsplaner, billet reservationer og oplysninger for færger sejler fra Algeciras til Ceuta og Tanger Med.

Sammenlign alle tilgængelige Algeciras færge billetpriser i realtid og bog billigst tilgængelige Algeciras bilen og passager-færge billetter sejler til og fra Algeciras, Ceuta og Tanger Med med Acciona, Nautas, Balearia eller FRS færger online med onlinemeddelelser bekræftelse.

Sammenlign bog og betale mindre for Algeciras færge billetter på www.ferryto.dk
GoogleBrugerdefineret søgning 
 

Algeciras færge
Billet priser & reservationer


Bog Algeciras færge billetter
med Acciona, Nautas, Balearia eller FRS færger, der sejler fra Algeciras til Ceuta og Med Tanger online på forhånd at nyde den billigste tilgængelige færge billet pris.

Du kan se prisen er den pris, du betaler . Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser som ekstra brændstof tillægsgebyrer eller reservation gebyrer og vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer du for dit valgte Algeciras passager eller bil færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte.

At opnå en Algeciras færge billet pris og booke din færge billet sikkert online brug venligst realtid færge booking formular til venstre.Du kan også tilføje en Hotel i din destination, eller andre steder, til din færge billet ved udfyldelsen din færge billet reservation.

 

Mere om Algeciras

Algeciras  er en havneby i sydlige Spanien, og er den største by på Gibraltars Bay.Algeciras havn er en af de største havne i Europa og i verden i tre kategorier, beholder, fragt og omladning.

Det er beliggende 20 km nordøst for Tarifa på Río de la Miel, som er den sydligste flod af den Iberiske Halvø og kontinentale Europa.

Algeciras er hovedsagelig en transport hub og industrielle by.Sine vigtigste aktiviteter er forbundet med den port, der tjener som det vigtigste indskibning punkt mellem Spanien og Tanger og andre havne i Marokko samt de Kanariske Øer og de spanske enklaver Ceuta og Melilla.

Det er rangeret som den 16th travleste havn i verden.Byen også har en væsentlig fiskeindustrien og eksporterer en række landbrugsprodukter fra det omgivende område, herunder korn, tobak og farm dyr.

Algeciras Ferry Port
Historie

Området af byen har været beboet siden forhistorie, og den tidligste forbliver tilhører neandertaler befolkninger fra Paleolithic.
På grund af dets strategiske position var en vigtig port under fønikerne, og blev kaldt på webstedet af den relevante romerske havn af Portus Albus, med to nær byer Caetaria og Iulia Transducta, grundlagt af romerne selv.

Efter at blive ødelagt af den germanske barbarer og deres hackere allierede, blev byen grundlagt igen i 711 af invaderende maurerne, som den første by oprettet af arabere på besatte spanske jorden.Det havde en kort periode i uafhængighed som en taifa stat fra 1035-1058.Det blev opkaldt al-Jazirah al-Khadra' efter den offshore Isla Verde; moderne navn er afledt af denne oprindelige arabisk navn.

Efter mange århundreder af muslimske regel ankom strømmen af reconquista Algeciras.I juli 1309 belejrede Ferdinand IV af Castilien de Algeciras såvel som Gibraltar.Sidstnævnte faldt i kristne hænder, men muslimske Algeciras holdt i de følgende tre årtier, indtil Alfonso XI i Castilla genoptaget sin belejring.

Juan Nunez de Lara, Juan Manuel, Pedro Fernández de Castro, Juan Alfonso de la Cerda, Herre Gibraleón alle deltog i belejringen, som gjorde riddere fra Frankrig, England og Tyskland og selv Kong Filip III af Navarra, Kong consort af Navarra, som kom ledsaget af 100 ryttere og 300 infanteri.

I marts 1344, efter flere års belejring, overgav Algeciras.Byen var imidlertid generobret af maurerne i 1368 - men blev ødelagt på ordre af Muhammed V i Granada.Webstedet blev senere opgivet.Algeciras blev reetableret i 1704 af flygtninge fra Gibraltar efter områdes erobringen af britisk-hollandske styrker i krigen i den spanske Arvefølgekrig.Det blev genopbygget på sin nuværende rektangulære plan af Spanien Charles III i 1760.

I juli 1801 kæmpede de franske og spanske flåder den britiske Royal Navy offshore i Algeciras slaget, der endte i en britisk sejr.Byen var vært for Algeciras-konferencen i 1906, et internationalt forum til at diskutere fremtiden for Marokko, som blev afholdt i Casa Consistorial (town hall). 

I juli 1942 italienske frømænd blev oprettet i en hemmelig base i italienske tankskibet Olterra, som var interneret i Algeciras, for at angribe skibsfart i Gibraltar.

Algecira Town

Port Algeciras i de seneste år det er blevet en betydelig turistmål, med populære dagsture til Tarifa at se fugl migrationer, til Gibraltar for at se områdets seværdigheder og kultur og Bay på Gibraltar på whale watching udflugter.

Algeciras er primært og skamløst en port og industrielle centrum, trives runde bagside af bugten til Gibraltar.Da Franco lukkede grænsen til "Rock" på den nærliggende La Linea, var Algeciras, at han besluttede at udvikle for at absorbere de spanske arbejdere, som bruges til at blive ansat i de britiske flåde værfterne og for at bryde det område afhængighed af Gibraltar.

Det er en industriby, der understøtter den store dybe vand beholder havn og nærliggende olieraffinaderi.I havns område er der mange marokkanerne i transit, især under juli og August når vende vandrende arbejdstagere hjem til deres ferier fra deres arbejde i Frankrig, Holland og Belgien.

Som en konsekvens heraf er der en stærk arabiske indflydelse her med mange af de omhandlede tegn i arabisk samt spansk mens, backstreets, du kan finde flere traditionelle te butikker, som specialiserer sig i den traditionelle marokkansk mynte te.Algeciras kan ikke være en smuk by, men det har en grovkornet individualitet om det og i modsætning til nogle af Costa resorts, er et meget ægte sted med en reel havn atmosfære.

Der er masser af rimeligt prissatte restauranter forsøge - flere med fantastisk udsigt over det nærliggende Rock of Gibraltar.Dem at finde tid til at vandre vil bøde rolige Parker og træ foret plazas næsten skjult fra kampen rejsende.

 


Bedst rådighed Algeciras færge billet prisgaranti

Bedste Algeciras færge billet prisgaranti

Bedste prisgaranti -Vi tilbyde altid dig vores lavest tilgængelige Acciona, Nautas, Balearia eller FRS passager og bil-færger billetprisen til og fra Algeciras.Der er ingen skjulte ekstraelementer eller overraskelser tilsat brændstof tillægsgebyrer eller booking gebyrer og vi også vi debitere ikke dig noget ekstra for at betale med et Visa Electron kort.Prisen vi citerer for dine valgte Algeciras færge billet, onboard indkvartering og køretøjets type er alle du vil betale, og det er et løfte!

I det usandsynlige tilfælde finder du den samme alle rummeligt Algeciras færge billet billigere i brochuren af eventuelle andre rejsearrangør vi lover, at vi vil gøre vores bedste for at slog denne pris eller tilbyder dig valg af anmoder om en restitution.For at booke Algeciras færgen bil og passager billetter venligst Klik her

 

Klik her for at kontakte Algeciras Ferries customer care team på ferryto.dk

Kunde pleje, telesalg & kontakt os 

Ved FerryTO.dk er du i stand til at opnå levende Algeciras færge billetpriser, kontrollere tilgængeligheden og bog bil og passager færgen billetter til og fra Algeciras til vores laveste tilgængelige billetprisen.

Ferryto.dk er en del af verdens største online færge billet distributionsnet giver mulighed for at reservere over 80 store europæiske færge operatører herunder Algeciras og over 1.200 andre færge ruter i hele Det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Irland, Holland, Østeuropa, Middelhavet, Østersøen og Nordafrika.

Yderligere oplysninger, svar på ofte stillede spørgsmål eller kontakte os direkte venligst Klik her